- Konu Sahibi baharkaynak
-
bnde yaptırmayı düşünüorum ama çok korkuyrmmm :S bu arada fiyatı nedir?
canim benim oncelikle cok cok gecmis olsun diliyorum...albumunde resim yerine site cikiyor::2: o yuzden merak ettim....bende yurt disindan gittim emre beye ameliyat oldum...eminimki mavis doktorum yine guzel bisey cikardi ortaya:)) tadini cikar..
baharcım selam:)) görüşemedik ne zamndır merak ettim.. bugün itibariyle bandajlara elveda dedin artık herhalde ?? ucu biraz garip gelebilir ilk baştarengi filan havasız kaldığı için hafif değişik oluyo.. sonra kendi rengine dönecek amann telaş yapma sakın D
baharcım ben seda bugün emre beyin muayenehanesinde tanışmıştık hani. Ben gördüm senin burnunu ya dediğin kadar değildi bence fazla takıyosun kafana, ben seni ilk defa gören biri olarak yeni açılmış şiş haliyle bile yakıştırdım yüzüne. hem gözünün alışması, şişlerinin inmesi zaman alır biraz, sabırlı olmamız gereken bi süreç bu, başından beri biliyoduk bunu dimi :) burnun güzel olmuş, daha da güzel olacak belli. eski halini hatırla keyfin yerine gelir, ben bantlarım çıktığında o ilk şişlik sürecinde öyle yapıyodum, çabuk atlattım, eminim seninki de istediğin gibi olacak üzülme...
eminim sabah kalktığında bile fark hissedersin hergün daha da güzelleşecek burnun. kafana takma, takmayınca daha çabuk geçiyor. ben de seni görünce çok sevindim bu arada :)[/
İnsallah canım ya insaalllah insinde sislikler. Ben orda görünce sok oldum zaten cok acayip şişmiş :) zaten Emre beyde söylediği olması gerekenden çok sis dedi. Neyse artık Gecicek bı yola girdik dediğin gibi her durumu biliyorduk. 10 sonra kontrol var benimde o zamana kadr daha iyi olur umarım :) fıstık süper olmuş senin burnun :)) maşallah diyim güle güle kullan
Teşekkür ederim canım, eminim seninki de şişliklerin geçtiğinde harika olacak, doktorumuz sağolsun, memnun olmayan bir hastasını görmedim ben :)
Merhaba, 11 gün önce ameliyat oldum, yurtdışından geldim ve Emre bey'le görüşüp aynı hafta içinde ameliyat oldum.. burnumda içte ve dışta problemler vardı ve çoook korkuyordum:))
Allah'a şükür atlattık geçti bitti, çok çok az morardım ve şiştim:) fotoğraflardan görebilirsiniz..
3. gün sonunda şişlik morluk kalmadı sanki.. bi anda geçti kızlar ondan korkmayın.. ağrı sızı da çok hafifti diyebilirim, korkulacak birşey yok, ve inşallah olmak isteyen herkes en rahat şekilde atlatır diyorum..
çok geçmiş olsun arkadaşım çok güzel olmuş burnun şimdiden belli çok yakışıcak yüzünle uyumlu ve olumlu bir değişim olmuş güle güle kullan.....
çok teşekkür ederim canım beğendiğine çok sevindim böyle güzel yorumlar gelince moral oluyor şu an çok şişlik var inşallah zamanla geçicek. umarım seninde istediğin gibi olur
daha çok yeni belirgin şişliğin 3 hafta içinde iner benim 2,5 ay oldu akşam ve sabahları hala şişiyorum botokslu gibi oluyor yüzümumarım hepimizin burnu süper olur canım....
Değişim cok iyi, ayrıca ameliyat sonrası döneminde de şanslılar arasındaymışsın, çok yakışmış yenir burnunhayırlı olsunn... Emre bey bize bi lütuf yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?