Merhaba bende Cem beyin hastasıyım ve şuan transfer için ilaç tedavisi aşamasındayım. Ancak ne doktordan memnunum nede kliniktenCem beyin hastasıydım. Kesinlikle önermiyorum. Erkek infertilitesinde tüp bebek tedavisi konusunda uzman değil. Özellikle kadın infertilitesi üzerine uzmanlaşmış olduğunu düşünüyorum.
Bizim problemimiz erkek infertilitesiydi tedavi hakkında bizi yönlendiremedi, standart bir tedavi uyguladı. Laboratuvar eşimden farklı günlerde 4 kez sperm aldı ve lab.teknisyeninin bana telefonda defalarca spermlerin yetersiz olduğunu söylemesine rağmen doktorum hiçbir aksiyon almayıp yumurtalarımı dölleme kararı aldı. Sonuç 11 yumurtanın hepsi çöp. Döllenme olmadı.
Uzman bir meslektaşına yönlendirme ve laboratuvar ile koordineli çalışma konularında çok eksikti.
Memnun olmadiginizi belirtip degistirin doktorunuzu. En azindan klinikten baska bir doktora gecin.. gerci umut kliniginin kapandigini duydum amaMerhaba bende Cem beyin hastasıyım ve şuan transfer için ilaç tedavisi aşamasındayım. Ancak ne doktordan memnunum nede kliniktenne yazıkki şuan mecburiyetten devam etmekteyim üzgünüm ve hiç kimseye önermiyorum...!!!
Tabiki herşeyi biz bilemeyiz canım ama este ciddi sıkıntı varsa elinizdeki testlerde o zaman yönlendirir ama yoksa ilk denemede olmazsa spermler bakılır eşinin problemi neydi kur falan yapıyor herkes hic denediniz miErkek infertilesinden tabiki cem bey tam anlamıyla anlayamaz ama sonuclara bakıp ürolojiye yönlendirmesi gereken de kendisidir zaten biz hastalar olarak herseyden anlasak dr gitmeyiz
Canım prp yapılıyor bahcecide diye duydum ama merkezlerinin hepsinde yapılıyor mu fikrim yokkızlar selam alakasız birşey soracağım ama cem beyi tvde gördüm ben magazin programı izlerken :) prp yapılıyor mu bu merkezde bilen var mı?
Sonucunuz ne oldu acabaMerhaba bende Cem beyin hastasıyım cumartesi günü OPU işlemim gerçekleşecek ve embriyo dondurup eylül ortası transferim olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?