pembe delisi olarak bayıldım mutluluklar diliyorum
O koltukları var yaaa yiyesim geldi yaaÇok güzeller canım, huzurla kaplı bir yuvan olsun inşallah
mutluluklar dilerim öncelikle seçimlerinizi çok beğendim.özellikle pembe koltuk salonda asla tercih etmem diye düşündüğüm bir renkken senin koltuklarını gördükten sonra tamamen fikrim değişti.beyaz mobilya ve bu tonda pembe harika görünüyor.çok çok beğendim herşeyini en çok da pembe koltuklarını.güle güle oturun...
Hepsi çok cici maşallah.Aşkla,huzurla,sağlıkla kullanın canım.
Pembe salon takımının pembesi çok güzel yani tonu çok güzel demek istedim çok tatlı :) ya oturma grubu da çok fonksiyonlu bir şeye benziyo o da çok hoşuma gitti canım güle oynaya oturun
canım her şeyin çok güzel bayıldım özellikle pembe koltukların ve yatak odan acaba yatak odanın fiyatını öğrenebilir miyim?
Kızlar mobilyalarımı beğenerek aldım herbirini çok sevdim inşallah hayırlısıyla, mutlu ,huzurlu, sağlıklı bir şekilde kocişimle birlikte eskitmek nasip olur... :) hepsini izmirden aldık, mutfak masası ve oturma odam için tv ünitesi beğenemedim onlarıda en kısa zamanda halledicez bakalım. Salon takımım için aklımda hiç olmayan bir renk aldım her zaman grili yada siyahlı bir takım düşünüyordum ama taki bu pembiş koltukları görüpte içim kıpır kıpır olana kadar inşallah evimede yerleşince fotoğraflarını çekip paylaşırım haydi bakalım şimdi mobilyalarımıza bakalım
çok beğendim gerçekten
gri takımın tam istediğim gibi işlevsel ve şık
pembeye bayıldım güle güle eskit
Başlığı okuyunca "Ali'in karnı acıktııı!" reklamını hatırladım.Bir de "alındı" kelimesi pasif yapıdadır.Kendiniz almadınız galiba.Baba ve kayınpederler almış gibi geldi bana.Kendiniz alsaydınız "aldım/k" kullanırdınız.Güle güle oturun.
Çok güzel mobilayalar tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?