Gitmek istedigimde keyif kaciriyor bende aman diyip birakiyorumSiz neden arkadasiniza gidemiyorsunuz?
Gitmek istedigimde keyif kaciriyor bende aman diyip birakiyorum
Hataniz bu noktada basliyor. Siz bir insansiniz, pek tabii ki sosyal iliskileriniz olacak. Neden sizi kisitlamasina izin veresiniz ki? Ne mantiksiz. Herkes istedigiyle gorussun bogmayin birbiriniziGitmek istedigimde keyif kaciriyor bende aman diyip birakiyorum
Bi onemi varniAnlamadım bunu diyen eşiniz mi sevgiliniz mi ??
Evet var sevgilinse direk postala ama eşinse bi otur adam akıllı konuş, senin de bir insan olduğunu ve insani heveslerin olduğunu söyle ve kafese tıkılmayacağını anlat ha baktın kabul etti ok! Ama etmedi onu da def et!.Bi onemi varni
Evet var birinin telefonunu açmasan da olur diğerini boşamadan kurtulamazsın.Bi onemi varni
Oo olmaz mı çok varBi onemi varni
Bir çok kişi "evet var" demiş..Bi onemi varni
Beni aradi arkadasima gidicem dedi 2 bucuk yildir ilk defa duydum bieine gidicem lafini bende ben neden gidemiyorum dedim uyuyup uyuyup kalkip ona hesap soramazmisim 10 yillik arkadasiymis bi suru laf edip kapatti suan geri ariyor ne yapmaliyim
Aman boşverin ya bana burda çemkirdiği gibi sevgilisinede çekişmeli ki ne adamı yola getirebilmeli ama ne gezeeer...uffff çok sıkıcı yeni ilişkiler. içim bayılıyor. o gidiyor. ben gitmiyorum ühiü diye sızlanıyorsunuz. birinin emri altina girmeye ne meraklisiniz. bir de konu başlangıcı bile sizi yakından tanıyoruz gibi giriş yapıyorsunuz. evli mısınız diye sorana da çemkiriyorsunuz. şu hayatın tadını çıkarın da kafesinizden azad edin kendinizi.. çok sıkıcı ve yorucu boyle şeyler ve saçma!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?