Benim erken geldi 2 haftada bazen 3 hafta bazen 4 hafta da olabiliyormuş. Cem Bey öyle demişti ben orda yaptırmıştım ngs yiNgs sonucun ne kadar süre de geldi canım .bnim de Eylül ayında gönderilecek
Sağolun sizinde tedaviniz hayırlı olsun inşallah. İlaçları bugün alıcam aldığımda isimlerini yazarım şuan işteyim hatırlamıyorum isimlerini tam olarak. Siz yeni mi başlıyosunuz tedaviye?Hayırlı olsun tedavin bende Eylül’de başlıcam tedaviye . İlaç olarak ne yazdı acaba Cem bey size
Benim erken geldi 2 haftada bazen 3 hafta bazen 4 hafta da olabiliyormuş. Cem Bey öyle demişti ben orda yaptırmıştım ngs yi
Sağolun sizinde tedaviniz hayırlı olsun inşallah. İlaçları bugün alıcam aldığımda isimlerini yazarım şuan işteyim hatırlamıyorum isimlerini tam olarak. Siz yeni mi başlıyosunuz tedaviye?
Amin cnm inş hepimiz pozitif alırız.Teşekkür ederim .inş pozitif sonuç alırsın bize de umut olursun
Hangilerini verdi size isimlerini söyleyebilir misiniz. Bana vitamin ilacı vermedi ya bende eylülde başlamayı düşünüyorum ama bu aklıma takıldı açıkcası ben doktoru görmedim çünkü dün gittiğimde asistanı yazdırdı reçeteyi
Ben doktorla ön görüşme yapmıştım eşim yoktu o gün o yüzden akşam kararlaştırırım demiştim orda başlamaya karar verince gidip ilaç reçetesi yazdırdım ama o gün girmedim doktorun yanına ya kafama takıldı şimdi doktorun numarası varmıydı arasam mı
Mrh herkeze bende cem beyin hastasiyim cem beyden çok memnunuz uzun bir tedavi sürecinden sonra cuma günü transferin oldu şuan beklemedeyim Rabbim isteyen herkezin kucağını doldursun ins
Evet tedavide kullanılcak ilaçlar iğne daha doğrusu gonal f felan.
Canım normalde cuma günü test günüm ama ben az önce kan verdim dayanamadım olmuşsa çıkar diye düşünüyorum 1.5 saate çıkacak korkuyorum da olmamıştır diye hissediyorum sanki
Canım normalde cuma günü test günüm ama ben az önce kan verdim dayanamadım olmuşsa çıkar diye düşünüyorum 1.5 saate çıkacak korkuyorum da olmamıştır diye hissediyorum sanki
Doktorla değil de handan hanım ile görüştüm koordinatörle oda ihtiyaç olmadığı için vermemştir dedi rahtladım :) sen naptın canımnptın canım doktorla görüşebildin mi?
Doktorla değil de handan hanım ile görüştüm koordinatörle oda ihtiyaç olmadığı için vermemştir dedi rahtladım :) sen naptın canım
Aynen cnm 5. gün embriyosu bugün 8.gün bi değer varsa çıkar inş.canım kaçıncı gün embriyosu bugün kaçıncı günün? umarım çok erken vermemişsindir. ben 5. gün embriyosunu 8. gün yaptım kanda çıkmadı negatifti. doğru çıktı
Bende aynen eylül ayını bekliyorum sabırsızlıkla :)anladım canım aramakla iyi yapmışsın. bende bişey yok şimdilik eylül ayını bekliyorum sabırsızlıkla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?