Ben 39 yaşındayım ama durumum farklı biraz...3. tüp bebek denemem ile dünyaya gelen can parçası bir kızım var benim..Şimdi 9 yaşına geldi..Bir kardeşi olsun istedik ve tadına doyulmaz anneliği bir daha yaşamak için tedaviye başlıyorum.Dünkü görüşmem süper geçti. Şİmdi tahiller, filmler vs... sürece başladım bakalım hayat neler gösterecek bize..
Erbil beyle idi randevum. PCO nedeni ile regl durumum bende çok düzensiz..Ne zaman olacağım belirsiz. Çok gecikti yine. Şimdi adet olmam içinde ayrıca ilaç verdi.Bir sonraki adeti bekleyeceğiz tedavi için.Anladim canim, Allah bagislasin evladini insallah bi kardesi daha olur
Hangi doktorlaydi görüsmen? Dün reglinin ilk günü müydü birde?
hadi hayirlisi olsun insallah
Erbil beyle idi randevum. PCO nedeni ile regl durumum bende çok düzensiz..Ne zaman olacağım belirsiz. Çok gecikti yine. Şimdi adet olmam içinde ayrıca ilaç verdi.Bir sonraki adeti bekleyeceğiz tedavi için.
Ben ilaca başlamadan dr. görüşmemin ardından adet oldu. Önce Smir testi yapıldı sebep o herhalde dedim ama yok adet başladı. Dr. stresini atınca kendiliğinden oluverdim..:)Hmm, bendede PCO sorunu var, ben direk adet söktürücü kullandim ve 1inci günümde gidicem ilk kontrole.. Sonrasindada ilaca baslariz insallah..
Haberlesiriz burdan canim, hayirli sonuçlar aliriz umarim
Görüsmek üzere
Ben ilaca başlamadan dr. görüşmemin ardından adet oldu. Önce Smir testi yapıldı sebep o herhalde dedim ama yok adet başladı. Dr. stresini atınca kendiliğinden oluverdim..:)
S
Selam :)
Ben dün sabah ilk görüsmeme gittim, ilk muayeneden sonra kan verdim. Tüm gün sonuçların çıkmasını bekledim ve sonuçlar gelince doktor ilaca başlattı dünden (adetimin birinci günüydü hemde)
Ama şöyle bişey var benim rahim duvarımda biraz sorun varmış, şuan sanki adet olcakmışsın gibi kalınlaşmamış dedi. O yüZden belki bu ay değilde belki bidahaki aya transfer olabilirmisim dondurulmuş yumurtalarımla..
Haberler böyle benden umarım dileyen isteyen herkese nasip olur hayırlı evlatlar...[/Hadi bakalım hayırlısı olsun ..Bana da tahlilller yazdı ama hemen yap demedi..Sonuçlarını alınca yapar gelirsin dedi. Haftaya yapıp tamamlamayı düşünüyorum bende.
A.s canim dedigin gibi indirim indirimdir, maddi olarakta manevi olarakta zor bi süreç Allah yardimcimiz olsun insallah.. Ilk denemeni kimle yaptirmistin? Neden tutmadi acaba bi fikrin varmi?
Allah sabirlar versin insallah bidahaki seferinde hemen tutar.
Deneyimlerimi paylasirim canim insallahPazartesi basliyorum Allah'in izniyle
Hemen tahlil yaptırıp tedaviye başlaman ilginç olmuş..Yani ruhen hazırmıydın hemen ilk gittiğin anda başlamaya. Heyacanlanır insan.. İlk olarak hangi ilaçla başladın tedaviye?S
Selam :)
Ben dün sabah ilk görüsmeme gittim, ilk muayeneden sonra kan verdim. Tüm gün sonuçların çıkmasını bekledim ve sonuçlar gelince doktor ilaca başlattı dünden (adetimin birinci günüydü hemde)
Ama şöyle bişey var benim rahim duvarımda biraz sorun varmış, şuan sanki adet olcakmışsın gibi kalınlaşmamış dedi. O yüZden belki bu ay değilde belki bidahaki aya transfer olabilirmisim dondurulmuş yumurtalarımla..
Haberler böyle benden umarım dileyen isteyen herkese nasip olur hayırlı evlatlar...
