Bahar'ında yuvasının mobilyaları alındı :)

bayıldım bayıldım bayıldım..harika bir seçim yapmışssın..hepsi birbirinden güzel....güle güle oturun...

teşekkürler canım beğendiğine sevindim böyle güzel yorumları okuyunca çok mutlu oluyorum inşallah hayırlısıyla sağlıklı mutlu huzurlu olarak bebeğini kucağına alırsın teşekkürler yorumun için canım

En iyisini yapmışsın, evin hanımı sensin ne de olsa

Koltuklarını ben de çook beğendim, fiyatlarını söyleyebilir misin mahsuru yoksa?

Yatak odan da çok hoş beyaz beyaz, ama sanki biraz gösterişli, sanırım gösterişi seviyorsun

Son düzenleme:

canım özelden msj atıyorum ama msj kutun dolmuş, sil azcık benim msjımda gelsin sana ama :)

Son düzenleme:
Canım mobilyaların mükemmel tek kelime ile bayıldım.pembeli olan takımın çok güzel çok farklı geldi bana hele grili takımın yokmu çok şık güle güle ağız tadıyla otur içinde canım bayıldım inan iyikide farklı bir renk almışsın süper seçim bana göre farklı olmayı bende seviyorum yahuuuuuuu

canım beğenmene çok sevindim, güzel yorumun için çok teşekkürler

19.nisan.2012 eveeeet dün çeyizim Edirneden İzmire gitti çok garip hissediyorum, baba evindeki misafirliğim sona eriyor yavaş yavaş Rabbim huzurumuzu, mutluluğumuzu bozmasın

Hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullanın.

Hepsi çok şık ve fazlasıyla güzeller. Allah huzurla oturmanızı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…