Bahçeci Doktor Cem Çelik'de Tedavi Görenler ??

hulya3458

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2018
182
94
28
30
Doktor Cem çelik'de tedavi gören veya dah önceden görmüş olan varmı bi yardımcı olurmusunuz tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz

Yani Cem Bey e doktor bi yakınımızın tavsiyesi ile gittik. Tedavi süresince bi sıkıntı yaşamadık sadece çok fazla yorum yapmayan bi doktor ama işini titizlikte yaptığı çok belli. Pozitif alan çokca hastası var inş. ben de bunlardan biri olabilirim.

Merhaba bende Cem beyin hastasıyım cumartesi günü OPU işlemim gerçekleşecek ve embriyo dondurup eylül ortası transferim olacak inşallah

Bende dün ön görüşmeye gittim bizim ameliyat var önümüzde eşim tese ameliyatı olucak ürolog hakkında bilgileriniz varmı tesede başaralılarmı

Ürologları ile ilgili inanın hiç bilgim yok. Pinkfloyyydd benimde embriyolarım donduruldu. Biz 2 tanesini genetiğe gönderdik 1 tanesi sağlıklı geldi onu da transfer ettiler. Ayrıca 2 adet daha dondurlmuş embriyom var. Umarım seninde tedavin güzel ilerler.

Daha önce düsük mü yaptınız yoksa isteğe göre genetiğe gönderiliyor mu ? Bende kaliteli embriyo olursa dondurmayı düşünüyorum tekrar tekrar bu ilaçları kullanmak istemiyorum inşallah herkes pozitif sonuca ulaşıp emeğinin karşılığını alır

Merhaba kızlar bnde geçen ay Cem hocayla öngörüşme yaptım. Sorduğum her soruya Gayet açıklayıcı cevap verdi saolsun . Ama çok yoğun bir doktor umarım süreci sıkıntısız atlatırız . Eylül ayında nasipse tedaviye başlıcam ben

Birşey sormak istiyorum Ngs ye gönderilen embriyo sonuçları kaç günde geliyor tahmini biz süreci konuştuk doktorla ancak zamanı sormayı unutmuşum:)

Selam kızlar bende bahceci de tedaviye başlıycam eylül ayında opu olanlara rahim dinlendirme yapıldı mı acaba. Bide fiyat olarak ne dediler tedavide ilaçlar dışında ekstra para alındığı durumlar oldu mu. Ilk kez gidicem maddi yönden hazırlıklı olma adına soruyorum. INŞALLAH hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız Rabbim hepimizin göbüşlerinı doldursun hayırlısı ile

Bana rahim dinlendirme yapacak ama vücudum hormonlarım ilaçlara çok tepki vermiş o yüzden değerlerim yüksek çıkmasa taze transfer olacaktım fiyata gelirsek tüp benek işlemi 7.750 ilaçlar 2000 civarı birde embriyo dondurma ve rahim dinlendirme yaparsa +2500 civarı da onlar tutuyor insallah nasip olacak hepimize..

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Peki bu embriyo dondurma kendi istegimize bağlı bi durum mu yoksa tedavimizin gidişatına göre mı karar veriliyor

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Peki bu embriyo dondurma kendi istegimize bağlı bi durum mu yoksa tedavimizin gidişatına göre mı karar veriliyor
Rica ederim Rahim yorulduğu icin yumurtA toplama işleminde falan dinlenmiş haliyle tutma olasılığı daha yüksek oluyormus birde donmus embriyo da aynı şekilde daha yüksek oluyormus ama gidişata göre de karar veriyorlar dediğim gibi bana doktor değerlerin normal olsa normal taze transfer de yapabilirdik dedi

Bende bugün hastanedeydim ilaç reçetemi yazdırdım inşallah eylül ayında başlıyorum bende belki tesadüfen orada karşılaşırız inşallah hepimiz için hayırlısı olur pozitif sonuçlar alırız

Hayırlı olsun tedavin bende Eylül’de başlıcam tedaviye . İlaç olarak ne yazdı acaba Cem bey size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…