Bahar'ında yuvasının mobilyaları alındı :)

Hepsi çok güller iyi günlerde kullan canım Allah huzurlu mutlu sağlıklı günlerde ve bebişlerle eskitmeyi nasip etsin

çok yaşa sen canım emi güldürdün valla beni bu gidişle bende sizin gelinden farklı olmayıcam valla, şimdiden çeyiz sermeye gelicek kişileri düşünüyorum arkadaşım umarım dikkat ederler ve inşallah çoook kalabalık olunmaz :26: yorumun için teşekkürler canım

yatak odanın aynalı komidinine bayıldımm çok güzelmiş.. ve sende benm gbi köşeli koltuk seçmişsin en güzeli genç evliler için çok spor ve şık bence allah huzurlu mutlu oturmayı nasip etsinn cnmm

canım hepsi çok güzeller ama köşe takımına bittim ne kadara aldın acabaa güzel günlerde kullanman dileğiyle canımmm.

hepside birbirinden güzell....allah evinizden huzur mutluluk sağlık eksik etmesin. güle güle kullanın

bayıldım bayıldım bayıldım..harika bir seçim yapmışssın..hepsi birbirinden güzel....güle güle oturun...

yatak odanın aynalı komidinine bayıldımm çok güzelmiş.. ve sende benm gbi köşeli koltuk seçmişsin en güzeli genç evliler için çok spor ve şık bence allah huzurlu mutlu oturmayı nasip etsinn cnmm

çok teşekkürler canım güzel yorumun için, inşallah sağlıklı mutlu huzurlu bir şekilde bebişini kucağına alırsın canım eminim ki çok güzel bir duygudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…