Bagirip cagirip telefonu kapatti

evet yaa kolelik hosuna gidiyor boylelerinin

evet yaa kolelik hosuna gidiyor boylelerinin
Onlara göre kölelik olmuyor demek ki...
Bide böyle erkekler seviliyor genelde neymiş efendim MAÇO erkekleri seviyorlar...
Maço ne demekse artık vurdu mu yer titreyecekmiş sert olacak bizim kadınlar mal ya onlara yanlışı doğruyu bu maçocuklar öğretecekmiş...
Ana babaları bişeye kızsa ergen trip atma anam babam beni kısıtlıyor moduna geçiyorlar.. sevgilileri kızınca sevgilim beni çok kıskanıyor oluyor:))))
Nasıl çalışıyorsa artık kafalar...

Eşimle bi gün tartışmıştık ben gezecem sen evde oturacaksın dedi bende defol git bi daha gelme senin kölen yok burda dedim...
Tabi o lafı duyunca evden de çıkamadı 1 saat diğer odada oturdu geldi yanıma özür dileyip ağlamaya başladı...

Valla onu bunu bilmem maço erkekten de anlamam erkek dediğinin yumruğu sert değil kalbi yumuşak olucak...

Sen de bu adama evinde çay doldurmaya, köle Isaura muamelesi görmeye devam et böyle aynen aferim. Daha sevgiliyken bu haldesin, es kaza evlensen bu adam burnunu camdan dışarı çıkartmaz. Hiç mi kendinizi sevmiyorsunuz Allah aşkına, biraz kendinize saygı gösterin. Aileleriniz sizi elin heriflerine kul köle olun diye mi yetiştiriyor? Kendi kızım bu durumda olsa kahrolurum. Çok üzülüyorum sizin gibi kızları erkeklere teslim olmuş görünce, cidden. Başka adam mı kalmadı, def et gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…