Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

arkadaslarım bugun ıtırabıyle 1 embrıyom orta kalıte de dondurulmus halde benı beklıyor dr transfer etmek bıle ıstemedı ben ısrar ettım Rabbım ''oL'' dıyebır.inşallah!esterfam gıbı bır ılaca basladım pregesteronum yuksek cıkmıstı sanırım 10gun sonra bır aksılık olmazsa transfer olabılırım inşallah.sizlere haber verıcem:)

canım sana erbil yağmur tavsiye ederim harika bir doktor hastalarıyla çok ilgili diğerleride iyi ama erbil bey kadar ilgili değil bende bu ay onunla aiılama yapıcam kısmet olursa rabbim hapimize annelik duygusunu tattır en ağır imtihan

Merkez arama çalışmalarım devam ediyor. Herkes başka bir doktoru söylüyor. Kime gideyim bilemiyorum

kesinlikle bahçeci erbil bey ben çok araştırdım çok yere gittim tekirdağdan ona gidiyorum süper bir doktor

Kızlar Fulya bahçeci 2014 de tüp bebek için ne fiyat aldınız. Bize 2013 kasımda 4900 tl demişlerdi şimdi 5900 tl diyorlar.

Ben de bugün fiyat aldım önümüzdeki aylar için. 5900 demelerine rağmen, 1800 tl ilaç ücreti, 300 tl ilk muayene ücreti, dondurma ücreti... vs. derken 12.000 TL'yi buluyor dedi bana görüştüğüm bayan. Embriyolar dondurulduktan sonra 2. ve 3. seferler bu kadar yüksek olmuyor tabi.. Allah hepimizin yardımcısı olsun:S

Slm kızlar,
bende fulyada mustafa bey ile başladım bugün ilk iğnemi oldum
ne aşamalardan geldik buralara rabbim hepimizin yardımcısı olsun

mrb arkadşlar bende tüp bebk yaptırmayı düşünüyorum.ama istanbul bize çok uzak oldugu için ikinci plandaydı ama yorumları okuyunca kafam karışıyor.bahçeciden çok olumlu bahsedenler var.şayet istanbul düşünürsem sizce mustafa beymi erbil beymi hangisini önerirsinz?bu arada erbil bey de bahçecide demi?

mrb arkadşlar bende tüp bebk yaptırmayı düşünüyorum. istanbul bize çok uzak oldugu için ikinci plandaydı ama yorumları okuyunca kafam karışıyor.bahçeciden çok olumlu bahsedenler var.şayet istanbul düşünürsem sizce mustafa beymi erbil beymi hangisini önerirsinz?bu arada erbil bey de bahçecide demi?

iyi geceler arkadaşlar bugün itibariyle transferimin10.günü transfer önceside hep burada yazılanları okudum üzüldüm güldüm!sizde bilirsinizki beklemek çok zor helede benim gibi karamsarsanız( bahçeci fulyada ilk tüp bebek deneyiyim bu!Gerçi daha önceside yok!8yıllık evliyim 34 yaşındayım biliyormusunuz o kadar zor olduki çocuk düşünmemiz bile!ohh keyifleer yerinde gez toz köpeğimde var evlat!:))Ama birgün dankk!etti Yahu biz neden hiç denemedik bizim neyimiz eksik diye sonuçmu?sonuç bekliyoruz işte:)umarım şanslı olanlardan olurum tek seferde tam isabet)Doktorum Mustafa bey çok şeker bir adam çalışanlarda öyle tabi!toplanan 13 adet yumurtam var off O günü hiç unutmuyorum bütün ekip seferber oldu ağla ağla öldüm çok kıymetli bir popom varda benim:))Velhasııl sadece 3adet yumurtam döllendi ve bir embriyo(benim isteğim üzerine!çoğul gebelikten ödüm koptuğundan!niyeyse artık!)transfer edildi ertesi gün aradım diğer embriyolarım için dondurulsun istiyordum amaa malesef ikisinide sonlandırdılar neden olarakta sperm kalitesizliği dendi!çook üzüldüm çook onlar benim için çok önemliydi.O yediğim iğnelerden bir tane bile yemeye ne sabrım vardı nede tahammülüm!!O kadar yani!Bu süreç beni psikolojik anlamda çok etkiledi!Aksiii çekilmez bir hatun oldum ben)ohhh yazdım ve rahatladım.Allahım herkesin dileklerini gerçekleştirsin!Amiin:)

Merhaba, ben Erbil beyin hastasıyım ve kendisinden çok memnunum. Mustafa beyi bilmiyorum ama onun hastaları da kendisini çok seviyor.

