- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Telefon bırakmak icin uygulamalar var, benim ders calisirken kullandigim 'forest' mesela atıyorum 1 saatlik ağaç ekiyorsunuz, o büyüyor bu sirada telefondan hic bir uygulamaya girmenize izin vermiyor girince lütfen geri dön odaklanmaya devam et vs diyor. Yani eline alamayacagini bilince almıyorsun zaten. Uygulamayi kapatir girersen de ağacın kuruyor ormaninda kuru bir agac oluyor. Guzel bi uygulama ücretli ama ayni mantikla ucretsiz olanlari da vardi, önerilerde çıkıyor zaten hemen
valla her şeyin başı irade irade irade.
girmeyeceksiniz. mesela ben farkındayım son zamanlarda burada çok zaman harcıyorum,çünkü nispeten işlerim daha sakin şu an,ha bu süreci daha verimli geçirsem olmaz mı? süper olur ama bile isteye burada zaman öldürüyorum :)
insan alıştıkça alışıyor, o yüzden biraz zorlamanız lazım,ilkeleriniz olsun,günlük veya haftalık hedefleriniz olsun. ve mümkünse yapmadığınız zaman bir yaptırımı olsun. ne bileyim ailenizle yaşıyorsanız mesela size tatlı bir ceza ayarlayabilirler,örneğin televizyonda istediğiniz şeyi açmazlar, istediğiniz yere göndermezler vb...
ama her şey sizde bitiyor açıkçası,biraz iteklemeniz lazım.
ay evet benim de 9 saatin altına düsmedi hic
Bağımlı dediğin böyle olur hakkını veriyoruz diyelimay evet benim de 9 saatin altına düsmedi hic
canımsın, istesem de ponçik dostlarımdan ayrı kalamam kiii :)Cok uzaklasma buradan ama. ❤❤❤
canımsın, istesem de ponçik dostlarımdan ayrı kalamam kiii :)
ancak daha az gireceğim yakında,orası kesin
Bu nasıl görülüyor
ama senin için,annen için her zaman bir mesaj uzaktayım, mesaj kutum sonuna kadar açık sana,her zaman,unutma :))Canim benim
Haklisin, duzene girmek gerekiyor.
yok canım sıkıntı değil güzel öneriler geliyor teşekkür ederim herkes adınaama senin için,annen için her zaman bir mesaj uzaktayım, mesaj kutum sonuna kadar açık sana,her zaman,unutma :))
neyse konu sahibi özür dilerim biraz böldüm konunuzu,kusuruma bakmayın gerçekten :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?