- Konu Sahibi baharkaynak
-
Merhaba, 11 gün önce ameliyat oldum, yurtdışından geldim ve Emre bey'le görüşüp aynı hafta içinde ameliyat oldum.. burnumda içte ve dışta problemler vardı ve çoook korkuyordum:))
Allah'a şükür atlattık geçti bitti, çok çok az morardım ve şiştim:) fotoğraflardan görebilirsiniz..
3. gün sonunda şişlik morluk kalmadı sanki.. bi anda geçti kızlar ondan korkmayın.. ağrı sızı da çok hafifti diyebilirim, korkulacak birşey yok, ve inşallah olmak isteyen herkes en rahat şekilde atlatır diyorum..
bende emre beye ameliyat olcam görüştüm resmini görebilirmiyim önce sonraa
şimdiden bu kadar güzel olmuşsa şahsen ödemin indikten sonrasını düşünemiyorum gerçekten çok başarılı doktorun harika olmuş
Gecmiş olsun canım..Umarım istediğin gibi bir burun olmuştur..Fotoları göremiorum ama..
cok gecmıs olsun,insallah ıstedıgın gıbı olmustur
Arkadaşlık teklifi gönderdim.bende Dr.Emre İlhan ı düşünen biri olarak fotolarınızı merak ediyorum.eklerseniz sevinirim.
hatırlatayım tekrar:)özellikle eklemiyorsanız profilinize bakmayı bırakıcam.başım döndü gide gele:)
emre bey sonraki muayeneleri içn ücret talep ediyor mu muayene ameliyat vs. o kadar mı ödüyorsunuzÖzelden cevap yazamiyorum burdan detaylı anlatayım
size. Emre bey çok iyi bir doktor gercekten su an 13 gün olmasına rağmen burnum hala sargili ama sekli açık ve net sekilde ortada amelyattan sonra ağrım olmadı nerdeyse ben amelyata aglayarak girdim hatta son ana kadar amelyat olmasammi diye dsundum ilk 2 gün sizi seklinde ağrı oluyor ama onlarda Ağrı kesici ilaclarla geciyor. Sislik 2 gün çok fazla oluyor ama 2 gün sonunda aynı hızla iniyor. Emre bey amelyatlari atasehir Acıbadem hastanesinde yapıyor pazarlık yapmıyor 5.000tl ye yapıyor ilk amelytsa 2.inci amelytlarda fiyat değişiyor.
yahu ben 3.500 civarı gibi düşünmüş o şekilde birikim yapmıştım fiyaskoyum üstelik emre ilhanı düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?