Saol canim insallah seninde bol ve saglikli yumoslarin toplanir :) senin neden birdahaki ay transferin? Toplama islemi sonrasi transfer islemine devam edilmeyecek mi?geçmiş olsun canım maşallah benimde pazartesi toplanacak bugün güveç bey çok güzel bayabi yumurtan vardedi hayırlısı benimde bidahaki ay tırasferim olucak
Seni çok iyi anlıyorum ve hak veriyorum ama yine de geç olsun da güç olmasın. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 31 yaşındayım, benden daha genç bir sürü arkadaşımın çocukları oldu. Kimileri daha planlamadan şıp diye hamile kaldılar. Biz öyle değiliz maalesef, sabretmeyi öğrenmemiz gerekiyor.
Bırak 2,5 milyonu, artık sperminde hiç meni olmayan erkeklerin bile çocuk sahibi olma şansı var. Sen gönlünü ferah tut canım, elimizden geleni yapalım gerisi de artık kader kısmet...
Saol canim insallah seninde bol ve saglikli yumoslarin toplanir :) senin neden birdahaki ay transferin? Toplama islemi sonrasi transfer islemine devam edilmeyecek mi?
Canlar geç olsun da güç olmasın, çok güzel yumurta sayılarınız varmış maaşallah.
Ben iğnelere devam ediyorum, öğleden sonra kontrole gideceğim.
Canlar geç olsun da güç olmasın, çok güzel yumurta sayılarınız varmış maaşallah.
Ben iğnelere devam ediyorum, öğleden sonra kontrole gideceğim.
Kizlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor :) tedaviler nasıl gidiyor.
O super yumoslar iyi durumda cok sevindim canim benim.Ben iyiyim cok sukur yumurta toplama sonrasi biraz agrilarim oldu karnim ve kasiklarim sisti doktorum normal dedi cok fazla yumurta olduğu icinmis ama simdi iyiyim reglimi bekliyorum 11 emriyo donduruldu onlarda beni bekliyo hayirlisi ile bu ay regli sonrasi transfer olucak bide cok heyecanlıyım :)Ben dün kontrole gittim, 15 civarı yumurtam varmış, perşembe toplarız dedi doktor... Heyecan dorukta yani.
sen nasılsın canım?
O super yumoslar iyi durumda cok sevindim canim benim.Ben iyiyim cok sukur yumurta toplama sonrasi biraz agrilarim oldu karnim ve kasiklarim sisti doktorum normal dedi cok fazla yumurta olduğu icinmis ama simdi iyiyim reglimi bekliyorum 11 emriyo donduruldu onlarda beni bekliyo hayirlisi ile bu ay regli sonrasi transfer olucak bide cok heyecanlıyım :)
az önce agladım gözlerım yaşlı klavyeye akarken yazıyorum ,dün yumurtam toplandı 6dan 4 olgun ikisi döllenmiş ve daha yolun basındayız acaba bir züürt tesellisi değilse şu doğru mu? önemli olan sayı deyilde kalitesi ve ya bölünebilmesi mi lütfen içime bir su serpin yaramı hafifletin Allah rızası için TEŞEKKÜRLER
az önce agladım gözlerım yaşlı klavyeye akarken yazıyorum ,dün yumurtam toplandı 6dan 4 olgun ikisi döllenmiş ve daha yolun basındayız acaba bir züürt tesellisi değilse şu doğru mu? önemli olan sayı deyilde kalitesi ve ya bölünebilmesi mi lütfen içime bir su serpin yaramı hafifletin Allah rızası için TEŞEKKÜRLER
Selam canim .benim de haziran ve eylulde negatif denemelerim var.ocakta 3.yu mustafa beyle denicez.bu ay histeroskopi yapicak.bi de kromozom testi istedi.kan verdim ben.tutunmama sebebi kromozom bozuklugu olabiliyomus.sen de doktor gerekli gorduyse yaptir dedim.isallah hersey gonlunce olur musmutlukizzKizlar size bir sey danismak istiyorum. Haziranda olumsuz bir tedavimiz var. Biz insallah ocakta tekrar tup bebek deniycez. Sizce kromozom bozuklugu icin test yaptirmalimiyiz? Acaba bu bozuklukta herhangi bir belirti oluyor mu? Yani farkedilebiliyormu?
Kizlar gunaydiin :) neler yapiyosunuz sesiniz cikmiyo hiiic
Kızlar selam bu ayın 20de Bahçecide Mustafa beyde tüp bebek deneyeceğim kısmet olursa Mustafa beyin hastası olan var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?