Allah sana ve tüm isteyenlere tez zamanda nasip eder inşallah ...

antalyada oturuyorum 3 negatifim var konyada eurofertilden
şimdi bi arkadaşımın tavsiyesi ile ist..fulya mustafa bahçeciden randevu aldım şubat 13e
merkez hakkında özellikle m. bahçeci hakkında bilgi verirmisiniz...
artık umutsuzluğa kapılmaya başladım defalarca umut verdiler ama olmadı ve ben öncesinde 2 defa normal yolla gebe kaldım fakat düşük oldu
ve bu merkeze çok güvenerek geliyorum aklımdaki 2 merkezden biriydi bahçeci
2. merkez ise burda yani antalyada memorialde..batu aydınuraz
ama ben ist. tercih ettim

arkadaşlar merhaba testlerimi yeniledik ama eşim ateşli hastalık geçirdiği için tüp bebek dediler kalp ameliyatı olduğundan ilaçla tedaviye yanaşmadılar ben tüp bebek merkezi araştırıyorum sizlerden öğrenmek istediğim bahçeci kliniğinde tüp bebek fiyatları nekadar veya nasıl öğrenebilirim

pembbe burcu ayra berra figen tly ve diğer arkaşlarr nerelerdesiniz...

dünürüm ne durumdasın?
burcum doğum yaptın sanırım..
bera bebişini uzaklara kaçırdın dimi..
ayra hamişlik nasıl gidiyor?
fige tly tedavi sonuçlarınızı yazmamışsınız !

haydin tekrar toplanalım ben yokum diye sizde buraları yerk etmişsiniz

hepinizi bekliyorummmm

Son düzenleme:
olur mu öyle şey canım benim sor tabii. ben sana aslında daha öncede yazdım ama sanırım gitmedi sorun oldu. yardımcı olabilirsem ne mutlu bana

bahçeci fulyada tüp bebek fiyatı nedir acaba birde mikro ts ameliyatı olması gerekiyor eşimin onunda fiyatını bilen varsa bilgi alabilirsem sevinirim

Canım, geçmiş olsun. 2 defa düşüğüm oldu yazmışsın. Düşük yaşayanlarda pıhtılaşma problemleri çok oluyor. Genetik test yaptırdın mı? Yaptırmadıysan genetik birimi olan bir devlet hastanesinde ücretsiz olarak yoksa özel genetik laboratuvarlarında yaptırmanı tavsiye ederim.

bahçeci fulyada tüp bebek fiyatı nedir acaba birde mikro ts ameliyatı olması gerekiyor eşimin onunda fiyatını bilen varsa bilgi alabilirsem sevinirim

Allah inşallah hepinize de tez zamanda bebeklerinizi hayırlısı, sağlıklısı ve analı-babalı olarak kucağınıza almayı nasip eder.

Merkezde tüp bebek fiyatı 5900 diye biliyorum. İlave 300 tl muayene ücreti. Sanırım Mustafa Bahçecinin biraz daha fazla, 50-100 tl. Yaptırırsanız gebelik aşısı 600 tl. Tedavi öncesi gerekli olan tüm kan ve diğer tahlillerinin istek kağıdını alıp dışarda yaptırabilirsiniz. Ben önceden yaptırıp götürmüştüm. İlaveleri de yaptırdım. Ama iğneler başlayınca ve transferden önce sanırım orda 2-3 kere kan verdim. Onları ordaki laboratuvarda yaptırmak zorunlu, 300 falan tutuyor. Orada ilaçlar için anlaşmalı eczane var. Ben tüp bebek ilaçlarımı dışardan daha uygun fiyatlı bir eczaneden aldım. Ama aynı fiyatlı ve uygun fiyatlı olanları ordan aldım. İlaçların fiyatı bende tüp bebek için 1200, ilavelerle 300-400 falan olmuştur. Mikro tese amaliyatını daha önce gittiğim merkezde geçen sene yaptırmıştık. Oradan tese materyallerinin oraya taşınmasını istedik. O dönem araştırmıştık her yerde yaklaşık aynı fiyattı. Geçen yıl ilk dönemleri 2000 idi, şimdi ve bahçecide ne kadar bilmiyorum. Telefonda fiyat bilgisi alabilirsiniz. Şehir dışından gelecek arkadaşlar istedikleri doktorla mail ile haberleşebilirler. En azından gelirken getirmeniz gereken bişey varsa söylerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…