- Konu Sahibi baharkaynak
-
benim daha 2,5 ay oldu 6 ay olsun eski ve yeni haliyle eklicem resimlerimi bakarsın o zaman benimki hem içten sorunluydu nefes problemi etler falan vardı hemde dışardan kemer vardı şimdi ne kemer ne nefes problemi hiçbişey kalmadı çok rahatladım gece uyurken burnumdan nefes almak gibisi yokmuş tamponlar çıkınca insan diyor ki önceden hiç nefes alamıyormuşum birde şu ödemler bitse çok sabırsızız biz bayanlarumarım hepimizin istediği gibi olur burunlarımız.....
Bende ameliyat olcam inşş iyi olur
Baharcım nasılsın, nasıl oldu şişliklerin, değişme var mı? Alıştın mı düzeldi mi moralin merak ettim..
sagol canım beni düşündüğün için. şişliklerim hala var çok fazla ben yediklerimede dıkkat etmemiştim bana morarmadın şişmedin dediler hep amelyattan sonra bende hiç dikkat etmedim hiç sorma şimdi tuzlu falan yemiyorum çok dikkat ediyorum ama şişlikler cok bol bol yeşil çay maydonoz suyu falan içiyorum. hala tuhaf geliyor yeni burnum :) alışamadım :)) sen nasılsın nasıl oldun canım
ya hiç sorma bandajlarım cıktı evet bugun ama cok tuhaf geldı çoook çoook fazla şişliğim var emre bey dedi diyet yapmadı mı tuzsuz şeyler yemen gerkirdi dolaşmaman lazımdı dinlenmen lazımdı dedi ben dikkat etmedim pek ve çok aşırı şişlik var şu anda aynaya bile bakmıyorum sanki burnum benim değilmiş gibi şu anda
maalesef bu is biraz sabir isi 6-7 ay insan bakleyemiyo :) bende 6.ayimin dolmasini bekliyorumki emre beye gidiym görüsiym 2. ameliyat icin
evet haklısın sabır işi ama işte bizlerde çok sabırlı malesef olamıyoruz( olsun bitsin istiyoruz amelyattan sonra.. neden 2'inci bi amelyatı dusunuyorsunuz ???
merhaba arkadaşlar,
Ben de Emre Bey'e 10 gün önce ameliyat oldum. Şu anda hala burnumun üzerinde bir bandaj var. Bu yüzden çok fazla seçemiyorum, ne kadar şiş olduğunu. Ama yüzümdeki morluk ve şişlikler, 6. gün tamamen geçti. Fakat şu anda geceleri özelikle, çok ciddi uyku sorunu yaşıyorum. Burnum tıkanıyor sürekli. Emre Bey, 2 ayda anca geçer dedi. Ben de hem kemik hem de et sorunu olduğundan çok korkuyorum bu tıkanıklık devam eder de bir daha kemik eğiriliği veya et şişmesi yapar diye... sizde ne kadar sürmüştü bu nefes alamama durumu?
Bir de bana tuzsuz yemek ye derken, sofra da yemeğe ayrıca tuz katma demişlerdi. Ben de öyle yaptım bunca zamandır. umarım benim de burnum bu nedenle şiş olarak kalmaz..
Tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.
yukaridaki mesajima ek olarak ilk ameliyatimi emre bey yapmadi yanlis anlasilmasin. emre beye düzelttirmeyi düsünüyorum[/QUOT
anladım bende ilk başta emre bey yaptı sandım.emre bey işinin ehli kesinlikle.
canım çok teşekkür ediyorum. gerçekten içim rahatladı. Yıllardır öyle alışmışım ki, nefes almamaya, bunu tamponlar çıkınca farkettim. Şimdi de bunu bir daha kaybetmkten korkuyorum sanırım. 2 ay içinde hiç bir şey kalmayacakmış. Bekliycez artık, dediğin gibi sabretmek lazım:)
geçmiş olsun iyi tercih yapmışsın
Ben göremiyorum resimleri :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?