Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Anladim canim, Allah bagislasin evladini insallah bi kardesi daha olur
Hangi doktorlaydi görüsmen? Dün reglinin ilk günü müydü birde?
hadi hayirlisi olsun insallah

Anladim canim, Allah bagislasin evladini insallah bi kardesi daha olur
Hangi doktorlaydi görüsmen? Dün reglinin ilk günü müydü birde?
hadi hayirlisi olsun insallah
Erbil beyle idi randevum. PCO nedeni ile regl durumum bende çok düzensiz..Ne zaman olacağım belirsiz. Çok gecikti yine. Şimdi adet olmam içinde ayrıca ilaç verdi.Bir sonraki adeti bekleyeceğiz tedavi için.

Erbil beyle idi randevum. PCO nedeni ile regl durumum bende çok düzensiz..Ne zaman olacağım belirsiz. Çok gecikti yine. Şimdi adet olmam içinde ayrıca ilaç verdi.Bir sonraki adeti bekleyeceğiz tedavi için.

Hmm, bendede PCO sorunu var, ben direk adet söktürücü kullandim ve 1inci günümde gidicem ilk kontrole.. Sonrasindada ilaca baslariz insallah..

Haberlesiriz burdan canim, hayirli sonuçlar aliriz umarim
Görüsmek üzere

Hmm, bendede PCO sorunu var, ben direk adet söktürücü kullandim ve 1inci günümde gidicem ilk kontrole.. Sonrasindada ilaca baslariz insallah..

Haberlesiriz burdan canim, hayirli sonuçlar aliriz umarim
Görüsmek üzere
Ben ilaca başlamadan dr. görüşmemin ardından adet oldu. Önce Smir testi yapıldı sebep o herhalde dedim ama yok adet başladı. Dr. stresini atınca kendiliğinden oluverdim..:)

S
Ben ilaca başlamadan dr. görüşmemin ardından adet oldu. Önce Smir testi yapıldı sebep o herhalde dedim ama yok adet başladı. Dr. stresini atınca kendiliğinden oluverdim..:)

Selam :)

Ben dün sabah ilk görüsmeme gittim, ilk muayeneden sonra kan verdim. Tüm gün sonuçların çıkmasını bekledim ve sonuçlar gelince doktor ilaca başlattı dünden (adetimin birinci günüydü hemde)

Ama şöyle bişey var benim rahim duvarımda biraz sorun varmış, şuan sanki adet olcakmışsın gibi kalınlaşmamış dedi. O yüZden belki bu ay değilde belki bidahaki aya transfer olabilirmisim dondurulmuş yumurtalarımla..

Haberler böyle benden umarım dileyen isteyen herkese nasip olur hayırlı evlatlar...

Olmaması için bi sebep yok tekrar dene diyorlar. Biraz sprem azlığı var benim tüpler hafif tıkalı gibi çok önemsenecek bi sorun yok söylenenler bu ama olmuyor 6 yıllık evliyiz. Bahçeciye gelip görüşünce farklılığı ortaya çıkıyor. İnşallah bu defa olur.
Senin nasıl gidiyor doktorun kim.

Hemen tahlil yaptırıp tedaviye başlaman ilginç olmuş..Yani ruhen hazırmıydın hemen ilk gittiğin anda başlamaya. Heyacanlanır insan.. İlk olarak hangi ilaçla başladın tedaviye?

Bu kan tahlilerini istediler .Devlet hastanesinde hangi bölüm yazar bu testleri yaptıran bilen varsa acill..
1-Tam Kan sayımı
2-HIV 1+2 AB
3-Hbs Ag
4-Anti HCV

Bu kan tahlilerini istediler .Devlet hastanesinde hangi bölüm yazar bu testleri yaptıran bilen varsa acill..
1-Tam Kan sayımı
2-HIV 1+2 AB
3-Hbs Ag
4-Anti HCV

Bir dahiliyeci ya da kadın doğumcuya yazdırılabilir sanırım. Benimde bugün annem gitti bazı tahlillerim vardı onları yazdırmak için hastaneye. Ben özelde yaptırıp özel sigortamla ödeyeceğim. Kendi dr'um tüp bebek merkezi olduğu için özel sigorta onay vermiyor. O yüzden aynı şeyleri başka dr'a tekrar yazdırıyorum bende.

İnşAllah olur canım şükür ki fazla bi sorununuz yokmuş, bizdede biraz sperm azlığı ve bende yumurta büyümesi sorunu vardı. İnşallah bu tedaviyle halletmiş oluruz hayırlısıyla.. Benim doktorum Güvenç Karlıkaya pazartesi ilk muayenemi oldum ve yurtdışından geldiğim için tedaviye başladık bakalım hergüne iğnem var cuma günü kontrolüm var tekrardan..

Hemen tahlil yaptırıp tedaviye başlaman ilginç olmuş..Yani ruhen hazırmıydın hemen ilk gittiğin anda başlamaya. Heyacanlanır insan.. İlk olarak hangi ilaçla başladın tedaviye?

Ruhen hazırdım çünkü yurtdışından sırf tedavi için geldim :) doğrusu heyecan yok şimdilik belki bu ay transfer olmadan sadece yumurtaları geliştircez. Gonal-F kullanıyorum dozum 150'lik bide Me.. Diye başlayan bi ilaç var onunla günde iki iğnem var, bide folik asit alıyorum o kadar :) hayırlısı hepimiz içinde cuma kontrole gidicem tekrar..

Teşekkür ederim. Senin doktorun kim ilk denemen mi olacak. İnşallah olur Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
Ben Erbil bey'in hastasıyım. Ben 2003-2004 yıllarında 3 kez deneme yaptım ve son denememde bir kızım oldu. Şimdi 9 yaşında. Bu kadar aradan sonra ben bir bebeğimiz daha olması için tedavideyim. İlaçların benim de daha önce kullandıklarım. Gonal F ve Menegon ..Umarım güzel haberlerini burada paylaşırız.

Güzel haberlerini bekliyoruz . Sürecin sorunsuz geçsin bebişlerine kavuşursun inşalalh.

Rabbim herkesin gönlüne göre versin tek seferde kavuşursun inşallah..bebeğine

Bugün her şey yolunda gider umarım.İlaçlarını nereden alıyorsun ne kadar tuttu şimdiye kadar yazarsan sevinirim.
Haberlerini bekliyorum.

Ben de 37yaşındayım. Güvenç beyle görüştüm sizle aynı tarihte. İçime sindi. Ama benim tüp bebekten önce hidrosalpenks ameliyatı olmam gerekiyor. Umarım istediğimiz olumlu sonuçları alırız. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…