Baglılık degil bagımlılık

Tıp mı okuyormuş bir de??? Vay eline düşecek hastanın haline. Güzel değilsin diye bakmayı reddeder.

Okumak cehaleti alıyor da geri kalan kısım baki kalıyor işte.
Öyle yazmıştı diye hatırlıyorum.Özel klinik açacak belki sep Hastalarını da kendine göre seçer.

Öyle yazmıştı diye hatırlıyorum.Özel klinik açacak belki sep Hastalarını da kendine göre seçer.
"Senin boyun 170 altı,sen gelme,"
"Senin biraz basen fazla,sen gelme,"
"Sen mikemmel bi hayata sahip değilsin sen de gelme.."
Son olarak da,"sen gelme ulan ayı" diyesim geldi

Burada da var KK ye bagimli olan, gercek islerini erteleyen bi suru kisi. Ben de yapiyorum bunu arada hayatimdaki konulardan kacmak istedigimde. Senin bu takintilarin ask degil. Yaptigin real hayatinin konularindan kacmak.

Midem bulandi vıcık vıcık bir ilişki. Hic imrenmedim. Tüh simdi kıskanç da olurum ben yazmayaydim keşke.
alt tarafi sanal bi karakter bizim icin ama olsun yine de kiskanmaliyiz canim sonucta nerede bizde oyle ask nerede bizde oyle Sinan

Neyse yine banlanmasam bari

Belki de sizin aşkınız bizimkisi gibi degildir de ondan
Dünyadaki en büyük aşk size ait Aysecim kesinlikle haklısın. Şu an bütün dünya durmalı ve sizden bahsetmeli diye düşünüyorum. Bazen diyorum ki acaba tüm bu olanlar hayal dünyanın zenginliği mi? Çok güzelsin doktorsun dünyanın en büyük aşkını yaşıyorsun. Agucuk bugucuk

Ayy aynı ben yaa.
Konu sahibi ben de ayni bu duyguları yaşıyorum.

Tek fark ben kendimi tutuyorum. Gün içinde onu hiç aramam mesela. Çünkü o yogun, ben onun kadar yogun çalışmıyorum. Daha çok boş zamanim olduğu için de aklım hep onunla.meşgul.

Kahve molası verdiginde arar o. Sabah 1 kez, öğleden sonra 1 kez arar konuşuruz. Ben aramam.

Ama dediğin gibi 1 gün iş çıkışı bulusalim diye aramasa kafayı yiyorum. Yıldız Tilbe şarkılarındaki o derin acıyı yaşıyorum resmen aramadi diye. Ahaha

Saplantılı bir insan mı olmaya başladım diye düşünürken senin konunu gördüm. Oh be yalnız değilim

Niye bu kızın konularına hep güzellik filan yazılıyor ?
Gören Var mı bunu çok mu güzel foto filan mi paylaşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…