Bahar'ında yuvasının mobilyaları alındı :)

mutluluklar dilerim öncelikle seçimlerinizi çok beğendim.özellikle pembe koltuk salonda asla tercih etmem diye düşündüğüm bir renkken senin koltuklarını gördükten sonra tamamen fikrim değişti.beyaz mobilya ve bu tonda pembe harika görünüyor.çok çok beğendim herşeyini en çok da pembe koltuklarını.güle güle oturun...

canım güzel yorumun için çok teşekkürler... mobilya alışverişimize çıktığımızda salon için benim düşüncem gümüş gri yada siyah koltuktu bende asla pembe koltuk düşünmüyordum taaa ki bunları görene kadar küçük çocuk gibi gittim yapıştım mobilya dükkanının camına 2 hafta sonra evimi yerleştiricez o zaman yerleşmiş fotoğraflarıda paylaşıcam inşallah

Pembe salon takımının pembesi çok güzel yani tonu çok güzel demek istedim çok tatlı :) ya oturma grubu da çok fonksiyonlu bir şeye benziyo o da çok hoşuma gitti canım güle oynaya oturun

Pembe salon takımının pembesi çok güzel yani tonu çok güzel demek istedim çok tatlı :) ya oturma grubu da çok fonksiyonlu bir şeye benziyo o da çok hoşuma gitti canım güle oynaya oturun

canım benim güzel yorumun için çok teşekkürler pembenin tonu benimde çok hoşuma gitti çok kibar bir ton iyi dileklerin içinde ayrıca teşekkürler, mutluluklar diliyorum :87:

çok beğendim gerçekten
gri takımın tam istediğim gibi işlevsel ve şık
pembeye bayıldım güle güle eskit

Başlığı okuyunca "Ali'in karnı acıktııı!" reklamını hatırladım.Bir de "alındı" kelimesi pasif yapıdadır.Kendiniz almadınız galiba.Baba ve kayınpederler almış gibi geldi bana.Kendiniz alsaydınız "aldım/k" kullanırdınız.Güle güle oturun.

canım branşınız edebiyat zannedersem fazla teferruat beni sıktığı için zamanında iyiki de resim öğretmenliğini seçmişim yinede uyarılarınız için teşekkürler size, bir çok çiftin ailesinin yapmadıklarını çok şükür ailelerimiz bize fazlasıyla yaptılar ne beğendiysek onu aldılar bize hiiiiç masraf ettirmediler sağolsunlar, bize de keyfini sürmek düşüyor Allah ağzımızın tadını bozmasın her şeyimizi fazlasıyla yerine getirdiler, güle güle oturun iyi dileğiniz içinde ayrıca teşekkürler

sonunda evimi de yerleştirdim inşallah evimin de resimlerini yüklerim düğün telaşı bittikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…