baharkaynak Burun Estetiği Ameliyatı

bnde yaptırmayı düşünüorum ama çok korkuyrmmm :S bu arada fiyatı nedir?

hiç korkma bende aglayarak gırdım amelyata son ana kadarda amelyat olmaktan vazgecsem mi diye gittim ama iyikide olmusum cunku amelyattan cıktım agrım sızım olmadı hıc sonrasında 2 gün çok şişlik oldu ama 2 günün sonunda aynı hızla inmeye başladı şişliklerim morluk hiç olmadı bende. sadece bol bol istirahat ediceksın dinleneceksin 3 gün biraz dikişler sızlıyor o da agrı kesıcı ilaçlarla geçiyor yani korkulacak emin olun bişey yok... emre bey 5.000 ytl ye yapıyor çok ilgili bi doktor

canim benim oncelikle cok cok gecmis olsun diliyorum...albumunde resim yerine site cikiyor::2: o yuzden merak ettim....bende yurt disindan gittim emre beye ameliyat oldum...eminimki mavis doktorum yine guzel bisey cikardi ortaya:)) tadini cikar..

canim benim oncelikle cok cok gecmis olsun diliyorum...albumunde resim yerine site cikiyor::2: o yuzden merak ettim....bende yurt disindan gittim emre beye ameliyat oldum...eminimki mavis doktorum yine guzel bisey cikardi ortaya:)) tadini cikar..

cok tesekkur ederım. alla allah resimler görünmüyor mu? ama resimlere yorum yapan arkadaşlar oluyor görünmesi lazım ama ben bi bakayım. emre bey gercekten güzel bi burun yaptı ben bile böyle beklemiyordum acıkcası ellerine saglık diyelim :) sizde güle güle kullanın sizin kide eminimki çok güzel olmuştur emre bey yaptıysa zaten söze gerek yok

baharcım selam:)) görüşemedik ne zamndır merak ettim.. bugün itibariyle bandajlara elveda dedin artık herhalde ?? ucu biraz garip gelebilir ilk başta rengi filan havasız kaldığı için hafif değişik oluyo.. sonra kendi rengine dönecek amann telaş yapma sakınD

ya hiç sorma bandajlarım cıktı evet bugun ama cok tuhaf geldı çoook çoook fazla şişliğim var emre bey dedi diyet yapmadı mı tuzsuz şeyler yemen gerkirdi dolaşmaman lazımdı dinlenmen lazımdı dedi ben dikkat etmedim pek ve çok aşırı şişlik var şu anda aynaya bile bakmıyorum sanki burnum benim değilmiş gibi şu anda

baharcım ben seda bugün emre beyin muayenehanesinde tanışmıştık hani. Ben gördüm senin burnunu ya dediğin kadar değildi bence fazla takıyosun kafana, ben seni ilk defa gören biri olarak yeni açılmış şiş haliyle bile yakıştırdım yüzüne. hem gözünün alışması, şişlerinin inmesi zaman alır biraz, sabırlı olmamız gereken bi süreç bu, başından beri biliyoduk bunu dimi :) burnun güzel olmuş, daha da güzel olacak belli. eski halini hatırla keyfin yerine gelir, ben bantlarım çıktığında o ilk şişlik sürecinde öyle yapıyodum, çabuk atlattım, eminim seninki de istediğin gibi olacak üzülme...

aa çok sevindim seni burda gördüğüme ekledim seni bu arada msn de... ya hiç sorma eve geldim akşam aynaya bile bakmadım moralim bozulmasın diye acayip şişlikler. umarım 10 gun sonra yanı 25 gunumde bende senin gibi olurum çok güzel olmuş ya... şişlikler bi an önce insin yaa :))

eminim sabah kalktığında bile fark hissedersin hergün daha da güzelleşecek burnun. kafana takma, takmayınca daha çabuk geçiyor. ben de seni görünce çok sevindim bu arada :)

Teşekkür ederim canım, eminim seninki de şişliklerin geçtiğinde harika olacak, doktorumuz sağolsun, memnun olmayan bir hastasını görmedim ben :)

Teşekkür ederim canım, eminim seninki de şişliklerin geçtiğinde harika olacak, doktorumuz sağolsun, memnun olmayan bir hastasını görmedim ben :)

kesinlikle öyle doktorumuz sagolsun ellerine saglık :) ama dünden daha fazla şişlik oldu bugun ( hiç geçmeyecek gibi geliyor şu anda :2:

çok geçmiş olsun arkadaşım çok güzel olmuş burnun şimdiden belli çok yakışıcak yüzünle uyumlu ve olumlu bir değişim olmuş güle güle kullan.....

çok geçmiş olsun arkadaşım çok güzel olmuş burnun şimdiden belli çok yakışıcak yüzünle uyumlu ve olumlu bir değişim olmuş güle güle kullan.....

çok teşekkür ederim canım beğendiğine çok sevindim böyle güzel yorumlar gelince moral oluyor şu an çok şişlik var inşallah zamanla geçicek. umarım seninde istediğin gibi olur

çok teşekkür ederim canım beğendiğine çok sevindim böyle güzel yorumlar gelince moral oluyor şu an çok şişlik var inşallah zamanla geçicek. umarım seninde istediğin gibi olur

daha çok yeni belirgin şişliğin 3 hafta içinde iner benim 2,5 ay oldu akşam ve sabahları hala şişiyorum botokslu gibi oluyor yüzüm umarım hepimizin burnu süper olur canım....

Son düzenleme:
daha çok yeni belirgin şişliğin 3 hafta içinde iner benim 2,5 ay oldu akşam ve sabahları hala şişiyorum botokslu gibi oluyor yüzüm umarım hepimizin burnu süper olur canım....

evet aynen aynen botokslu gıbıyım su anda yuzum sıslıklerden cok degıstı. umarım şişlikler zamanla gecer senınde burnunu cok merak edıyorum. gule gule kullan emınım senınde guzel olmustur canım ya.. amelyat oluyor insan bantlar çıkınca hemen eskisi gibi olucak sanıyor ama öyle degıl işte ya neyse artık sabredicez gecicek

benim daha 2,5 ay oldu 6 ay olsun eski ve yeni haliyle eklicem resimlerimi bakarsın o zaman benimki hem içten sorunluydu nefes problemi etler falan vardı hemde dışardan kemer vardı şimdi ne kemer ne nefes problemi hiçbişey kalmadı çok rahatladım gece uyurken burnumdan nefes almak gibisi yokmuş tamponlar çıkınca insan diyor ki önceden hiç nefes alamıyormuşum birde şu ödemler bitse çok sabırsızız biz bayanlar umarım hepimizin istediği gibi olur burunlarımız.....

Değişim cok iyi, ayrıca ameliyat sonrası döneminde de şanslılar arasındaymışsın, çok yakışmış yenir burnun hayırlı olsunn... Emre bey bize bi lütuf yaaa

Değişim cok iyi, ayrıca ameliyat sonrası döneminde de şanslılar arasındaymışsın, çok yakışmış yenir burnun hayırlı olsunn... Emre bey bize bi lütuf yaaa

evet amelyattan sonra cok sanslıydım ne morardım ne şiştim ama bantlar çıkınca şiştim 17 gün oldu amelyat olalı daha yeni şişlikler oldu. ama çok büyük değişim oldu kemerlı sorunlu bi burundu bana bile hala tuhaf geliyor :18: alısamadım hala şişlikler kötü duruyor resim daha koymadım biraz şişlikler isin diye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…