Kısa vadede hayır ama durum maddiyata bakıyor o yüzden netlik yok henüz.Ekonomik olarak bağımsızsınız evet.
Her ailenin hasretle evlattan beklediğini başarmışsınız.
Ama bu aşamada nasılsa parası var ne hali varsa görsün demelerini bekleyemezsiniz.
Keşke o konuda da saygılı olsalar, ama maalesef elinizdeki malzeme bu.
Bu yaştan sonra birden hayat görüşleri değişmiycektir.
Evlenenirseniz anca.
Var mı öyle bi planınız?
Açmadığım an ne olduğunu bilseniz, uyuyakalmışım geçen gündüz vakti aramışlar yaklasık 15 kez. telefonla aradığımda babamdan öyle laflara maruz kaldım ki sanki televizyonu kırmış 5 yaşında bir çocukmuşum gibi.Gercekten bu yasta baska sehirde maddi ozgurlukle ysarken bunlari kafaniza takmaniz bile gereksiz. Tatili ayarlamak zor olabilir ama onun disinda ayri sehirdeyken istedigin saatte gez dolas ararlarsa acma ne yapabilirler cok etki altinda kalmissin bunu kirmanin yolu oyle davranmayip tepkileri umursamamaktan geciyor bence:)
Kısa vadede hayır ama durum maddiyata bakıyor o yüzden netlik yok henüz.
Bu süreçte de liseli sevgililer gibi geçirmek gerçekten zor geliyor.
Kanmazlar kiAramada sorun ne kisiyah bant kameralara sadece sesiniz gitsin telefonu düşürdüm kamera gitti bu kadar basit 1 haftalık tatilde idare eder fazlasıyla bence yada telefonu tamire verdm tuşlu kullanıyorum diyebilirsiniz o ara
Ama siz bu kafayla bence hicbisey yapamazsiniz. Ya resti cekiceksiniz bagiriyorsa kapat telefonu sizin yerinizde olsam asla katlanmazdim hicte bisey yapamaz merak etmeyinAçmadığım an ne olduğunu bilseniz, uyuyakalmışım geçen gündüz vakti aramışlar yaklasık 15 kez. telefonla aradığımda babamdan öyle laflara maruz kaldım ki sanki televizyonu kırmış 5 yaşında bir çocukmuşum gibi.
Aradıklarında açılacak, görüntülü aranıyorsa açılacak. Açamıyorum şuan desem kıyametler kopar.
Aday olduğunu bilseler diye de düşündüm söylesem mi tanıştırsam mı vb. asıl bu sefer kaygı olacaktır onlarda, ee ne zaman olacak nişan nikah, haftasonu bu kız oğlanın yanına mı gitti acaba türlü türlü düşünce, bilmemeleri en güzeli.Hmm, en azından bi aday olduğunu bilseler keşke, belki bişeyleri hissedip olayın çok dışında kalmaları kaygılandırıyodur onları.
Ah darısı başıma demek isterdim ama nerdee daha erken evlilik benim için :)Ya onların tabiri ile " dik başlı" olacaksınız ya kabul edeceksiniz.
Üniversitede ayrı okuyup uzun süre ayrı kendi ayakları üzerinde durup da ailenin kurallar koyması vs bunlar insanı çok rahatsız ediyor.
Ben de yaşadığım için biliyorum
Çok darlar insanı
Türk ailelerinde böyle bir kanı var genelde
Benim evliliğim yakındı mezuniyetten sonra ondan dolayı mümkün olduğunca idare ettim
Sonra kurtuldum
Yapamaz mı reddeder diye korkuyorum veya kalkıp gelir kopartır kavgayı diye.Ama siz bu kafayla bence hicbisey yapamazsiniz. Ya resti cekiceksiniz bagiriyorsa kapat telefonu sizin yerinizde olsam asla katlanmazdim hicte bisey yapamaz merak etmeyin
Yapmayın ama nasıl.. İnanın ben de susmayı tamam demeyi istemiyorum ama hiç karşı gelmedim bu zamana kadar, tepkilerini düşünmek dahi istemiyorum.Benzerini yaşadım, yapmayın kendinize bunu yaptırmayın lütfen. Aileler sevgi ile nerede duracağını bilmemeyi karıştırıyor, sağlıklı değil.
Yapmayın ama nasıl.. İnanın ben de susmayı tamam demeyi istemiyorum ama hiç karşı gelmedim bu zamana kadar, tepkilerini düşünmek dahi istemiyorum.
Yapmayın ama nasıl.. İnanın ben de susmayı tamam demeyi istemiyorum ama hiç karşı gelmedim bu zamana kadar, tepkilerini düşünmek dahi istemiyorum.
İlk atandığım yer berbat bir ilçeydi, bırakın yazı kışın bile orada kalmak istemediğimden tabiki döndüm yanlarına her fırsatta.Bütün tatilleri aile yanında, yazın ailenin yanına giderek yapmışsın bence.
İlk başlar da o tavrı koysaydınız şuan bunlar sorun olmazdı.
Umarım ben de bu yaz cesaret gösterebilirim. Şuan kendi evimde olduğum için pek sorun olmuyor, sürekli görüntülü aradıklarında bu kadar sık arayamazsınız benim de işlerim var diyerek belirtiyorum. Annem o an bile dur kameraya çekeyim de babana izleteyim söylediklerini diyen bir anne..Aynı şeyleri yaşamışız, ben bir de boşanmıştım senelerimi aldı özgürlüğüme kıyısından da olsa kavuşmak. Ailelerde patolojik ilişkilere karşıyım bu yüzden, iki ah vah eder sonra alışırlar, ne yapabilirler ki? Keşke ben de zamanında cesaret edebilseydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?