- 30 Temmuz 2013
- 50
- 1
- 16
- 45
canım benim niye yok yere kendini üzüyosun. burda duyuyoruz tamam yumurtası 5 tane 6 tane hatta 10 olan bile var ama sadece 1 tane embriyo koyulabiliyo sen de biliyosun. bence şükretmelisin canım ne güzel inşallah ikiside kalitelidir, çok sayıda embriyo olması dondurulmuş için bi avantaj. Rabbim ol dedikten sonra 1 tanesi de yeter ve o 1 tane yumurta için nelerini verecek insanlar var..
gönlünü ferah tut dua et canım
kızlar benim bugün adetim geldi ya öğlen kendini gösterdi ama bidaha gelmedi yarın yine 2. gün demi gideyimmi yarın ????
merhaba canım. hayırlı olsun öncelikle. bizde tedavi için merkez arıyoruz. bizim problemimiz hem benden hem eşimden kaynaklanıyor maalesefbu yüzden sanırım bizim işimiz biraz daha zor (( eşime bahçecide emre bakırcıoğlunu tavsiye ettiler. biraz araştırdık hem merkez hem doktorlar için çok olumlu şeyler duyduk. merkezde kadın doktor var mı acaba bi bilginiz var mı?
Merkez arama çalışmalarım devam ediyor. Herkes başka bir doktoru söylüyor. Kime gideyim bilemiyorum
Kızlar Fulya bahçeci 2014 de tüp bebek için ne fiyat aldınız. Bize 2013 kasımda 4900 tl demişlerdi şimdi 5900 tl diyorlar.
mrb arkadşlar bende tüp bebk yaptırmayı düşünüyorum. istanbul bize çok uzak oldugu için ikinci plandaydı ama yorumları okuyunca kafam karışıyor.bahçeciden çok olumlu bahsedenler var.şayet istanbul düşünürsem sizce mustafa beymi erbil beymi hangisini önerirsinz?bu arada erbil bey de bahçecide demi?
iyi geceler arkadaşlar bugün itibariyle transferimin10.günü transfer önceside hep burada yazılanları okudum üzüldüm güldüm!sizde bilirsinizki beklemek çok zor helede benim gibi karamsarsanız ( bahçeci fulyada ilk tüp bebek deneyiyim bu!Gerçi daha önceside yok!8yıllık evliyim 34 yaşındayım biliyormusunuz o kadar zor olduki çocuk düşünmemiz bile!ohh keyifleer yerinde gez toz köpeğimde var evlat!:))Ama birgün dankk!etti Yahu biz neden hiç denemedik bizim neyimiz eksik diye sonuçmu?sonuç bekliyoruz işte:)umarım şanslı olanlardan olurum tek seferde tam isabet )Doktorum Mustafa bey çok şeker bir adam çalışanlarda öyle tabi!toplanan 13 adet yumurtam var off O günü hiç unutmuyorum bütün ekip seferber oldu ağla ağla öldüm çok kıymetli bir popom varda benim:))Velhasııl sadece 3adet yumurtam döllendi ve bir embriyo(benim isteğim üzerine!çoğul gebelikten ödüm koptuğundan!niyeyse artık!)transfer edildi ertesi gün aradım diğer embriyolarım için dondurulsun istiyordum amaa malesef ikisinide sonlandırdılar neden olarakta sperm kalitesizliği dendi!çook üzüldüm çook onlar benim için çok önemliydi.O yediğim iğnelerden bir tane bile yemeye ne sabrım vardı nede tahammülüm!!O kadar yani!Bu süreç beni psikolojik anlamda çok etkiledi!Aksiii çekilmez bir hatun oldum ben )ohhh yazdım ve rahatladım.Allahım herkesin dileklerini gerçekleştirsin!Amiin:)
olur mu öyle şey canım benim sor tabii. ben sana aslında daha öncede yazdım ama sanırım gitmedi sorun oldu. yardımcı olabilirsem ne mutlu bana
antalyada oturuyorum 3 negatifim var konyada eurofertilden
şimdi bi arkadaşımın tavsiyesi ile ist..fulya mustafa bahçeciden randevu aldım şubat 13e
merkez hakkında özellikle m. bahçeci hakkında bilgi verirmisiniz...
artık umutsuzluğa kapılmaya başladım defalarca umut verdiler ama olmadı ve ben öncesinde 2 defa normal yolla gebe kaldım fakat düşük oldu
ve bu merkeze çok güvenerek geliyorum aklımdaki 2 merkezden biriydi bahçeci
2. merkez ise burda yani antalyada memorialde..batu aydınuraz
ama ben ist. tercih ettim
arkadaşlar merhaba testlerimi yeniledik ama eşim ateşli hastalık geçirdiği için tüp bebek dediler kalp ameliyatı olduğundan ilaçla tedaviye yanaşmadılar ben tüp bebek merkezi araştırıyorum sizlerden öğrenmek istediğim bahçeci kliniğinde tüp bebek fiyatları nekadar veya nasıl öğrenebilirim
bahçeci fulyada tüp bebek fiyatı nedir acaba birde mikro ts ameliyatı olması gerekiyor eşimin onunda fiyatını bilen varsa bilgi alabilirsem sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?