Bağımlılık...

krizantem42

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
158
47
318
Diğer
Arkadaşlar ben tam bir cola bağımlısıyım... ve bu durumdan kurtulmak istiyorum... doğru düzgün birşey yemiyorum ama cola içtiğim için kilo veremiyorum... ne yapmam gerekli bilemiyorum... bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

Bi ara bende de vardı o bağımlılık... İçmediğim zaman sanki başım ağrıyomuş gibi oluyodum... Evde yoksa bile saat kaç olursa olsun almaya gidiyodum... Bi müddet sonra baktım olcak gibi değil soda içmeye başladım... Gerçi şimdi de o bağımlı yaptı ama en azından soda sağlıklı Eşim de alıştı... Artık 24 şişe bize 1 hafta dayanmıyor... Sende dene istersen... Kilo problemim olmadığından bişi diyemicem ama bende tam olarak bırakmış sayılmam.. Bazı yemekler ve zamanlar içiyorum... Ama abartmamak şartıyla :)
Bence işe eve cola almamakla başla... Onun yerine soda al...
İçecek başka bişi bulamayınca mecbur soda içiyosun :)
Bol şanslar...

Ha unutmadan arkadaşların bazılar colanın içinde böcek kanı falan var diyolardı onlara inat daha çok içiyodum

kola yerine başka içeceklere alışmaya çalış. bu aralar limonata bağımlısıyım bende:)

kola yerine başka içeceklere alışmaya çalış. bu aralar limonata bağımlısıyım bende:)

sana bişi diyeyimmi??
Benin tansiyonum hep düşük çıkar... Ve çok zayıfım... Bana kola iç diyen doktor oldu doktordan da bunu duyunca daha büyük bi zevkle içtim :))

Ahh bende bayılıyorum kolaya,
aynen senin gibi de bu durumdan kurtulmak istiyorum ama olmuyor,
nerden aklıma getirdin şimdi yaa,
gidip kapayım koca 1 bardak, şöyle buzlu buzlu delikafadulden

içinde böcükler varmııııııışsempatiksalakcinni
bunu düşün belki bırakırsın:)
şaka değil am a cidden varmış..bizzat cola üreticisinden duyuldua.s

için canım yarasınnnn

Bende bi ara cok içerdim, hatta hiç kolasız kalmazdı ev..
Ama sonra bıraktım nasıl oldu hatırlamıyorum
Şimdi cok susadıgımda bazen sade gazoz içiyorum
Dur ben bi düşüneyim nasıl bırakmıstımki acaba :lepi:

Aynısından bende de vardı. İçinden böcek çıkıyomuş sıçan çıkıyomuş vs. bir sürü şey söylemişlerdi ona rağmen büyük bir iştahla içiyordum.kaydirigubbakcemile3 Ama şimdi pek fırsatım olmuyor içmeye. öyle aman aman da aramıyorum. Çok kafana takma, bırakılıyor zamanla sen farkında olmadan...

kırk yıl görmıyım aklıma bıle gelmez.bana tadı çok igrenc gelıyo.nıyedır bılmem içemem.eşim hastası ama.yanlız zararlarını çok iyi bildgim için cocuguma bıle içirmiyorum.gercı babası saolsun...habersız içiriyo cocuga((

colayı en uzun bıraktığım süre hamilelik dönemimdi... o zaman ne güzel alışmıştım içmemeye... doğum yaptığım günün ertesi eşim soruyor marketten istediğin birşey var mı diye.. ilk aklıma gelen kola oldu :)) ve o gün bugündür devam ediyo... yani öyle böyle değil günde 2,5 lt bitiriyoruz eşimle birlikte.. onun da benden aşağı kalır tarafı yok maşallah... içindeki maddelerle ilgili o kadar slayt izledim haber okudum ama nafile... şimdi bir de sıcakların etkisiyle daha da çok arıyorum.. bir de diğer içeceklerle aram yok hiç.. ne çay ne kahve ne meyvesuyu ne limonata... hele sodayı hiç içemiyorum midemi bulandırıyor

içinde olan böcekleri filan duydum slaytlarda temizlik için bile kullanılabileceğini okudum ve 4 yıldır da kesinlikle ağzıma koymuyorum bile bu aralar sade sodaya fena taktım günde bir kere içiyorum onunda fazlası zarar bu arada

Ne böceği varmış bea sempatiksalakcinni
Söyleyin bakem böceğin türünü ona göre içmeycem CADIARZU
Bende çok severim böyle buzlu buzlu,özellikle sigarayla çok güzel gidiyor.Ama tasvip etmiyorum.Sende yavaş yavaş azalt sonra eve hiç almamaya başla,mesela soğuk ayran iç oda çok güzeldir..

cola zero için. kalorisi yok. kilo aldırmaz...
vazgeçilmezim. o böcekti,sıçandıda hikaye. colaya karşı olanların yaptıkları bir tuzak...

canım aynı durum benım esımde de var.Hergun ıkıbucuk lıtrelık kola bıtıyor en fazla sabah bır ıkı bardak kalıyor.Bızımkı daha beter sabah kalktıgı gıbı kola ıcıyor bısıler yıyıp sonra kola ıle sıgara cıyor.yemekte kola ıcıyor.Su ıctıgını genel olarak gormedım.Bu aralar aksamları cay demlemeye baslaıdm.o yzden kola pek ıcmıyor.Yatarken zorla soguk sut ıcırıyorum.En azından kolanın etkısı gıtsın dıye.Ve gorsen esımı cok zayıf.Ben de kılo alamamasını kola ve sıgaraya baglıyorum.Kola zaten gazlı bı ıcecek bır de sıgara daha beter edıyor.

ben de çok severim kolayı ve çok da içerim
hatta dedem kızar mide kanaması geçircen içme bu kadar diye sempatiksalakcinni
ünideyken daha çok içerdik..yaz dolayısıyla yine çok içiyorum
valla oruçluyum ama su değil kola geliyo gözümün önüne hep sempatiksalakcinni
böceklerden de acayip korkar ve tiksinirim ama banamısın demiyo ben mutluyum kolamla şuan için bırakmayı düşünmüyom sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…