Bahçeci Doktor Cem Çelik'de Tedavi Görenler ??

merhaba inş. pozitif sonuç alırsın bize de umut ışığı olursun cnm. uzun bir tedavi süreci derken hangi işlemler yapıldı sana?
İnş herkes pozitifi gorur biz önce vitamin kullandık iki ay gibi sonra ignelere başladık bir hafta falan kullandım 6 tane yumurta toplandı cem bey genetiğe gonderelim dedi 5 güne sadece 2 tane embriyo geldi 3 hafta falan sonuç bekleme surdu 1 tanesi sağlıklı geldi onun transferi icin ilaçlara başladık ama rahim duvarı kalinlasmadi transfer iptal oldu cem bey histereskopi yapalım rahime çizik atalım dedi obada tamam dedik sonraki ay tekrar ilaçlara allahtan rahim istediğimiz gibi kalınlaşti geçtiğimiz cuma tranferim oldu sonucu bekliyorum

Canım normalde cuma günü test günüm ama ben az önce kan verdim dayanamadım olmuşsa çıkar diye düşünüyorum 1.5 saate çıkacak korkuyorum da olmamıştır diye hissediyorum sanki
Mrh inş güzel sonuç alırsınız benimde 4. Günüm Rabbim gönlümüze gore versin ins

hayırlı haberler alırsın inş. ortalama kaç ay beklemiş oldun canım transfer olana kadar ?
benimde eylülde tedaviye başlanıp yumurtalar toplanacak. sonra genetiğe gönderilecek. histereskopi yapılacak o arada ne kadar sürede transferim olur diye düşünüyorum da ondan soruyorum

Kızlar histereskopiyi neden yapıyorlar? bana da başka hastanede demişlerdi de anlayamamıştm

Kızlar histereskopiyi neden yapıyorlar? bana da başka hastanede demişlerdi de anlayamamıştm

benim 2 transfer tutmayınca rahmi görmek için yapacaklar. rahim filmi çektirmiştim gerçi ama bir sıkıntı var mı diye birde histereskopi yapılacak. duruma göre rahime çizikte atabilirmiş doktor. tutunmayı kolaylaştırmak amaçlı öyle söylendi bana.

Anladım canım

ben nisan ayında başladım 22 nisanda yimurtam toplanmıştı 10 ağustos da da transferin oldu genetik sonuç bekleme 3 hafta falan sürmüştü rahim duvarindan dolayı transfer iptal oldu histereskopi tekrar transfer için ilaç kullanmaya başladım her bir yeni seye başlarken adet dönemini falan bekliyosun derken 4 ay surdu

İyi günler bence 8. Güne gore değerin iyi birşey sorucam ama sizde dondurulmuş mu transfer oldunuz birde hic kasiklarda ağrı falan yasadiniz mi
Evet genetik testten geçmiş 5. Gün dondurulmuş embiryo transferim oldu, kasıklarımda ağrı oldu adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu hala da oluyor.

Evet genetik testten geçmiş 5. Gün dondurulmuş embiryo transferim oldu, kasıklarımda ağrı oldu adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu hala da oluyor.
Sizede iğne verdiler mi transferden bir hafta sonra yapilacak gebelik testini iğneden önce mi yaptirdiniz

Seninle ayni durumdayiz Benimde ayni genetik ten geçmiş 5. Gün embrihosu bende hic bir ağrı falan yok çok az bugün kaşık ağrısı oldu ons hayırlısı olur hakkimizda

Proluton iğneyi sormuştunuz onda hcg hormonu var mı acaba siz biliyor musunuz siz sorunca içime kurt düştü birden. Sizin transfeden sonra kaçıncı gününüz kasık ağrısı bi belirti ama çoğu insan da hiç belirti olamamış kendinizi dinlemeyin olur mu? Olumlu sonuç alırsınız inş nedense öyle hissetim

İğnenin bir etkisi olup olmadığını bilmiyorum da bugün transfer gününü saymassan 4 . günün bugün çok az ara ara kaşık ağrısı oldu belki de kndimi dinledigi m için ağrı varmış gibi geliyor yoksa transferden sonra hic bir ağrı falan olmadi siz nasıl geciriyorsunuz günlerini dinlenmiyor musunuz

Ben öyle sürekli yatmadım evde gezindim markete falan gittim merdivende çıktım o şekilde transferden sonra 3.gün benim pembe lekelenmem olmuştu çok korkmuştum o zaman. Transferden 2 3 gün sonra başlamıştı kasık ağrılarım.

Lekelenme tutunma belirtisi diye okumuştum inş tutunmuştur bebisiniz bende aar ara yatiyorum bugün arkadaşıma falan gittim 10 dk mesafeye yürüdüm geldim ama yavaş yavaş evde kendi islerimi yapmaya başladım tabi agir is ve temizlik yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…