Bahar'ında yuvasının mobilyaları alındı :)

inşallah herşeyin gönlüne göre olur arkadaşım, aşkla , huzurla eskitmek nasip olur inşallah eşyalarımızı, yorumun için teşekkürler, darısı başına

Allah ağzınızın tadını bozmasın hayırlı uğurlu olsun canım
çok tatlı pembişler

Bayıldım..... hepsi çok güzeller. allahım ağız tadıyla oturtmayı nasip etsinnn..

Hepside birbirinden güzel, güle güle huzurla kullanın inşallah :) Eşyalarınızı evinize yerleştirdikten sonrada görmeyi çok isterim, umarım kaçırmam o konunuzu

bende kısıkköye bakarız diye planlamıştım ama çok duyulduğu içn fiyatlar yüksekdir tahmin ettim karabağlardan bakarım sanırım. çetmeni çok duydum reklamları çok var gidip bakayım bende çokkk teşekkürler hepsi çok cici eminim eve yerleşince daha muhteşem olacak

hayırlı olsun mutlulukla sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah

bir an önce evde görmek istiyor insan mobilyaları alınca ben de aynı durumdayım

Hepside birbirinden güzel, güle güle huzurla kullanın inşallah :) Eşyalarınızı evinize yerleştirdikten sonrada görmeyi çok isterim, umarım kaçırmam o konunuzu

canım benim teşekkürler güzel yorumun, tatlı sözlerin için haziran başı çeyizim gidicek kısmetse 15 haziran gibi yüklerim evime yerleşmiş fotoğraflarıda

canım Allah tamamına erdirsin güle güle kullanın.ama bebiş olunca salonun kapısını kilitlersin herhalde..

kesin kapatmak kilitlemek lazım canım halımıda beyaz düşünüyorum çünkü, bu eşyaları iyi hoş aldık beğendim benim birde kedim var koltuklarda tırnaklarını bilemeye bayılıyor valla böyle birşeyle karşılaşırsa kociş ikimizi birden kapıya koyar

hepsini çok beğendim.
koltuklarını ayrı çok beğendim her ikisinide.
güle güle kullan.

Son düzenleme:
güle güle kullan kardeşim. Bizim gelin de aldı böyle, şimdi misafirleri bile sokmuyor. doomgününde pastadan kakao tozu uçtu mum üflerken, misafirler otururken süpürge açtılar. bizim küçük çocuk olduğundan hiç gitmiyoruz

ayyh pembişleri çok beğendim ben
hepsi çok güzel Rabbim ağız tadıyla mutlu oturmayı nasip etsin

hepsi birbirinden güzel çok beğendim
ama en çokta pembe koltuklara bittim güle güle kullanın inşAllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…