İnşallah dileğimiz hep bu yönde. Bende gerek olmadığını söyledi histereskopi için. Ne zaman olacaksın sorunsuz geçer umarım.İyi haberlerini bekliyorum.Ben de 37yaşındayım. Güvenç beyle görüştüm sizle aynı tarihte. İçime sindi. Ama benim tüp bebekten önce hidrosalpenks ameliyatı olmam gerekiyor. Umarım istediğimiz olumlu sonuçları alırız. Sevgiler
5900tl ve ilaveten ilaçlar (2000tl civarı)kızlar bahceci fulyada fiyatlar ne kadar bilgi verebilirmisiniz .
canım cevabın için çok teşekkür ederim5900tl ve ilaveten ilaçlar (2000tl civarı)
Ödemeyle ilgili kiminle görüşüyorsunuz hanımlar? Yani danışmada duran bayanlarla mı özel bir muhasebe bölümü varmı ayrıca?5900tl ve ilaveten ilaçlar (2000tl civarı)
Bir de Çider uyesi olursaniz ilk muayene ve tup bebek ucretinde %30 indirim var. Uyelik 150 tl yillik5900tl ve ilaveten ilaçlar (2000tl civarı)
Bir de Çider uyesi olursaniz ilk muayene ve tup bebek ucretinde %30 indirim var. Uyelik 150 tl yillik
Ben henüz ilaç aşamasına gelmedim. Önce ameliyat olacağım. İlaç tedavisi Ekim de başlayacak. O yüzden hiçbir fikrim yok. Ama eczaci bir arkadaşım var. İlaç listesi gelince ona sorduracağım.slm lulinda,
ilaçları biraz daha uygun fiyata alabileceğimiz eczane var mı ?
Evet ben de 210 ödedim ama Acıbadem Maslak ta ücretsiz mesela ilk muayene. Anlaşmaya bağlı.Ben özellikle sordum ilk muayene ücretsiz mi diye Nuray hn.'a (Çider) BAzı hastanaler ile öyle anlaşmamız var ama Fulya buna dahil değil dedi. Sadece %30 indirim yapılıyor dedi. Ben 300 TL yerine 210 TL. ödedim örneğin.
Bugün her şey yolunda gider umarım.İlaçlarını nereden alıyorsun ne kadar tuttu şimdiye kadar yazarsan sevinirim.
Haberlerini bekliyorum.
Benimde bayramdan sonraki adet dönemimde başlayacağım nasıl denk gelecek bakalım bilmiyorum haber edersin duruma göre daha uygun verirse banada yardımcı olur belki..Ben henüz ilaç aşamasına gelmedim. Önce ameliyat olacağım. İlaç tedavisi Ekim de başlayacak. O yüzden hiçbir fikrim yok. Ama eczaci bir arkadaşım var. İlaç listesi gelince ona sorduracağım.
Çok geçmiş olsun ben ilkinde öyle olmuştum şimdide biraz huzursuzum bu yumurta toplama işinden ama sonuç iyi olsun be güzelim yeter ki tüm çabamız bunun için. İyi haberlerini alırız inşallah..Selam kizlar,
Bugün yumurta toplama işlemim oldu. Bu kadar zor olcagını tahmin etmiyordum güle oynaya gitmiştim dönüşüm fena oldu
Allah herkesin yardimcisi olsun gerçekten zor şeyler yaşıyoruz.
Toplam ilaçlara 1400 vermişim. Tedavide 5400'e geldi işte Çider le üye olunca.
Artık kendi kendime iğnelerim bitti ama progestan yaptırcam hergün gebelik sonucunu alana kadar..
Haberler böyle benden sorunuz oldukça cevaplamaya çalışırım, Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
Çok geçmiş olsun ben ilkinde öyle olmuştum şimdide biraz huzursuzum bu yumurta toplama işinden ama sonuç iyi olsun be güzelim yeter ki tüm çabamız bunun için. İyi haberlerini alırız inşallah. İlaçlarını nereden aldın Hangilerini yazdı paylaşırsan sevinirim araştırayım bende başlayana kadar..
Saol canim insallah :) sen ne durumdasin ilaclari sormustun kullanmaya basladin mi?Çok geçmiş olsun ben ilkinde öyle olmuştum şimdide biraz huzursuzum bu yumurta toplama işinden ama sonuç iyi olsun be güzelim yeter ki tüm çabamız bunun için. İyi haberlerini alırız inşallah..
Tabii haber veririm.Benimde bayramdan sonraki adet dönemimde başlayacağım nasıl denk gelecek bakalım bilmiyorum haber edersin duruma göre daha uygun verirse banada yardımcı olur belki..
Selam kizlar,
Bugün yumurta toplama işlemim oldu. Bu kadar zor olcagını tahmin etmiyordum güle oynaya gitmiştim dönüşüm fena oldu
Allah herkesin yardimcisi olsun gerçekten zor şeyler yaşıyoruz.
Toplam ilaçlara 1400 vermişim. Tedavide 5400'e geldi işte Çider le üye olunca.
Artık kendi kendime iğnelerim bitti ama progestan yaptırcam hergün gebelik sonucunu alana kadar..
Haberler böyle benden sorunuz oldukça cevaplamaya çalışırım, Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
Yok henüz başlamadım bayrama denk geliyor benim adet dönemi. Memlekete gideceğiz bayramda. Bayramdan sonra başlıyorum inş. adettin 21. günü başlayacağım ilaçlar var adet olup 2. gün merkeze gideceğim bakalım. Embiriyoların 1. kalite olsun inş. Transfer günün ne zaman ?Saol canim insallah :) sen ne durumdasin ilaclari sormustun kullanmaya basladin mi?
Cok saol canim benim darisi sizlere olsun insallah sanirim en zor etap yumurta toplama islemi..Hadi bakalım en heyecanlı safhalara kavuşmuşsun nihayet. Neden o kadar zorlandın toplamada? Gerçi bende narkozdan mide bulantısı ve ağlayarak uyanırım hep. Birde sancı oluyor değil mi?
Artık embriyo gelişimlerini bekleyeceğiz hepbirlikte, güzel haberle bekliyoruz :)
Yok henüz başlamadım bayrama denk geliyor benim adet dönemi. Memlekete gideceğiz bayramda. Bayramdan sonra başlıyorum inş. adettin 21. günü başlayacağım ilaçlar var adet olup 2. gün merkeze gideceğim bakalım. Embiriyoların 1. kalite olsun inş. Transfer günün ne zaman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?