• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bağımlılık

Lesamina

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2022
98
21
18
26
Arkadaşlar merhaba daha önce eşimin kumar bağımlılığı hakkında konu açmıştım bu bağımlılıktan vazgeçen bırakan birisini duyup gördünüz mü hiç mi önüne geçebilecek bir durum değil yolu varsa deneyi tecrübe etmek istiyorum sonu boşanma olsa bile en azından çocuklarıma ben elimden geleni yaptım demek istiyorum fikirlerinize çok ihtiyacım var birde eşimle başka bir problem yok aramızda kumar ve kumarın yüzünden yalanları bağımlı insanlara çok üzülüyorum en azından belki hayata geri kazandırma şansım olur eşimde deniyor belki kendi içinde başaramiyor uzun oldu kusura bakmayın

Benim bildigim esi sonunda pes edip bosandi. Iki cocugu var. Adam ögretmendi. Isinden bile oldu. Ama oynamaya devam etti. Ilk önce profesyonel destek sart, ama gatantisi yok.

Dürtüsellik var muhtemelen eşinizde. Psikiyatrik tedavi eşliğinde başa çıkabilirsiniz

Diğer konunuzda da yazmıştım buraya tekrar bırakıyorum.
Tedaviyle başaracağını düşünüyorsanız eğer bunu düşünerek zaman kaybetmeyin hiç. Ne düzelir ne de bırakır. Burda bilenler bilir ailemde kumar bağımlıları çok. 7 ced sülale kumardan geliyor. Halada devam ediyorlar.

Artık buralara sırf bu kumar konularını görmemek, okumamak için girmediğimi hissettim. Gece gece yine yakalandım. 3 ay önce yıllardır kumar bağımlısı arkadaşım kendini asarak intihar etti. Ekonomik olarak ne kadar iyi olursanız olun birikiyor her şey. Tek yapacağınız şey boşanmak olmalı üzgünüm.

Siz sanırım asla akıllanmayacaksınız bunu sorduğunuza göre. Tekrar okuyun yazdıklarımı ve umarım anlarsınız.

Eşiniz parasını size bıraksın, hergun kendisine küçük bir miktar para bırakın.
Cebinde parası olmazsa borç alıp, kredi çekip kumara kalkışır mı?
Rabbim kumar illetinden soğutsun, yuvanıza huzur versin :KK43:

Yanliz buda çok büyük bir problem .
Eşim deniyor belki,içinde başaramıyor yazmışsınız. İnsanın isterse başaramayacagı hiç bir şey yok . Hersey kafa da bitiyor . Umarım kurtulur eşiniz bu illetten
Tabiki büyük bir problem evliliğim bu illet yüzünden bitti bitecek durumda
Yanliz buda çok büyük bir problem .
Eşim deniyor belki,içinde başaramıyor yazmışsınız. İnsanın isterse başaramayacagı hiç bir şey yok . Hersey kafa da bitiyor . Umarım kurtulur eşiniz bu illetten

Ben hiç duymadım bunu aşanı. Bknz: Serdar Ortaç
En mantıklı olanı boşanmak mı diyorsunuz sizde

Eşiniz parasını size bıraksın, hergun kendisine küçük bir miktar para bırakın.
Cebinde parası olmazsa borç alıp, kredi çekip kumara kalkışır mı?
Rabbim kumar illetinden soğutsun, yuvanıza huzur versin :KK43:
Amin öncelikle Allah razı olsun güzel dilekleriniz için eşim krediler çekmiş çektirmiş baya baya yüklü miktarda para kaybetti çok para sonra bu duyulunca ailesi geldi konuşuldu bir miktar acil olan borçları ödediler gerisini bize taksitle ödüyoruz eşim bayadir maaşı bende ben harçlık veriyorum ama gelin görün ki ondan sonra bile yakaladım tabiki hep inkar ediyor 100 TL de oysa oynamış ben yakalıyorum ondan sonra bir iki hafta ara veriyor görmüyorum sonra bir daha

Diğer konunuzda da yazmıştım buraya tekrar bırakıyorum.

