Katılıyorum :) bende internetten görmüştüm çok beğendiğim benzer model, oda böyle pembeydi, küçük çiçekleri olan yastıkları vardı :) bende böyle istiyorummmm :) olur inşaAllah :))
Diğerleri de çok güzel, hadi güle güle kullan, hayırlı olsun
hepsine bayıldım özellikle pembişlere allah huzurla eskitmeyi nasip etsin
Allah ağzınızın tadını bozmasın hayırlı uğurlu olsun canım
çok tatlı pembişler
canım kısıkköye gittik eminim duymuşsundur orayı çeşit bol fiyatlar daha uygun olur die düşündük ama şaka gibi fiyatları vardı bir yatak odası için 32 bin istediler öyle ahım şahım bir özelliğide yoktu açıkçası kısıkköy bize hitap etmedi126 mağaza vardı 10 mağazadan sonra gezmeyi bıraktık avangard tarzlar 6 binden aşağı değildi, kısıkköyden sadece pembiş koltuklarımı aldım yoğun bir pazarlıktan sonra diğer mobilyalarımı karşıyaka çetmen mağzasından aldım, personel harika ilgileniyor özelliklede onur bey çok yardımcı oluyor, fiyat açısındanda orası bizim keseye daha uygun geldi arkadaşım, güzel fiyata tam istediğim gibi ürünlere sahip olduk, darısı senin başına olsun inşallah canım
teşekkürler canım güzel yorumun iyi dileklerin içinBayıldım..... hepsi çok güzeller. allahım ağız tadıyla oturtmayı nasip etsinnn..
Hepside birbirinden güzel, güle güle huzurla kullanın inşallah :) Eşyalarınızı evinize yerleştirdikten sonrada görmeyi çok isterim, umarım kaçırmam o konunuzu
canım Allah tamamına erdirsin güle güle kullanın.ama bebiş olunca salonun kapısını kilitlersin herhalde..
Allah güle güle oturmak, ağız tadıyla kullanmak nasip etsin hepsi çok güzel :)
inşallah herşeyin gönlüne göre olur arkadaşım, aşkla , huzurla eskitmek nasip olur inşallah eşyalarımızı, yorumun için teşekkürler, darısı başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?