Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci de taze embriyo transfreri olan var mı?

canım tek taze olan sen değilsin ben duydum aze tranferi olan çok kişi bende dondurulmuş embriyo oldu çünkü benim rahmim transfer için uygun kalınlıkta değildi snin rahim durumun falan iyi demekki bahçecide doktorun kimdi?

canım tek taze olan sen değilsin ben duydum aze tranferi olan çok kişi bende dondurulmuş embriyo oldu çünkü benim rahmim transfer için uygun kalınlıkta değildi snin rahim durumun falan iyi demekki bahçecide doktorun kimdi?
Ben Diyarbakırda transfer oldum cnm zeki hoca da.benim asıl merak ettiğim ilk dondurma parası kuruma ait demişlerdi.ben hiç dondurmuşlarla olmadım ama dondurma ücreti istiyorlar oyüzden sormuştum benim gibi olanlar ücreti ne yaptılar diye? bu konuda bilgin var mı cnm?

Dondurma ücreti 1.750 TL Bahcecide. İlk dondurma bizden diyeceklerini pek sanmıyorum arkadaşım. Keşke olsa ama biliyosun klinikler bizleri hasta değil müşteri olarak görüyorlar, o yüzden ücretsiz dondurma yapmazlar bence

ücretsiz donma işlemi yapmazlar çünkü onun için tank kullanıyorlar ilaç kullanıyorlar klinikler böyle birşey yapmaz bencede ben bahçecide dondurma ücreti ödemiştim mesela

Arkadaşlar ben yanlış anlattım herhalde.normalde dondurma tabiki ücretli ama taze transfer yapilmasaydı bana rahmi dinlendiriyorlar ya o süre zarfında ayriyetten dondurma ücreti almayacaklarını söylemişleri. Yani ilk dondurma bize ait demişlerdi. Ama sonra bize taze yapacağız dediler.

ücretsiz donma işlemi yapmazlar çünkü onun için tank kullanıyorlar ilaç kullanıyorlar klinikler böyle birşey yapmaz bencede ben bahçecide dondurma ücreti ödemiştim mesela
Dondurma ücreti 1.750 TL Bahcecide. İlk dondurma bizden diyeceklerini pek sanmıyorum arkadaşım. Keşke olsa ama biliyosun klinikler bizleri hasta değil müşteri olarak görüyorlar, o yüzden ücretsiz dondurma yapmazlar bence
Arkadaşlar ben yanlış anlattım herhalde.normalde dondurma tabiki ücretli ama taze transfer yapilmasaydı bana rahmi dinlendiriyorlar ya o süre zarfında ayriyetten dondurma ücreti almayacaklarını söylemişleri. Yani ilk dondurma bize ait demişlerdi. Ama sonra bize taze yapacağız dediler.

Benden almışlardı 1bucuk aylık dinlendirme döneminde dondurulmn Embrio ların parasini

Aslında bence de öyle olmalı. rahim dinlendirme süresince para alınması gereksiz. Zaten bu süreci hasta değil doktor talep ediyor, bu sizin için daha iyi diyip 2 ay sonra transfer yapıyor. Nerdeyse hastaların %75 ini 2.adet sonrası transfer edip extra para alıyorlar

Benden almışlardı 1bucuk aylık dinlendirme döneminde dondurulmn Embrio ların parasini
Sizin taze transfer olmadan mı aldılar. Demekki her türlü alıyorlar o parayi.peki aylık olarak mı aldılar senelik olarak mı? Kaç tl ödediğinizi hatırlıyor musunuz?

Haydaa. Rahim dinlendirme ücreti hariç bi de embriyo dondurma ücreti mi ödicez? Böyle bişeyden bahseden olmadı bize :(

Haydaa. Rahim dinlendirme ücreti hariç bi de embriyo dondurma ücreti mi ödicez? Böyle bişeyden bahseden olmadı bize :KK43:
Nasıl bahsetmediler ben ilk on görüşmede liste verildi elime anlattılar bahcecide bunu alamazlar evet kısa süreli olan dışında yıllık ödemeniz gereken bir ücret olacak

Nasıl bahsetmediler ben ilk on görüşmede liste verildi elime anlattılar bahcecide bunu alamazlar evet kısa süreli olan dışında yıllık ödemeniz gereken bir ücret olacak
Evet dondurma olayından ve fiyatından bahsedildi ama rahim dinlendirme süresindeki dondurma konuşulmadı hiç. Senelik dondurma ücreti falan konuşuldu

Back
X