Bahar'ında yuvasının mobilyaları alındı :)

ay o pembe koltuklara bittim ya çok şık çok seker insanın içi açılır onlara oturdukça. allah güle güle oturmayı nasip etsin.

adaşıımm Allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallah :)) İki Bahar aynı mobilyaları almışız bu kadar denk gelebilir ancak :))) Koltuklarımın rengi de böyle sadece model olarak farklı Çok güzel mobilyalarımız çookkk

canımmmmmm zevkli hatunlarız yahu bende çok beğenerek aldım mobilyalarımı, inşallah kocişlerimizle birlikte sağlıklı mutlu günlerde eskitmek nasip olur canım, büyük güne az kaldı kazasız belasız atlatırız inşallah

pembe koltuk hayatta istemzdim ben de taki seninkileri görene kadar.. ne kadar hoş ne kadar sıcak... yatak odan da süper tam istediğim gibi. allah huzurla oturmayı nasip etsin bayıldım!

pembe koltuk hayatta istemzdim ben de taki seninkileri görene kadar.. ne kadar hoş ne kadar sıcak... yatak odan da süper tam istediğim gibi. allah huzurla oturmayı nasip etsin bayıldım!

Elifimmm güzel yorumun için çok teşekkürler canım, beğendiğine çok sevindim, daha güzelleri senin olsun inşallah canım

mobilyaların çok güzel özellikle pembe koltuklara bayıldım..sağlıkla mutlulukla oturursunuz inşallahh

Pembe koltuklarına bayıldım
Güle güle kullanın mutluluklar dilerim

O koltukları var yaaa yiyesim geldi yaa Çok güzeller canım, huzurla kaplı bir yuvan olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…