Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

geçmiş olsun canım maşallah benimde pazartesi toplanacak bugün güveç bey çok güzel bayabi yumurtan vardedi hayırlısı benimde bidahaki ay tırasferim olucak
Saol canim insallah seninde bol ve saglikli yumoslarin toplanir :) senin neden birdahaki ay transferin? Toplama islemi sonrasi transfer islemine devam edilmeyecek mi?

Canlar geç olsun da güç olmasın, çok güzel yumurta sayılarınız varmış maaşallah.
Ben iğnelere devam ediyorum, öğleden sonra kontrole gideceğim.

25 yaşındayımm bende ama eşim 31 yaşında zaman geçiyor.3 yıllık evliyiz 1,5 yıldır ugrasıyoruz bizde.Ameliyat olduk ama hiçbir işe yaramadı keşke diyorum ameliyat olmasaydık da zaman kaybetmeden gitseydik direk tüp bebeğee

Saol canim insallah seninde bol ve saglikli yumoslarin toplanir :) senin neden birdahaki ay transferin? Toplama islemi sonrasi transfer islemine devam edilmeyecek mi?

inşallah canımya güvenç bey tutunma daha iyi olur vücut kendini temizlesin ilaçlardan dedi hayırlısı ben çok hey canlıyım :18:

Canlar geç olsun da güç olmasın, çok güzel yumurta sayılarınız varmış maaşallah.
Ben iğnelere devam ediyorum, öğleden sonra kontrole gideceğim.

Canim benim insallah seninde bissuru yumoslarin olur:) tabiki gec olsunda guc olmasin hepimiz icin hayirlisi nasıl ise oyle olsun bu kadar bekledik bir ay daha bekleriz. :)

Ben dün kontrole gittim, 15 civarı yumurtam varmış, perşembe toplarız dedi doktor... Heyecan dorukta yani.

sen nasılsın canım?
O super yumoslar iyi durumda cok sevindim canim benim.Ben iyiyim cok sukur yumurta toplama sonrasi biraz agrilarim oldu karnim ve kasiklarim sisti doktorum normal dedi cok fazla yumurta olduğu icinmis ama simdi iyiyim reglimi bekliyorum 11 emriyo donduruldu onlarda beni bekliyo hayirlisi ile bu ay regli sonrasi transfer olucak bide cok heyecanlıyım :)

11 embriyo mu???

Süper canım maaşallah çok sevindim. Tekrar aynı süreçlerden geçmeden istediğin kadar çocuk sahibi olursun ilerde.

Kizlar size bir sey danismak istiyorum. Haziranda olumsuz bir tedavimiz var. Biz insallah ocakta tekrar tup bebek deniycez. Sizce kromozom bozuklugu icin test yaptirmalimiyiz? Acaba bu bozuklukta herhangi bir belirti oluyor mu? Yani farkedilebiliyormu?

az önce agladım gözlerım yaşlı klavyeye akarken yazıyorum ,dün yumurtam toplandı 6dan 4 olgun ikisi döllenmiş ve daha yolun basındayız acaba bir züürt tesellisi değilse şu doğru mu? önemli olan sayı deyilde kalitesi ve ya bölünebilmesi mi lütfen içime bir su serpin yaramı hafifletin Allah rızası için TEŞEKKÜRLER

Önemli olan kalitesi İNŞALLAH iki embiriyon sana sıkı sıkı tutunur ikiz bebeklerin olur İNŞALLAH

Kesinlikle onemli olan kaliteli emriyo olmasi onemli sen morelini iyi tutki olumlu olsun.

canım benim niye yok yere kendini üzüyosun. burda duyuyoruz tamam yumurtası 5 tane 6 tane hatta 10 olan bile var ama sadece 1 tane embriyo koyulabiliyo sen de biliyosun. bence şükretmelisin canım ne güzel inşallah ikiside kalitelidir, çok sayıda embriyo olması dondurulmuş için bi avantaj. Rabbim ol dedikten sonra 1 tanesi de yeter ve o 1 tane yumurta için nelerini verecek insanlar var..
gönlünü ferah tut dua et canım

Selam canim .benim de haziran ve eylulde negatif denemelerim var.ocakta 3.yu mustafa beyle denicez.bu ay histeroskopi yapicak.bi de kromozom testi istedi.kan verdim ben.tutunmama sebebi kromozom bozuklugu olabiliyomus.sen de doktor gerekli gorduyse yaptir dedim.isallah hersey gonlunce olur musmutlukizz

Kızlar selam bu ayın 20de Bahçecide Mustafa beyde tüp bebek deneyeceğim kısmet olursa Mustafa beyin hastası olan var mı aranızda

Son düzenleme:
Kızlar selam bu ayın 20de Bahçecide Mustafa beyde tüp bebek deneyeceğim kısmet olursa Mustafa beyin hastası olan var mı aranızda

zehracım ben de mustafa beyin hastasıyım.dün histereokopi yaptı.bi sorun yok çok şükür.ocakta yapıcaktık denemeyi fakat biraz kilo ver dedi .boyum 1.70 kilom 80.3-4 kilo bile versen bizim için iyi dedi.diyet verdi.transferi de şubata attı.senin ayın 20.sinde görüşmen mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…