Bağımlılık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karşınızdaki kişinin kariyeri, parası, yakışıklılığı vs evlilik sebebi olmamalı.
Eşiniz Cumhurbaşkanı da olsa kapıdan girdiği andan itibaren eşinizdir. Mal mülk yakışıklılık zaten geçici.

Önemli olan ne kadar insan yerine konulduğunuz, size kıymet verilip verilmediği, güven duygusunun olup olmadığı.

İlişkiniz içinize sinmiyorsa ve yalnız kalmaktan korkmak dışında bir motivasyonunuz yoksa devam etmeyin.

Gün gelir yalnız kalsam daha iyiydi diyebilirsiniz.

Doktor muhendis tatli yiyemeyeckse geri kalan insanlik napsin. Biseyleri dayatiyorsa ezildik buzulduk bilmemne diye ikna etmeye calisiyorsa yol. Ver gitsin ayrica cimri ayricada yasinizda ne var daha cok gencsiniz

Mesela il bas daha iyiydi boyle daha cok ılgılı .Sımdı mesela gecen tatlı yıyelım dedım.para bırıktırmemız gerekıyormus.Somra kızdım bende bir paket cukalata almıs bana .Tuhaf bır ılıskı ya.yasımdan dolayı ayrılmaktanda kormuyorum
Ortaokul mezunuyum, daha düzgün yazıyorum. Sen nasıl mühendis oldun, hiç Türkçe görmeden mi?

Mesela il bas daha iyiydi boyle daha cok ılgılı .Sımdı mesela gecen tatlı yıyelım dedım.para bırıktırmemız gerekıyormus.Somra kızdım bende bir paket cukalata almıs bana .Tuhaf bır ılıskı ya.yasımdan dolayı ayrılmaktanda kormuyorum
Cukalata yemeyin sizde. Allah Allah ramazanda güllaç varken cukalata yerseniz böyle olur🥳

Off bir tatlı yiyeceksiniz nasıl olur fakir falan kalırsınız Allah korusun nasıl dersiniz? Para biriktirmeniz lazım bir de çikolata aldırmışsınız olacak şey mi? (!)

Öncelikle kesinlikle ayrım yapmadığımı başta belirtmek isterim. Eğer ki evlenmeyi düşünüyorsanız sevgi sadece yetmeyecek. Yemekleri, örf adetleri, aile gelenekleri daha aklıma gelmeyen bir sürü şey var hepsi bizlerden farklı. Bunu göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim. Çünkü emin ol sudan çıkmış balığa döneceksin. Ben bu düzende yaşayabilir miyim diye kendine sormanı tavsiye ederim.

Arkadaşlar merhaba.Bir ilişkim var.O doktor ben mühendisim.Kariyeri olan insanlarız.Ama o kürt ben türk.Bazen bu konuda fikirleri hoşuma gitmiyor.Kabullendirmeye calışıyor.Bıde mesela herşeyi mantıklı yapacakmışım.Beni seviyo ben onu sevıyorum.Yeterı derecede ilgili.İlişkimiz uzaktan.Ama mesela bı olay oluyor, sanki hep ben mantıksız davranıyorum gibi konuşuyor.Gecen gün ayrıldık, ısrar etti, ayrılma dıye.Ama ayrıldım.İkinci gün döndüm.Ya bilmiyorum, hata ettim.Ayrılık çok zor geliyor.Napacağımı bilmiyorum.Ama içimde ona soguk.28 yasındayım bir de.Evlenmekte istiyorum.Hep yalnız kalacakmışım gibi gelıyo.
1- siyasi kutupta belli
ki ve bu ciddi bir problem zira o kutup keskin
2- cimri bi doktorla mühendis bi tatlı yiyemiyorsa yere batsın o diplomalar
3- 28 yaşında kariyerli bir kadın olarak evde kaldım psikolojiniz sizce de tuhaf değil mi

Konu fake bence. Bir mühendis olduğunuzu üstelik uluslararası bir firmada çalıştığınızı iddia ediyorsunuz ama hiçbir yazım kuralına dikkat etmiyorsunuz. Bide, herşey, çukalata falan yazıyorsa bir mühendis başlayayım böyle eğitim sistemine. Hiçbir noktalama işaretinden sonra boşluk yok her iki kelimeyi bir araya getirdikten sonra nokta koymuşsunuz falan.

Konu bence sadece sevgilim Kürt ve anadilde eğitim istiyor falan yazıp insanları gaza getirip oturup izlemek için açılmış.

Bir muhendis istese de şu tarz yazmamali, hatta yazamaz ya. Cukalata yazsan klavye düzeltir falan.

Yani aynısını yazacaktım, mühendislik fakültesi bu yazım biçimine kadar düştüyse öleyim :ruh: Konu sahibesinin mühendis, admaın doktor olduğunu da hiç sanmıyorum bence ikiis de AÖF mezunu:sampiyon:

Konu yalan dolan bence de gece gece milleti fiseklemek icin acilmis. Doktor var, Kürtler var, anadilde eğitim var gayet kurgu.
Mühendislerin duygusal ve sosyal zekaları düşük diyorlardı. Demek filolojik zekaları da düşük. Zaten tatlı da giyemiyorlarmış yazık herhalde insülin direnci zayıfladı.

Konu fake bence. Bir mühendis olduğunuzu üstelik uluslararası bir firmada çalıştığınızı iddia ediyorsunuz ama hiçbir yazım kuralına dikkat etmiyorsunuz. Bide, herşey, çukalata falan yazıyorsa bir mühendis başlayayım böyle eğitim sistemine. Hiçbir noktalama işaretinden sonra boşluk yok her iki kelimeyi bir araya getirdikten sonra nokta koymuşsunuz falan.

Konu bence sadece sevgilim Kürt ve anadilde eğitim istiyor falan yazıp insanları gaza getirip oturup izlemek için açılmış.
yemın ederım ya degıl.Vallahi değil, keşke olsa.

Mühendislerin duygusal ve sosyal zekaları düşük diyorlardı. Demek filolojik zekaları da düşük. Zaten tatlı da giyemiyorlarmış yazık herhalde insülin direnci zayıfladı.
Zor durumdayım.Neden dalga geçiyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X