- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi krizantem42
-
vazgeçilmezimdir kola.. ne böceği allah aşkına.. günde milyarlarca litre kola tüketiliyor dünyada.. böcek mi yetişir bu miktara sempatiksalakcinni
zaten böcekleri bunun için yetiştiriyorlar canım larva yetiştirme çiftlikleri var resimleri de var nette sadece kolada kullanmıyorlar mış ayrıca hazır gıdalar da da varmış
Cochineal; Kanarya Adaları'nda ve Meksika'da yaşayan bir böcektir. Doğal ortamında çoğaldığı gibi kültürel olarak da yetiştirilmektedir..
ee yani?
coca-cola ya rengini veren meyan köküdür.. bilmiyorum hiç içtiniz mi? rengi kola rengindedir..
kaldı ki "içinde kesin bu var" demek için kesin delil göstermek gerekir.. böceklerin anatomisini anlatan bir video buna delil olamaz değil mi? mesela o kola şirketinde çalışan arkadaşınız, bu konuya açıklık getirebilir...
kaldı ki bazı türk kaynaklar da kolanın içinde fare dışkısı ve sakatatlarının olduğundan bahsetmiş.. ne olduğundan kimsenin haberi yok yani.. yerimseniben
canım internette okuduğumu yazıyorum bende 4 yıl öncesine kadar içiyordum ozamanda vardı bu tür haberler ama ben içmeye devam ettim arkadaş kola fabrikasında çalışmaya başlayınca anlattıklarından dolayı bırakmıştım herkez iradesinde özgürdür kimine göre yalan kimine göre doğrudur bilemem ama böcek olmasada karbondioksit olduğu için zaten zararlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?