Tıp mı okuyormuş bir de??? Vay eline düşecek hastanın haline. Güzel değilsin diye bakmayı reddeder.Hem deee doktor
Öyle yazmıştı diye hatırlıyorum.Tıp mı okuyormuş bir de??? Vay eline düşecek hastanın haline. Güzel değilsin diye bakmayı reddeder.
Okumak cehaleti alıyor da geri kalan kısım baki kalıyor işte.
"Senin boyun 170 altı,sen gelme,"Öyle yazmıştı diye hatırlıyorum.Özel klinik açacak belki sep Hastalarını da kendine göre seçer.
Son olarak da,"sen gelme ulan ayı" diyesim geldi
"Senin boyun 170 altı,sen gelme,"
"Senin biraz basen fazla,sen gelme,"
"Sen mikemmel bi hayata sahip değilsin sen de gelme.."
Son olarak da,"sen gelme ulan ayı" diyesim geldi
Yalnız üyelik hayatımda,ikinci banımı alırsam yine bu kız sayesinde olacak.Birinciyi de O'nun şerefine almıştım.Yaktın beni gavurun gızı
Ya bu konu çok güzel yemin ederim, ayşe hep açsın böyle konular
İnsan dayanamıyor değil miYalnız üyelik hayatımda,ikinci banımı alırsam yine bu kız sayesinde olacak.Birinciyi de O'nun şerefine almıştım.Yaktın beni gavurun gızı
Yok kiz ne tip okumasi? Hayallerinde okuyorsa o kadarini bilemicemTıp mı okuyormuş bir de??? Vay eline düşecek hastanın haline. Güzel değilsin diye bakmayı reddeder.
Okumak cehaleti alıyor da geri kalan kısım baki kalıyor işte.
alt tarafi sanal bi karakter bizim icin ama olsun yine de kiskanmaliyiz canimMidem bulandi vıcık vıcık bir ilişki. Hic imrenmedim. Tüh simdi kıskanç da olurum ben yazmayaydim keşke.
Dünyadaki en büyük aşk size ait Aysecim kesinlikle haklısın. Şu an bütün dünya durmalı ve sizden bahsetmeli diye düşünüyorum. Bazen diyorum ki acaba tüm bu olanlar hayal dünyanın zenginliği mi? Çok güzelsin doktorsun dünyanın en büyük aşkını yaşıyorsun. Agucuk bugucukBelki de sizin aşkınız bizimkisi gibi degildir de ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?