5900 tüp bebek tedavisi
1500 ila 2000 TL arasida ilaç parasiymis.
Teşekkürler . birşey sormak istiyorum merkezin istediği testleri falan devlet hastanesinde yaptırabiliryoruz demi birde bu ilaçları devlet hastanesi doktoruna yazdırıp alsak olmuyormu hiç birini ödemiyormu sgk
Teşekkürler . birşey sormak istiyorum merkezin istediği testleri falan devlet hastanesinde yaptırabiliryoruz demi birde bu ilaçları devlet hastanesi doktoruna yazdırıp alsak olmuyormu hiç birini ödemiyormu sgk[/Q
Merkezde sgk geçmiyor canım 5900 tl yi garanti bankasına 6 ya bölüyorlar,
eğer başka banka kredi kartı kullanıyorsan %10 vade farkı alıp yine 6 ya bölüyorlar.
Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezinde SGK geçiyor ancak orada ne kadara mal oluyor bilemiyorum.
Gürkan arikan da tedavi goren varmi arkadaslar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bayanlar ÇiDER'e üye olduğunuzda anlaşmalı merkezlerde tedavi ve tahlillerde indirim alabiliyorsunuz. Yıllık üyelik için 150 TL yatırdım ben. 5.400 olacakmış şimdi tedavi..Ayrıca tahlillerde varmıydı bilmiyorum ama sonrası için kontrollerde vs.. %30 indiriminiz oluyormuş.İlgilenirsiniz belki.
Selam ,
Bende Cider'e üye oldum ve 25 Agustosta baslicam Bahçeci ile çalismaya insallah
Ilk muayene ücretsiz oluyormus + 5900TL yerine 5400 aliyorlar (+150TL de üyelik parasi var tabi)
Az bisey indiriyorlar ama hiç yoktan iyidir yinede
Siz ne zaman basliyorsunuz tedaviye?
Selam ,
İlk denemem başarısız oldu başka bir merkezde. 35 yaşındayım Hiç kolay değilmiş doğrusu bir sürü emek, para ve umut boşa çıkıyor.
2. denememi Güvenç Beyle yapmayı düşünüyorum Ekim sonuna denk gelecek sanırım . Çider'e üye olunca ilk muayene ücretsiz olduğunu bilmiyordum. İndirim indirimdir çok pahalı bir süreç . Bizi de bilgilendirirsen yaşadıklarınla ilgili sevinirim. İnşallah iyi haberlerini alırız.
Ben yarın ilk randevumu aldım. Ancak ilk randevu ücretsiz değil sadece %30 indirimli olacak dediler bana..Neden öyle ki?
Bende Cider'e üye oldum ve 25 Agustosta baslicam Bahçeci ile çalismaya insallah
Ilk muayene ücretsiz oluyormus + 5900TL yerine 5400 aliyorlar (+150TL de üyelik parasi var tabi)
Az bisey indiriyorlar ama hiç yoktan iyidir yinede
Siz ne zaman basliyorsunuz tedaviye?
Ben yarın ilk randevumu aldım. Ancak ilk randevu ücretsiz değil sadece %30 indirimli olacak dediler bana..Neden öyle ki?
Mesaj attım bakalım , umarım ücretsiz olur. Ama dün bana sadece %30 dediler. Belki de merkeze göre anlşamalar farklı olabilir.Bak canim bu topikte yazan arkadasta aynisini demis ilk muayene ücretsiz.. (en üstten 4üncü yazan arkadas)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/çider-derneği.277097/
Bi sor bakalim sana niye dememisler
Mesaj attım bakalım , umarım ücretsiz olur. Ama dün bana sadece %30 dediler. Belki de merkeze göre anlşamalar farklı olabilir.
Evet konuştum bazı merkezlerle ilk muayene ücretsiz anlaşmaları varmış..Fulya'da sadece %30. Artık bu yola girdik..Bu kadar hesap yapıp içimi daraltmayacağım. İLeride deneseydim bir defa daha dememek için keşke dememek için maddi anlamda kayıp bile olacak olsa deneyeceğim..Dönmek Yok :)Bak o olabilir canim bende onu sorcaktim ama bu topige yazdigina göre Bahçeci Fulya ile tedavini görceksin degil mi?
Evet konuştum bazı merkezlerle ilk muayene ücretsiz anlaşmaları varmış..Fulya'da sadece %30. Artık bu yola girdik..Bu kadar hesap yapıp içimi daraltmayacağım. İLeride deneseydim bir defa daha dememek için keşke dememek için maddi anlamda kayıp bile olacak olsa deneyeceğim..Dönmek Yok :)
Dönmek yok dedigin gibi, sag salim aliriz insallah kucagimiza... Yasin kaç peki? Birde kaç senedir bekliyorsun cocuk sahibi olmayi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?