- 21 Nisan 2018
- 8.154
- 30.245
- 548
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanal kumar mi oynuyor du peki bir bilginiz var mı
Sanalıda var evet. Tedaviyle gecebilecegini düsünüyosanız eger yanılıyosunuz. İntihar eden arkadasım zaten kurtulamadı. Hicbir ekonomik sıkıntısı olmamasına ragmen. Bu bagımlılık borctan ekonomik olmaksızın ruhsal olarak bitiri
Evet konuştuk Yeşilay dan yardım almayı kabul ettiEsiniz bundan kurtulmak icin somut bir adim atmayi dusunuyor mu? Sadece kafasinda degil yardim almak icin başvurmayı falan..
Baslasin almaya o zaman. Deneyin, gorun, olmazsa zaten geriye tek yol kaliyor sizin için. En azindan denemedim demezsiniz.Evet konuştuk Yeşilay dan yardım almayı kabul etti
Benim eşim sanal kumar bağımlısı zaten o kadar fazla yaygınlaştı ki bulaşmayan lanet olsun bu siteleri oynayan ve oynatan kişilereYok o zamanlar sanal kumar yoktu daha öyle. Kahvede felan baslamis, sonra illegal kumarhaneler felan da eklenmis
Zaten kumarcıların en iyi yaptığı sey yalan söylemek oluyor. Ve bu kadar sık yalan söylemesi de zaten mitomani oldugunu gösteriyo yani yalan söyleme hastalıgı. Yesilay ne kadar yararlı olur bilmem ama ne yazık ki bunun kurtulusu yok.Başınız sağolsun gerçekten çok üzüldüm çocuklarımın babası olduğu için benim bunca uğraşırım bir yol arayışım ne kadar çıkmazda olduğumu biliyorum eşim sanal kumar oynuyor ve çok yalan söylüyor hep inkar ediyor güzelce konuşuyorum ama bir türlü anlamıyor ben yakalıyorum başka bir siteye üye olur onu görüyorum öbür siteye şuan için maddi durumdan dolayı tabiki birde çevresel baskı ve borç alacak kimse olmadığı için az miktar oynamış gördüklerim
Diğer konunuzda da yazmıştım buraya tekrar bırakıyorum.
Siz sanırım asla akıllanmayacaksınız bunu sorduğunuza göre. Tekrar okuyun yazdıklarımı ve umarım anlars
Çevrem hep bu şekilde demişsiniz ya hani peki onların eşleri veya yakınları ne yaptı çok üzüldüm ayrıca sizin adınıza da böyle bir ortam insandan çok şey alıyorZaten kumarcıların en iyi yaptığı sey yalan söylemek oluyor. Ve bu kadar sık yalan söylemesi de zaten mitomani oldugunu gösteriyo yani yalan söyleme hastalıgı. Yesilay ne kadar yararlı olur bilmem ama ne yazık ki bunun kurtulusu yok.
İcrasına, mahkemesine, davalıgına, borclarına vs cok tanık oldum ekstra ailemde de ceken cekiyor, alısan alısıyor. Cilesine katlanan katlanıyor ama insandan cok sey götürüyor. En acısıda 3 ay önce vefat eden arkadasım oldu. O herseyinden vazgecek kadar battı maalesef.Çevrem hep bu şekilde demişsiniz ya hani peki onların eşleri veya yakınları ne yaptı çok üzüldüm ayrıca sizin adınıza da böyle bir ortam insandan çok şey alıyor
Benim eşim sanal kumar bağımlısı zaten o kadar fazla yaygınlaştı ki bulaşmayan lanet olsun bu siteleri oynayan ve oynatan kişilere
Evet kabul etti yeşilay dan yardım alacağız insAllah en azından bunuda denedik olmuyor derimÖyle oyunlar daha da kolay bagimli yapiyor. Allah yardimciniz olsun. Esiniz terapi almaya razi mi?
Benim eşim uzun yıllardır oynuyormus tabiki ben iyice dibe vurup borçlar patlak verdiği zaman anladım çünkü yanımda yapmaya cesaret edemez halada ben geçmişine baktığım da iş saatleri içinde olduğunu görüyorum ama hiç mahkemelik veya ceza falan alma olayı olmadi halbuki hep illegal siteler girdikleri keşke öyle birşey olsa belki aklı biraz başına gelir neden olmadığını da anlamıyorum halaİcrasına, mahkemesine, davalıgına, borclarına vs cok tanık oldum ekstra ailemde de ceken cekiyor, alısan alısıyor. Cilesine katlanan katlanıyor ama insandan cok sey götürüyor. En acısıda 3 ay önce vefat eden arkadasım oldu. O herseyinden vazgecek kadar battı maalesef.
e-devletıne gırıp icra dosyalarına baktınız mı? Hatta uyap'a gırıp bakmalısınız.Boyle birinin icra dosyası olmaması imkansız.Mesela maaş bodrosunu ınceleyın.İcra kesıntısı var mı?.Bu kadar bagımlı birinin mumkun degıl. tabi şifreyi vermesi lazım sizeBenim eşim uzun yıllardır oynuyormus tabiki ben iyice dibe vurup borçlar patlak verdiği zaman anladım çünkü yanımda yapmaya cesaret edemez halada ben geçmişine baktığım da iş saatleri içinde olduğunu görüyorum ama hiç mahkemelik veya ceza falan alma olayı olmadi halbuki hep illegal siteler girdikleri keşke öyle birşey olsa belki aklı biraz başına gelir neden olmadığını da anlamıyorum hala
Kadınlar güçlü değil ve zayıflar zannediyorlar ki bosanmayınc iyi olacak cocukları ve kendilerini de kumarbaz yuzunden psikopat edeceklerDiğer konunuzda da yazmıştım buraya tekrar bırakıyorum.
Siz sanırım asla akıllanmayacaksınız bunu sorduğunuza göre. Tekrar okuyun yazdıklarımı ve umarım anlarsınız.