Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Teşekkürler . birşey sormak istiyorum merkezin istediği testleri falan devlet hastanesinde yaptırabiliryoruz demi birde bu ilaçları devlet hastanesi doktoruna yazdırıp alsak olmuyormu hiç birini ödemiyormu sgk

O konuda hiç bir fikrim yok arkadasim, yurtdisindan gelecegim ben :26:

Gürkan arikan da tedavi goren varmi arkadaslar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bugun gorustum gurkan beyle icime sindi acikcasi. Bir saate yakin bizimle ilgilendi sabirla sorularimiza crvap verdi video izletti resimler gosterdi. Onunla devam etmeyi dusunuyoruz ramazandan sonra tup bebege baslayacagim dualarinizi eksik etmeyin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba, burada bahçeci ekibinin ilgili ve güleryüzlü olduğunu okudum. doktorları ve laboratuvarıyla alanında iyi bir merkez sanırım, ben de orada gidip başlamak istiyorum. kontrol ve tüp bebeğe... umarım güzel haberlerimi sırasıyla burada paylaşırım

Bayanlar ÇiDER'e üye olduğunuzda anlaşmalı merkezlerde tedavi ve tahlillerde indirim alabiliyorsunuz. Yıllık üyelik için 150 TL yatırdım ben. 5.400 olacakmış şimdi tedavi..Ayrıca tahlillerde varmıydı bilmiyorum ama sonrası için kontrollerde vs.. %30 indiriminiz oluyormuş.İlgilenirsiniz belki.

Bende Cider'e üye oldum ve 25 Agustosta baslicam Bahçeci ile çalismaya insallah
Ilk muayene ücretsiz oluyormus + 5900TL yerine 5400 aliyorlar (+150TL de üyelik parasi var tabi)
Az bisey indiriyorlar ama hiç yoktan iyidir yinede

Siz ne zaman basliyorsunuz tedaviye?

ilk muayenin ücretsiz olduğunu bilmiyordum. Ya da dedilerr ben atladım..İşte çok olmasada indirim indirimdir.

Selam ,
İlk denemem başarısız oldu başka bir merkezde. 35 yaşındayım Hiç kolay değilmiş doğrusu bir sürü emek, para ve umut boşa çıkıyor.
2. denememi Güvenç Beyle yapmayı düşünüyorum Ekim sonuna denk gelecek sanırım . Çider'e üye olunca ilk muayene ücretsiz olduğunu bilmiyordum. İndirim indirimdir çok pahalı bir süreç . Bizi de bilgilendirirsen yaşadıklarınla ilgili sevinirim. İnşallah iyi haberlerini alırız.

A.s canim dedigin gibi indirim indirimdir, maddi olarakta manevi olarakta zor bi süreç Allah yardimcimiz olsun insallah.. Ilk denemeni kimle yaptirmistin? Neden tutmadi acaba bi fikrin varmi?
Allah sabirlar versin insallah bidahaki seferinde hemen tutar.

Deneyimlerimi paylasirim canim insallah Pazartesi basliyorum Allah'in izniyle

Ben yarın ilk randevumu aldım. Ancak ilk randevu ücretsiz değil sadece %30 indirimli olacak dediler bana..Neden öyle ki?

Ben yarın ilk randevumu aldım. Ancak ilk randevu ücretsiz değil sadece %30 indirimli olacak dediler bana..Neden öyle ki?

Ben yanlis hatirliyorum dicem ama eminim bana öyle dediler sanki
internet sitelerine bakiyorum simdi, yazili örnegini bulursam göndereyim hakkini ara sende
Hayirli ugurlu olsun randevun, sana saglikli bebis getirsin, sans getirsin insallah

Bak o olabilir canim bende onu sorcaktim ama bu topige yazdigina göre Bahçeci Fulya ile tedavini görceksin degil mi?
Evet konuştum bazı merkezlerle ilk muayene ücretsiz anlaşmaları varmış..Fulya'da sadece %30. Artık bu yola girdik..Bu kadar hesap yapıp içimi daraltmayacağım. İLeride deneseydim bir defa daha dememek için keşke dememek için maddi anlamda kayıp bile olacak olsa deneyeceğim..Dönmek Yok :)

Dönmek yok dedigin gibi, sag salim aliriz insallah kucagimiza... Yasin kaç peki? Birde kaç senedir bekliyorsun cocuk sahibi olmayi?

Dönmek yok dedigin gibi, sag salim aliriz insallah kucagimiza... Yasin kaç peki? Birde kaç senedir bekliyorsun cocuk sahibi olmayi?

Ben 39 yaşındayım ama durumum farklı biraz...3. tüp bebek denemem ile dünyaya gelen can parçası bir kızım var benim..Şimdi 9 yaşına geldi..Bir kardeşi olsun istedik ve tadına doyulmaz anneliği bir daha yaşamak için tedaviye başlıyorum.Dünkü görüşmem süper geçti. Şİmdi tahiller, filmler vs... sürece başladım bakalım hayat neler gösterecek bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…