A.s canim dedigin gibi indirim indirimdir, maddi olarakta manevi olarakta zor bi süreç Allah yardimcimiz olsun insallah.. Ilk denemeni kimle yaptirmistin? Neden tutmadi acaba bi fikrin varmi?
Allah sabirlar versin insallah bidahaki seferinde hemen tutar.
Deneyimlerimi paylasirim canim insallahPazartesi basliyorum Allah'in izniyle
Bu kan tahlilerini istediler .Devlet hastanesinde hangi bölüm yazar bu testleri yaptıran bilen varsa acill..
1-Tam Kan sayımı
2-HIV 1+2 AB
3-Hbs Ag
4-Anti HCV
Olmaması için bi sebep yok tekrar dene diyorlar. Biraz sprem azlığı var benim tüpler hafif tıkalı gibi çok önemsenecek bi sorun yok söylenenler bu ama olmuyor 6 yıllık evliyiz. Bahçeciye gelip görüşünce farklılığı ortaya çıkıyor. İnşallah bu defa olur.
Senin nasıl gidiyor doktorun kim.
Hemen tahlil yaptırıp tedaviye başlaman ilginç olmuş..Yani ruhen hazırmıydın hemen ilk gittiğin anda başlamaya. Heyacanlanır insan.. İlk olarak hangi ilaçla başladın tedaviye?
Ben Erbil bey'in hastasıyım. Ben 2003-2004 yıllarında 3 kez deneme yaptım ve son denememde bir kızım oldu. Şimdi 9 yaşında. Bu kadar aradan sonra ben bir bebeğimiz daha olması için tedavideyim. İlaçların benim de daha önce kullandıklarım. Gonal F ve Menegon ..Umarım güzel haberlerini burada paylaşırız.Teşekkür ederim. Senin doktorun kim ilk denemen mi olacak. İnşallah olur Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
İnşAllah olur canım şükür ki fazla bi sorununuz yokmuş, bizdede biraz sperm azlığı ve bende yumurta büyümesi sorunu vardı. İnşallah bu tedaviyle halletmiş oluruz hayırlısıyla.. Benim doktorum Güvenç Karlıkaya pazartesi ilk muayenemi oldum ve yurtdışından geldiğim için tedaviye başladık bakalım hergüne iğnem var cuma günü kontrolüm var tekrardan..
Ben Erbil bey'in hastasıyım. Ben 2003-2004 yıllarında 3 kez deneme yaptım ve son denememde bir kızım oldu. Şimdi 9 yaşında. Bu kadar aradan sonra ben bir bebeğimiz daha olması için tedavideyim. İlaçların benim de daha önce kullandıklarım. Gonal F ve Menegon ..Umarım güzel haberlerini burada paylaşırız.
Amin canim insallah, isteyen herkes içinde bizde kavuşuruz inşAllahRabbim herkesin gönlüne göre versin tek seferde kavuşursun inşallah..bebeğine
Ruhen hazırdım çünkü yurtdışından sırf tedavi için geldim :) doğrusu heyecan yok şimdilik belki bu ay transfer olmadan sadece yumurtaları geliştircez. Gonal-F kullanıyorum dozum 150'lik bide Me.. Diye başlayan bi ilaç var onunla günde iki iğnem var, bide folik asit alıyorum o kadar :) hayırlısı hepimiz içinde cuma kontrole gidicem tekrar..
Ben de 37yaşındayım. Güvenç beyle görüştüm sizle aynı tarihte. İçime sindi. Ama benim tüp bebekten önce hidrosalpenks ameliyatı olmam gerekiyor. Umarım istediğimiz olumlu sonuçları alırız. SevgilerSelam ,
İlk denemem başarısız oldu başka bir merkezde. 35 yaşındayım Hiç kolay değilmiş doğrusu bir sürü emek, para ve umut boşa çıkıyor.
2. denememi Güvenç Beyle yapmayı düşünüyorum Ekim sonuna denk gelecek sanırım . Çider'e üye olunca ilk muayene ücretsiz olduğunu bilmiyordum. İndirim indirimdir çok pahalı bir süreç . Bizi de bilgilendirirsen yaşadıklarınla ilgili sevinirim. İnşallah iyi haberlerini alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?