Bağımlılığından kurtarın beni..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Çok sinirli ve çok stresliyim.. Bilmiyorum neden aslında biliyorum da neyse.. Adetin 5.günü btti sayılır bu havada hiç çekilmiyor sanırım ondan da stresliyim.
Bugün şehir dışından 9 aylık yeğenim geldi annemde kalıyorlar. bizde gittik çok mutlu oldum onu görünce. Eşim de enişte ile anlaşıyor dışarı çıktılar ikisi. Neyse gece 12 de geldiler.. Eve geldik.. Yarın eşim tatil normalde ama işi varmış dükkan kendi dükkanımız işler varmış sen git annene dedi öğlen enişte gelecekmiş onunla gezcekmiiş akşm da maç var onu izlyckmş arkadaşı ile. Artık gece gelir. Ben tatil sanıyorken bütün gün planını yapmış tek başına. Yeğenim de varken hep birlikte otururduk ama o hep eniştem ile plan kuruyor..
Neyse işte geldik eve ya benim yeğenim gelmiş ona bayıldım onun yanında olmak istiyorum zaten ama eşimden de ayrı olmak istemiyorum bütün sevdiklerim bir aradayken eksik olsun istemiyorum ama yine ikisi ayrı plan kurmuş. Neyse bn de zaten çok stresliyim.. İlgi alaka bekliyorum eşimden.. O da çok sıkıldım sürekli ilgi bkliyorsun dedi.. Uyuyor şuan.. Kendimden bıktım kesin psikolojik sorunum var.. Çok bağımlıyım.. Eşim hep yanımda olsun istiyorum. Tmm şehir dışına gidip kalıyor bazen iş için.. Arkadsşı ile geziyor geceye kadar onlara tmm ama yine de çok bağlıyım. Öpmeden sarılmadan gün geçiremiyorum.. Günümüz ayrı geçsin istemiyorum.. Bir de bu adet dönemi filan mecbur ayrı kalıyoruz hormonlar mıdır nedir çok stres oluyorum.. Hamilelikte 40 gün nasıl sabretceksem artık... Lütfen kötü yorum yazmayın.. Zaten kötü hissediyorum...
Elimde olmayan huylar bunlar.. Off ben ne yapacağım bu bağımlılık ile insan biraz da kendi kendine yaşamayı öğrenmeli kimseye bu kdr bağlanmamalı.. Bu kdr bağlı olunca karşımdaki de benden sıkılır..

Ayrı kalmak derken?Hamilelikte 40 gün eşinize sarılabilir,öpebilirsiniz bir problem yok.Ki zaten hele bir hamile olup,doğum yapın zaten ikinizin de tek derdi o melek olacak merak etmeyin.Siz de kendi gününüzü planlayın.Şehir dışından geldiler diyorsunuz sürekli olan bir durum değil anladığım kadarıyla.Ee herkes ister eşim akrabalarımla anlaşsın diye.Eniştenizle de anlaşıyor ne güzel.Siz de anneniz,ablanız ve yegeninizle vakit geçirin.Dışarı çıkın.Ne var bunda.

Çok üstüne düşme üzülürsün sonra kendini oyalayacak bişey bulmalısın yoksa iyice kafayı takarsın

Ayrı kalmak derken?Hamilelikte 40 gün eşinize sarılabilir,öpebilirsiniz bir problem yok.Ki zaten hele bir hamile olup,doğum yapın zaten ikinizin de tek derdi o melek olacak merak etmeyin.Siz de kendi gününüzü planlayın.Şehir dışından geldiler diyorsunuz sürekli olan bir durum değil anladığım kadarıyla.Ee herkes ister eşim akrabalarımla anlaşsın diye.Eniştenizle de anlaşıyor ne güzel.Siz de anneniz,ablanız ve yegeninizle vakit geçirin.Dışarı çıkın.Ne var bunda.

Evet çok gzl de bn eşim de bizle olsun ayrı plan kurmasınlar istiyorum.. Ama sorun bnde ya herşeyi takıyorum...

