- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
bayıldım bayıldım bayıldım..harika bir seçim yapmışssın..hepsi birbirinden güzel....güle güle oturun...
Allah mutlulukla sağlıkla eskitmeyi nasip etsin canım
ah o pembe koltuklarrrrrnişanlım hiç beğenmemişti onları ama küçük çocuk gibi tutturdum onları beğendim onları istiyorum die zorla aldırdım valla ohhh iyide yapmışım dimi ama, şimdi gösterdiğimiz arkadaşlarımızda çok beğeniyor, benim inat aşkımında kafasına anca dank etti beğenmesede çok güzel seçim yaptın aşkım iyi aldık diyor, hele beğenmesin yorumun için teşekkürler canım
En iyisini yapmışsın, evin hanımı sensin ne de olsa
Koltuklarını ben de çook beğendim, fiyatlarını söyleyebilir misin mahsuru yoksa?
Yatak odan da çok hoş beyaz beyaz, ama sanki biraz gösterişli, sanırım gösterişi seviyorsun
canım özelden msj atıyorum ama msj kutun dolmuş, sil azcık benim msjımda gelsin sana ama :)
harika ya, burda (Almanya) öyle güzel Mobilyalar yok.
Canım mobilyaların mükemmel tek kelime ile bayıldım.pembeli olan takımın çok güzel çok farklı geldi bana hele grili takımın yokmu çok şık güle güle ağız tadıyla otur içinde canım bayıldım inan iyikide farklı bir renk almışsın süper seçim bana göre farklı olmayı bende seviyorum yahuuuuuuu
pempe koltuklara bayıldım diğeri cok koyu değil mi
Kızlar mobilyalarımı beğenerek aldım herbirini çok sevdim inşallah hayırlısıyla, mutlu ,huzurlu, sağlıklı bir şekilde kocişimle birlikte eskitmek nasip olur... :) hepsini izmirden aldık, mutfak masası ve oturma odam için tv ünitesi beğenemedim onlarıda en kısa zamanda halledicez bakalım. Salon takımım için aklımda hiç olmayan bir renk aldım her zaman grili yada siyahlı bir takım düşünüyordum ama taki bu pembiş koltukları görüpte içim kıpır kıpır olana kadar inşallah evimede yerleşince fotoğraflarını çekip paylaşırım haydi bakalım şimdi mobilyalarımıza bakalım
Hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?