- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi krizantem42
-
canım niye kızarak cevap veriyorsun yazdıklarından belli kızdığın ben tartışmak için yazmıyorum yukar da dayazdım duyduklarım bunlar diye fikrimizi söylemekte özgürüz öyle değilmi ben şimdi bi kola için senin o güzel kalbini mi kırcam Alla Alla tamam yoktur böcük möcük sinirlenme tatlım
ben sarı kola,gazoz içiyorum
siyahını içemiyorum
off be canm çekti şimdi
vay be yalnız değilmişim :))
böcek olayını bilemiyorum ama fare olayı mantıklı gibi aslında.. kolanın ham maddesi meyan kökü.. ve farelerin çok sevdiği ve ayrılamadığı bir bitki... o yüzden fareyle bir ilişkisi olabilir ama işte insan ne duyarsa duysun hem gözüyle görmediği için hem de tadını sevdiği için vazgeçemiyor..
light kola da içemiyorum.. tadı değişik geliyor bana.. zaten o da çok masum değil tatlandırıcı var içinde... onun zararları da malum...
en iyisi bol bol su içmek aslında...
bende bir öneride bulunayım o zaman kolanın ana maddesi meyan kökü:)
burda bir arkadaşım dedi bana da bir litre soğuk suya bir avuç meyan kökü atıorsun sonra buzdolabında 3 4 saat bekliyor süzüp içiyorsun şekere gerek yok şekerli zaten meyan kökü:)
ben çok beğendim tat olarak ta kolaya yakın...
birde özelliklerini netten araştırrsan sakinleştirici etkisi var...kola yerine tercih edebilirsin die yazım:)
Arkadaşlar ben tam bir cola bağımlısıyım... ve bu durumdan kurtulmak istiyorum... doğru düzgün birşey yemiyorum ama cola içtiğim için kilo veremiyorum... ne yapmam gerekli bilemiyorum... bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
Şimdi aynı yorumu ben yazacaktım Uyuyan Güzel Benimde yorumlara bakarken dikkatimi çekti o nokta.Soda ve maden suyu çok farklı ve soda da sağlıklı değil.Bende bir zamanlar kola bağımlısıydım.Eşimle her gün mutlaka alırdık ve 2,5lt ya o gün biter ya da diğer güne çok az kalırdı.Bi ara bardak promosyonu vardı komşuma veriyodum sürekli bardakları.Şimdi de eksik olmuyor dolaptan ama ben içmiyorum artık hamile olduğum için maden suyu ve suya yükleniyorum bazen canım aşırı derecede isterse bi çay bardağı içiyorum.Bi ara kahvaltıda bile kola içiyodum o kdr abarmıştım yemeklerde mutlaka konulurdu masaya eşimde eskisi gibi değil ben tetikliyormuşum sanırım onu da:/
evet canim insanlar karistirabiliyor maden suyuyla sodayi.
cok dikkatliyiz seninle yerimseniben sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?