Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya size şimdi uygulamayı önerdim ya. Acaba bana meditasyon uygulamasını(meditopia) da öneren siz miydiniz yoksa yanlış mı hatırlıyorum. Eğer öyleyse güzel tesadüf oldu :)
Ya size şimdi uygulamayı önerdim ya. Acaba bana meditasyon uygulamasını(meditopia) da öneren siz miydiniz yoksa yanlış mı hatırlıyorum. Eğer öyleyse güzel tesadüf oldu :)
Bana göre normal değil ve rahatsız olduğum için konu açtım zaten. Yani önemli olan bana normal olup olmaması yada benim rahatsız olup olmamam sizin değil.
Evet günün çoğu vaktini telefon yiyor gerçekten. Ama sadece sosyal medya değil whatsapptada çok vakit geçiriyoruz. Farkında olmadan saatlerce kullanmış oluyoruz . Kitap okumak telefondan uzak tutacaktir onerim
tutmuyor beni. kitap okuken de zihnim hep telefona donmek istiyor. bu nedenle facebook ve instagrami sildim telefonumdan. sonra da bu siteye sardim. yine telefon elimde!
Ben boyama kitabi aldim. Surayi da boyayim su renkleri de kullanayim derken telefondan uzak kaliyorum iyi oldu. Tavsiye ederim cok guzel kitaplar var. Kafayi da bosaltiyor. Boyama+ kitap okuma muazzam ikili oldular.