Konuya nasıl başlıyacağımı bilmiyorum, ben 18 yaşında liseden yeni mezun oldum hedeflediğim okulu kazanamadığım için bu senede hazırlanma kararı aldım. Derslerim gayet iyi çalışmalarım iyi gidiyor yani o konuda her hangi bir sıkıntım yok.
Erkek arkadaşım üniversite son sınıfta 24 yaşında, ilişkimiz daha çok yeni ama bütün arkadaşlarıyla tanıştım, hepsi onay verdiler beni çok sevdiklerini söylemişler. Erkek arkadaşımla da kişisel olarak her hangi bir problemimiz yok her konuda anlayışlıyız birbirimize karşı.
Ama şöyle bir durum var.. Ben aleviyim, sevgilime bunu ilk söylediğimde hiç sorun etmemişti hatta alevi tanıdıkları varmış onlardan bahsetmişti. Daha sonra arkadaşlarına söyleyince ''hemen ayrıl geleceği yok bu ilişkinin kızın sınavı var boşuna sana daha fazla bağlanıp üzülmesin'' demişler..
Erkek arkadaşımda laf arasında istemeden konuyu bana açtı. ''Aklım mantığım ayrıl diyor çünkü benim artık yaşım ilerliyor evlenme çağına geliyorum ilişkilerimde daha ciddi olmalıyım, senin önünde sınavın var ya sınavdan önce bir şey olur da ayrılırsak kafanı toplayamazsın ben vicdan azabı çekerim.. Ama kalbimde senden vazgeçemiyor sana bağlanıyorum şuana kadar tanıdığım en iyi en temiz kızsın, hayret ediyorum seni tanıdıkca git gide aşık oluyorum.. '' dedi. Ben de bir şey diyemedim şok olmuştum böyle bir şey beklemiyordum. Ayrıca bana mantıklı düşünürsen sende hak verirsin dedi. Ve şuan öylece kaldık.. İlişkimiz hala devam ediyor ama onun kafasında bu çelişki var ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Ben de hak veriyorum bir yere beni ileride yüz üstü bırakmaktan korkuyor ama gerçek seven bırakmaz ki ne olursa olsun..
Ne yapmalıyım kızlar cidden bilmiyorum.