baharkaynak Burun Estetiği Ameliyatı

baharkaynak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
184
0
116
İstanbul
Merhaba, 11 gün önce ameliyat oldum, yurtdışından geldim ve Emre bey'le görüşüp aynı hafta içinde ameliyat oldum.. burnumda içte ve dışta problemler vardı ve çoook korkuyordum:))
Allah'a şükür atlattık geçti bitti, çok çok az morardım ve şiştim:) fotoğraflardan görebilirsiniz..
3. gün sonunda şişlik morluk kalmadı sanki.. bi anda geçti kızlar ondan korkmayın.. ağrı sızı da çok hafifti diyebilirim, korkulacak birşey yok, ve inşallah olmak isteyen herkes en rahat şekilde atlatır diyorum..

bende emre beye ameliyat olcam görüştüm resmini görebilirmiyim önce sonraa

şimdiden bu kadar güzel olmuşsa şahsen ödemin indikten sonrasını düşünemiyorum gerçekten çok başarılı doktorun harika olmuş

şimdiden bu kadar güzel olmuşsa şahsen ödemin indikten sonrasını düşünemiyorum gerçekten çok başarılı doktorun harika olmuş

cok tesekkur ederım :) morluk hıc olmadı amelyattan sonra bıraz şişlikler var onlarda ben hıc buz koymadım amelyattan sonra ondan olsa gerek :)

Gecmiş olsun canım..Umarım istediğin gibi bir burun olmuştur..Fotoları göremiorum ama..

Özelden cevap yazamiyorum burdan detaylı anlatayım
size. Emre bey çok iyi bir doktor gercekten su an 13 gün olmasına rağmen burnum hala sargili ama sekli açık ve net sekilde ortada amelyattan sonra ağrım olmadı nerdeyse ben amelyata aglayarak girdim hatta son ana kadar amelyat olmasammi diye dsundum ilk 2 gün sizi seklinde ağrı oluyor ama onlarda Ağrı kesici ilaclarla geciyor. Sislik 2 gün çok fazla oluyor ama 2 gün sonunda aynı hızla iniyor. Emre bey amelyatlari atasehir Acıbadem hastanesinde yapıyor pazarlık yapmıyor 5.000tl ye yapıyor ilk amelytsa 2.inci amelytlarda fiyat değişiyor.

emre bey sonraki muayeneleri içn ücret talep ediyor mu muayene ameliyat vs. o kadar mı ödüyorsunuz

Muayene ücreti talep ediyor ama mesela 5.000ytl amelyat ücreti muayenede 200 YTL istiyor ama amelyat ücretinden düşüyor bu para sonra 4.800 ödeme yapıyorsun herseyi icinde bn 1 gecede hastanede yattım amelyattan sonra bunlara ek ücret ödemedim tahlil parası falanda vermiyorsunuz.

teşekkür ederim bakabildim sonunda:))baktığımada değdi.çok güzel olmuş.geçmiş olsun.Bu haliyle bile çok güzel bir değişim.

Bende burnumu yaptırmayı düşünüorum ama hala doktaora karar veremedim.teoman doğan mı? naci çelik mi? emre ilhan mı? barış çakır mı? bilmiorum kararsız kaldım.karar vermeme yardımcı olurmusunuz?? :))

yahu ben 3.500 civarı gibi düşünmüş o şekilde birikim yapmıştım fiyaskoyum üstelik emre ilhanı düşünüyordum

emre bey 5.000 ytl ye yapıyor pazalık yapmıyor ama bıde söyle düşünün siz yüzünüzü emanet edeceksınız ve bunu 1 kere yaptıracaksınızdır o yüzden değecek birine yaptırmak daha iyi olur yani aradada çok bişey kalmamış aslında :) bende ilk doktor araştırmaya başladıgımda 3 ytlden fazla vermem dıyordum ama yüzümü emanet ettim sonuçta ben yinede siz bilirsiniz ama emre bey gercekten iyi bir doktor 1 tane kötü yorum okudunuz mu?? herkes o kadar memnun düşünün yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…