Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Diyarbakırda transfer oldum cnm zeki hoca da.benim asıl merak ettiğim ilk dondurma parası kuruma ait demişlerdi.ben hiç dondurmuşlarla olmadım ama dondurma ücreti istiyorlar oyüzden sormuştum benim gibi olanlar ücreti ne yaptılar diye? bu konuda bilgin var mı cnm?canım tek taze olan sen değilsin ben duydum aze tranferi olan çok kişi bende dondurulmuş embriyo oldu çünkü benim rahmim transfer için uygun kalınlıkta değildi snin rahim durumun falan iyi demekki bahçecide doktorun kimdi?
ücretsiz donma işlemi yapmazlar çünkü onun için tank kullanıyorlar ilaç kullanıyorlar klinikler böyle birşey yapmaz bencede ben bahçecide dondurma ücreti ödemiştim mesela
Dondurma ücreti 1.750 TL Bahcecide. İlk dondurma bizden diyeceklerini pek sanmıyorum arkadaşım. Keşke olsa ama biliyosun klinikler bizleri hasta değil müşteri olarak görüyorlar, o yüzden ücretsiz dondurma yapmazlar bence
Arkadaşlar ben yanlış anlattım herhalde.normalde dondurma tabiki ücretli ama taze transfer yapilmasaydı bana rahmi dinlendiriyorlar ya o süre zarfında ayriyetten dondurma ücreti almayacaklarını söylemişleri. Yani ilk dondurma bize ait demişlerdi. Ama sonra bize taze yapacağız dediler.
Benden almışlardı 1bucuk aylık dinlendirme döneminde dondurulmn Embrio ların parasiniArkadaşlar ben yanlış anlattım herhalde.normalde dondurma tabiki ücretli ama taze transfer yapilmasaydı bana rahmi dinlendiriyorlar ya o süre zarfında ayriyetten dondurma ücreti almayacaklarını söylemişleri. Yani ilk dondurma bize ait demişlerdi. Ama sonra bize taze yapacağız dediler.
Sizin taze transfer olmadan mı aldılar. Demekki her türlü alıyorlar o parayi.peki aylık olarak mı aldılar senelik olarak mı? Kaç tl ödediğinizi hatırlıyor musunuz?Benden almışlardı 1bucuk aylık dinlendirme döneminde dondurulmn Embrio ların parasini
Nasıl bahsetmediler ben ilk on görüşmede liste verildi elime anlattılar bahcecide bunu alamazlar evet kısa süreli olan dışında yıllık ödemeniz gereken bir ücret olacakHaydaa. Rahim dinlendirme ücreti hariç bi de embriyo dondurma ücreti mi ödicez? Böyle bişeyden bahseden olmadı bize![]()
Atlamazlar olacaktiNasıl bahsetmediler ben ilk on görüşmede liste verildi elime anlattılar bahcecide bunu alamazlar evet kısa süreli olan dışında yıllık ödemeniz gereken bir ücret olacak
Evet dondurma olayından ve fiyatından bahsedildi ama rahim dinlendirme süresindeki dondurma konuşulmadı hiç. Senelik dondurma ücreti falan konuşulduNasıl bahsetmediler ben ilk on görüşmede liste verildi elime anlattılar bahcecide bunu alamazlar evet kısa süreli olan dışında yıllık ödemeniz gereken bir ücret olacak
Kimle gorustunuz ?Evet dondurma olayından ve fiyatından bahsedildi ama rahim dinlendirme süresindeki dondurma konuşulmadı hiç. Senelik dondurma ücreti falan konuşuldu
Hicran hanım dı galibaKimle gorustunuz ?
Size bir çıktı vermedimi orda yazması lazım.Hicran hanım dı galiba
Evet verdi tabi ama dediğim gibi orda rahim dondurma 900 TL- embriyo dondurma yıllık 1750 diyor. Belki de rahim dinlendirmenin içindedir o ücret. Onu da ödedik zatenSize bir çıktı vermedimi orda yazması lazım.
Evet o onun dışında extra bişey odemiyorsunuz.Evet verdi tabi ama dediğim gibi orda rahim dondurma 900 TL- embriyo dondurma yıllık 1750 diyor. Belki de rahim dinlendirmenin içindedir o ücret. Onu da ödedik zaten