Bence sizin eşinize bağımlılığınız yeterince ilgi görmemeniz, eski konularınızı biliyorum, eşinizden yeterince ilgi görmediğiniz, genelde evde tek olduğunuz için ilgi açlığındasınız, o yüzden ne olsa tatmin olmuyorsunuz.
Ayrıca şehir dışından gelmiş abla, enişte, niye hep beraber bir plan yapılmıyor, eşlerle bebekle ailecek.
Kadınları evde bırakıp niye erkek erkeğe geziyorlar? Bana çok saçma geldi.

Neden hep kadınlar böyle ??
Hep ilgi bekliyoruz çocuk gibi .
Ben de dün eşime uyurken tartıstık.
Yatağa giriyor hooopp arkasınü dönüyo.
Çok kızdım !
Yüzünden çok hayır gördük kaldı poponn dedim.:skandal:
Döndüm uyudum .
Dön arkanı uyu ... Aldırma kaçan kovalanır:ruh:

Ruhum daraldi okurken.
Yeğenimi cok seviyorum ama esim de yanimda olsun istiyorum nedir ya?
Kesinlikle destek alin normal degilsiniz.
Uzaktan minicik yegeniniz gelmis ona sevineceginiz yerde esinizin enisteyle gezmesine takmissiniz kafayi.
Bence kesinlikle hastalıklı bir hal.
Biri beni boyle istese yemin ederim srkama bakmadan kacardim.

Aslında haksız sayılmazsınız dün zaten erkek erkeğe çıkmışlar ailece bir plan yapılması bencede daha güzel olurdu. Bir aile yemeği, piknik falan.

Yegenin gelmis esin enistenle anlasiyor herkes hersey normal yani ama yeni evlisin galiba ve evliligin ilk bir iki yili görülen beklentiler var sende gibi geldi bana

Zamanında pek ilgi sevgi görmediniz galiba, bi de çok karmaşıksınız bi sakin olun bi rahatlayın bunları düşünmeyi bırakın.

Aslında haksız sayılmazsınız dün zaten erkek erkeğe çıkmışlar ailece bir plan yapılması bencede daha güzel olurdu. Bir aile yemeği, piknik falan.
Bugün de bn kendim geldim annme kendi normalde tatildi ama plan yapmış gece 12 de glckmş almaya byby dedim gtti... Moral sıfır

Artık çok sık karşılaşılan bir bağımlılık türü oldu bu. Sevgi bağımlılığı ya da ilişki bağımlılığı diye tanımlanıyor. Bireyler bağımlılık geliştirdikleri kişileri yanlarında göremeyince ya da yeterli ilgi ve sevgiyi alamayınca tıpkı madde bağımlılığındaki gibi yoksunluk belirtileri gösteriyorlar. Kaygılı,stresli ve gergin oluyorlar. Üstelik ne kadar ilgi gösterirse göstersin bu size hiçbir zaman yeterli gelmeyecektir.. Hepimiz ilgi sevgi isteriz ama partnerimiz o gün ayrı bir plan yaptı diye de karalar bağlamayız ya da her an yanımızda olsun istemeyiz. Neyseki tedavisi mevcuttur. Hayatı bu şekilde kendinize zorlaştırmayın terapi alın. Çünkü bu bağımlılığınız derinleşirse anksiyete,depresyon ve obsesif durumlar da eşlik eder buna. Psikoloğunuz size yeni rutinler oluşturmanız konusunda yardımcı olur, neden böyle bir bağımlılık geliştirdiniz sebebi bulunur. Yaşınız, eğitim durumunuz, mesleğinizin olup olmaması, hobilerinizin olup olmaması gibi birçok parametre etkilidir.

Eşiniz dışında da bir yaşam kaynağı bulup ondan beslenmeniz lazım.

sanırım eşim bensiz haftasonu planı yapsa (böyle tam gün) ben de çok bozulurdum, yeni evli de değilim bikaç ay sonra 12 yıl dolacak. gün içinde ayrı planlar olabilir ama böyle gündüz çıkp gece 12 de gelmesi ve bunu üst üste yapması cidden sinir bozucu,
sorun başkalarıyla vakit geçirmesi değil, ben haftasonunu benimle geçirmek istemesini isterim, bunun bağımlılık olduğunu hiç düşünmemiştim, sevildiğimi böyle hissediyorum ben, öyle sadece lafta seviyorum demekle olmuyor, böyle şeylerle göstermesi lazım.

Back
X