Bagirip cagirip telefonu kapatti

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Beni aradi arkadasima gidicem dedi 2 bucuk yildir ilk defa duydum bieine gidicem lafini bende ben neden gidemiyorum dedim uyuyup uyuyup kalkip ona hesap soramazmisim 10 yillik arkadasiymis bi suru laf edip kapatti suan geri ariyor ne yapmaliyim

Gitmek istedigimde keyif kaciriyor bende aman diyip birakiyorum
Hataniz bu noktada basliyor. Siz bir insansiniz, pek tabii ki sosyal iliskileriniz olacak. Neden sizi kisitlamasina izin veresiniz ki? Ne mantiksiz. Herkes istedigiyle gorussun bogmayin birbirinizi

Evet var sevgilinse direk postala ama eşinse bi otur adam akıllı konuş, senin de bir insan olduğunu ve insani heveslerin olduğunu söyle ve kafese tıkılmayacağını anlat ha baktın kabul etti ok! Ama etmedi onu da def et!.

Beni aradi arkadasima gidicem dedi 2 bucuk yildir ilk defa duydum bieine gidicem lafini bende ben neden gidemiyorum dedim uyuyup uyuyup kalkip ona hesap soramazmisim 10 yillik arkadasiymis bi suru laf edip kapatti suan geri ariyor ne yapmaliyim

Şunu kendinize yaptırmayın Allah aşkına!
Arkadaşlarınla görüşmek çok doğal ve olması gereken bir olay. İnsan çevresi ile var olur bir ömür sadece eşle, sevgili ile geçmez.

Kadın olarak kadınların bunlara neden müsemma gösterdiğini gerçekten hiç anlayamadım ve anlayamacağım!

Bırak oda görüşsün elbetteki arkadaşları ile sende görüş. Normal olan bu.

Sen niye bir yere gideceğinde izin istiyorsun aynısını yap

Arkadaşla görüşmek kadar normal bir şeyi neden birbirinize yasaklıyorsunuz hiç anlamıyorum.Sevgiliyken birbirinin kölesi olan insanları hiç anlayamayacağım sanırım.

Ananız babanız iZin vermese gidersiniz elin adamı hayır diyince piki aşkım dersiniz
Senin basında ailen varken tadını çıkar o seni kabullensin sen köle olma
Birde gidilecek gelinecek yerleri siz bilmiyorsunuz o mu biliyor, arkadaşlarınızı falan seçebilecek kadar düşünme ve algılama yetiniz vardır herhalde
Size inanıp güvenmeyen insanla da beraber olup değerinizi düşürmeyin bence salla gitsin

Ama Eğer kocansa otur konuş orta yolu bul

uffff çok sıkıcı yeni ilişkiler. içim bayılıyor. o gidiyor. ben gitmiyorum ühiü diye sızlanıyorsunuz. birinin emri altina girmeye ne meraklisiniz. bir de konu başlangıcı bile sizi yakından tanıyoruz gibi giriş yapıyorsunuz. evli mısınız diye sorana da çemkiriyorsunuz. şu hayatın tadını çıkarın da kafesinizden azad edin kendinizi.. çok sıkıcı ve yorucu boyle şeyler ve saçma!

Bi önemi var mı?
Cevabının bi çok şeyi değiştirebileceği mantıklı bi soruya karşılık yazılan şu kelimeler, forumda okuduğum en saçma cümlelerden biri olacak kalacak aklımda..

Aman boşverin ya bana burda çemkirdiği gibi sevgilisinede çekişmeli ki ne adamı yola getirebilmeli ama ne gezeeer...
Anca burda millete çektirebilir işte...
Iki gün sonra evlenincede konu açar "kocam bana perdeyi bile açtırmıyorrr" diye...
Millet bu kadar aşırı kıskançlığı çok sevmeye bağlıyor ne alakaysa artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…