Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Ben Aytun Hanım'a gidiyorum, o da çok şeker bir hanım.
Merhaba canim bende bugün doktora gittim kontrolum vardi.Hersey yolunda cok sukur 18 - 20 arasi yumurtam buyumus :) persembe gunu yumurta toplama islemi yapilacak kismet olursada haftaya transfer cok heycanliyim cok garip bi duygu Allahim hepimize bebislerimize kavusmayi nasip etsin benden simdilik bukadar son ignelerimi oluyorum.

Maaşallah çok güzel sayıda yumurtaların... Allah kolaylıklar versin, yardımcın olsun ben de heyecanlandım seninle birlikte. Tek embriyo mu konacak çift mi? Konuştunuz mu bu konuyu? Ben çift olsun istiyorum ama yönetmeliğe aykırı diye koymazlar herhalde.

Aslinda bende cift istiyorum ama yastan dolayi mumkun degil bana tek dedi 5.gun emriyosu olacak.Kısmet artik gerisi bazen olmicak diye düşünüyorum bazende ilkinde olanlar var neden olmasın diyorum karmakarışık duygular icindeyim

Ben de aynı durumdayım, hem fazla ümitlenmiyim üzülmiyim diyorum hem de şimdiden ne planlar yapıyorum...İnşallah ilk seferde mutlu sona kavuşuruz ama hayırlısı tabii...

Günaydın arkadaşlar,
Ben bahçeci tüp bebek merkezinde tedavideyim.Eşimin sperm kalitesi bozuk sayısı 2,5 milyon varikosel vardı ameliyat olduk 1 yıl geçti ama malesef sayımız sürekli düştü.Emre Beyin dediğine göre çokda başarılı bi amleiyat olmamış..! yıl boşuna oyalandık anlıycağınız.Emre bey şuan eşime klomen verdi 1 ay kullanıcaksın dedi.6 aralıkta tam 1 ay oluyor..Tekrar gidicez çok endişeliyim neden direk tüp bebeğe başlamadıda ilaç verdi.Birde bende pko hastasıyım bu gidişimizde bende Aytun hanıma muayene olucam.Biraz bilgi verirmisiniz hem tedavi hemde ücret olarak..Maliyetide önemli bu tedavininnn

Merhaba arkadasim. Biz de aralikta gidicez Emre ve Guvenc beye. Benim esim daha once farkli bir urologa gitmisti, testesteron dusuk oldugu icin 1 ay klomen kullandi. Yani endiselenme, degerlerin hepsini normal hale getirip oyle tedaviye baslamak istemistir. Muayene ucretleri 275 diye biliyorum. Tedavi de 6-7 bin arasi oluyor genellikle ilaclarla beraber

merhaba benimde bir sorum olacak her gidişimizde mi 275 verecez tedavi sürecince. yani her gittiğimiz gün para mı verecez anlamadım bu bir paket program değil mi. yumurta takibinde, yumurta tolamada transferde hep 275 mi vercez? cvp verirseniz çok mutlu olurum çünkü maddiyat benim için çok önemli.

her gidişinde değil canım dediğin gibi paket program bu. sadece ilk muayenede ödüyorsun, sonrasında sadece ekstra ilaç, tahlil vs. gerekirse ödeme yapıyorsun.

yok canımya ilk gidişte ödüyosun sonra opu gününe kadar tedavi ücretini 4950tl tese 2750tl ilaclar falan 9000 tl tutuyor

sana diğer topikte yanıt verdim arkadaşım :)

yok canımya ilk gidişte ödüyosun sonra opu gününe kadar tedavi ücretini 4950tl tese 2750tl ilaclar falan 9000 tl tutuyor

valla çok teşekkr ederim cicibebe. bahçecinin fiyatları hakkında fikrim yoktu.nedense sır gibi saklıyor bu fiyatlar.demek tüp bebek 5000.tabi bu raporsuz fiyatıdır heralde. çok teşekkür ederim. yakın bi zamnda bende bir randevu alacam ama önce sanırım devlet hastanesinde laporoskopi olmam gerekiyor rapor için ( tüplerim tıkalı). tekrar teşekkürler.

canım önemli deyil de bahceci fulyada rapor işe yaramıyor ama umutta gecerli bide biraz indirim yapıyorlar ilaçlarda kişidenkişiye deyişiyor ben ilaçlara şuanakadar 1500tl verdim pazartesi yurta tolanacak yarın kontrolum var yine iyne alıcam haralde 1000tl tutar ama merkez çok iyi ben daha öce iki denememibaşka yerde yaptırdım ikiside olumsuz ucuza kaçtım ama daha pahalıya mal oldu altıyıl önce sen ara teldende fiyatla ilgili konuşuluyor ben öyle öğremiştim hakında hayırlısı allah muradını versin inşallah

sana diğer topikte yanıt verdim arkadaşım :)

Saol arkadaşım gördüm yazdıklarını..Umutsuz olmak istemiyorum daha başlamadan ama bu süreç ben, daha çok yıpratıyor Bide Emre bey 1 ay sonra gel falan diyine ne kadar bekliycez diye düşünmeden olmuyor...11 Aralıkta gidicez tekrar bakalım sonuç değişti mi ama 2,5 milyondan ne adar artabılır kii

Seni çok iyi anlıyorum ve hak veriyorum ama yine de geç olsun da güç olmasın. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 31 yaşındayım, benden daha genç bir sürü arkadaşımın çocukları oldu. Kimileri daha planlamadan şıp diye hamile kaldılar. Biz öyle değiliz maalesef, sabretmeyi öğrenmemiz gerekiyor.
Bırak 2,5 milyonu, artık sperminde hiç meni olmayan erkeklerin bile çocuk sahibi olma şansı var. Sen gönlünü ferah tut canım, elimizden geleni yapalım gerisi de artık kader kısmet...

Merhaba kızlar bugun yumurta toplama islemim vardi cok heyecanliydim ama cabuk gecti 26 yumosum toplandi ama dr.Burcak hanim progesteron degerimin cok yuksek ciktigini ve rahimin dinlenmesinin daha saglikli sonuc verecegini soyledi yani birdahaki ay transfer yapilacak...Şuan agrilarim var biraz yatiyorum sizde durumlar nasil?

geçmiş olsun canım maşallah benimde pazartesi toplanacak bugün güveç bey çok güzel bayabi yumurtan vardedi hayırlısı benimde bidahaki ay tırasferim olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…