Siz sanırım asla akıllanmayacaksınız bunu sorduğunuza göre. Tekrar okuyun yazdıklarımı ve umarım anlarsınız.
Ben çok fazla bilmiyorum yeni üye oldum bu konuyu sormak için sizin mesajınızı gerçekten görmedim peki bahsettiğiniz kişiler de mi sanal kumar bağımlısiydi

Ben çok fazla bilmiyorum yeni üye oldum bu konuyu sormak için sizin mesajınızı gerçekten görmedim peki bahsettiğiniz kişiler de mi sanal kumar bağımlısiydi
Sanalıda var evet. Tedaviyle gecebilecegini düsünüyosanız eger yanılıyosunuz. İntihar eden arkadasım zaten kurtulamadı. Hicbir ekonomik sıkıntısı olmamasına ragmen. Bu bagımlılık borctan ekonomik olmaksızın ruhsal olarak bitiriyor.

Adamı iki işte çalıştırır, tüm cep telefonuna kartlarına her türlü para ve hesabına siz bakarsanız. Sadece peşin para az miktarda evde bulunduracaksınız. Kesinlikle internet ulaşımı olmaması gerekecek ve düzenli tedaviye gidecek. Ben şuana kadar bahsettiğim şeyi yapan ve kurtulan bir kişiyi duydum. Adamın elinde akıllı telefon bilgisayar akıllı hiç bir alet yoktu ve sadece evden işe gidiyordu nefes aldırmamış sürekli çalışmış. Hatta bir işi de bedensel yorucu olarak yapmış ve çok ciddi uğraşmış. Sizin satılacak evde hiç bir değerli eşya bulunmaması gerekiyor Tüm kartlarınız iptal edilecek ve tekrar olup olmayacağının garantisi yok

Sanalıda var evet. Tedaviyle gecebilecegini düsünüyosanız eger yanılıyosunuz. İntihar eden arkadasım zaten kurtulamadı. Hicbir ekonomik sıkıntısı olmamasına ragmen. Bu bagımlılık borctan ekonomik olmaksızın ruhsal olarak bitiriyor.
Başınız sağolsun gerçekten çok üzüldüm çocuklarımın babası olduğu için benim bunca uğraşırım bir yol arayışım ne kadar çıkmazda olduğumu biliyorum eşim sanal kumar oynuyor ve çok yalan söylüyor hep inkar ediyor güzelce konuşuyorum ama bir türlü anlamıyor ben yakalıyorum başka bir siteye üye olur onu görüyorum öbür siteye şuan için maddi durumdan dolayı tabiki birde çevresel baskı ve borç alacak kimse olmadığı için az miktar oynamış gördüklerim

Adamı iki işte çalıştırır, tüm cep telefonuna kartlarına her türlü para ve hesabına siz bakarsanız. Sadece peşin para az miktarda evde bulunduracaksınız. Kesinlikle internet ulaşımı olmaması gerekecek ve düzenli tedaviye gidecek. Ben şuana kadar bahsettiğim şeyi yapan ve kurtulan bir kişiyi duydum. Adamın elinde akıllı telefon bilgisayar akıllı hiç bir alet yoktu ve sadece evden işe gidiyordu nefes aldırmamış sürekli çalışmış. Hatta bir işi de bedensel yorucu olarak yapmış ve çok ciddi uğraşmış. Sizin satılacak evde hiç bir değerli eşya bulunmaması gerekiyor Tüm kartlarınız iptal edilecek ve tekrar olup olmayacağının garantisi yok
İşi gereği akıllı telefon kullanmaması mümkün değil birde kendine ait çalıştığı yerde bilgisayar var diğer türlü maaşı ve kullandığı banka hesabı bende ama elimden daha fazlası gelmiyor

İşi gereği akıllı telefon kullanmaması mümkün değil birde kendine ait çalıştığı yerde bilgisayar var diğer türlü maaşı ve kullandığı banka hesabı bende ama elimden daha fazlası gelmiyor

Ulaşımı erişimi olduğu sürece oynar. Bakın bu irade olayını geçmiş. Bağımlılar normal düşünmez.
Mail falan okuması gerekiyorsa tüm bağlantıları kısıtlayarak bir bilgisayar kullanabilir firmanın. IT elemanı gelip düzenleyecek

Back
X