Hayirli olsun ilkkezmi tedavi goreceksin ve ilk gorusmeni guvenc beylemi yaptinmerhaba benimde 13 kasimda adetle tedavim basliyor ben mustafa beyle baslayip daha sonra bir bayan doktorun takionettigini duydum cok yogun oldugundan o sekildeymis sanirim belkide degildir bilemiyorum burcak hanim olmasi lazim ama cok iyi diyorlar onada benim doktorum guvenc bey
evet ilk tedavi ve ilk gorusmeyi guvenc beyle yaptim erbil beyinde cok iyi ve ilgili oldugunu okumistum ama guvenc beylr gotustukten sonra birdaha fikrim degismediHayirli olsun ilkkezmi tedavi goreceksin ve ilk gorusmeni guvenc beylemi yaptin
Merhaba,merhaba bende cesitli merkezlerde uzun on gorusmeler sonrasi bahcecide guvenc bey ile yoluma devam etme karari aldim cok sicak ilgili sagolsun kasim ortasi adetimle tedaviye basliyoruz bana simdiden on hazirlik igneleri ve hormon bantlari verdi bunlardan kullanan varmi aranizda??
hayirlisi olsun insallah igneleri kendin yapabiliyomusun acaba ben biraz tedirginimde cok aci oluyormu? sizdemi guvenc beyin hastasisinizMerhaba,
Tedavin hayırlı olsun. Ben kullandım 21.gün başlıyorsun hazırlıklara.29 ekimde adet oldum 2. gün klinikteydim.30 EKİM İtibariyle başladık iğnelere ve ilaçlara hayırlısyla. Yarın kontrolüm var.
Benim 2. denemem daha önce başka bir merkezde denedim olmadı. Güvenç bey ilk görüşmede sıcak geldi bana ve onunla çıktık yola bakalım bu defa nasıl olacak. Evet kendim yapıyorum iğneleri çok acıtmıyor . Nasıl yapıldığı ile ilgili videolar var onları izleyebilirsin internette.hayirlisi olsun insallah igneleri kendin yapabiliyomusun acaba ben biraz tedirginimde cok aci oluyormu? sizdemi guvenc beyin hastasisiniz
Benim 2. denemem daha önce başka bir merkezde denedim olmadı. Güvenç bey ilk görüşmede sıcak geldi bana ve onunla çıktık yola bakalım bu defa nasıl olacak. Evet kendim yapıyorum iğneleri çok acıtmıyor . Nasıl yapıldığı ile ilgili videolar var onları izleyebilirsin internette.
Amin. İnşallah hepimiz anne olmak için çabalıyoruz. Evet aynı dönemdeyiz. Ne zaman başlıyorsun iğneleri vurmaya. Eşin yardım edebilirse beraber yapın. Benim eşim içim kaldırmıyor diyor yapmıyor. Alışıyorsun zamanla.cok tesekkur ederim bilgilendirme icin demekki ayni donem ayni doktorda tedavi gorecegiz inss bu sefer tutar burdaki herkes icin dua ediyorum cunku cok yipratici bir surec bari sonucu guzel olsun ins hayirlisi olur
12 kasim adet gunum ama simdiden hazirlik igneleri var ayin 7 sinde ilk igneyi hemsireye yaptirmak icin merkeze gidecegim.. benim esim yapar ama ben ona pek guvenemiyorum olaya hakim olamazmis gibi geliyor bakalim :))Amin. İnşallah hepimiz anne olmak için çabalıyoruz. Evet aynı dönemdeyiz. Ne zaman başlıyorsun iğneleri vurmaya. Eşin yardım edebilirse beraber yapın. Benim eşim içim kaldırmıyor diyor yapmıyor. Alışıyorsun zamanla.
Yakınsan git için rahat eder iyi olur tabii ben birincisinde zorlanmıştım. Zor gibi gelmişti ama katı canlı olmak lazım biraz işte.12 kasim adet gunum ama simdiden hazirlik igneleri var ayin 7 sinde ilk igneyi hemsireye yaptirmak icin merkeze gidecegim.. benim esim yapar ama ben ona pek guvenemiyorum olaya hakim olamazmis gibi geliyor bakalim :))
benim icin hersey bu tedavi igneler ilaclar muayeneler hersey cok zor cunku eski bir vajunusmus hastasiyim zaten herseyden korkuyorum vajinal muayene olabilfigime bile inanamiyorum hala o yuzden hersey o kadar zorki allah yardim etsinYakınsan git için rahat eder iyi olur tabii ben birincisinde zorlanmıştım. Zor gibi gelmişti ama katı canlı olmak lazım biraz işte.
Amin canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Daha beterinden saklasın inş. Bende ilk denemede negatifi görünce zor toparladım kolay değil bende sevmiyorum. Bizim sınavımızda bu demek ki diyorum ya sabır..benim icin hersey bu tedavi igneler ilaclar muayeneler hersey cok zor cunku eski bir vajunusmus hastasiyim zaten herseyden korkuyorum vajinal muayene olabilfigime bile inanamiyorum hala o yuzden hersey o kadar zorki allah yardim etsin
ilk denemede negatif sonuca kendimi simdiden hazirladim hatta ins fazla embriyo olurda dondururlar her seferinde bu surece gerek kalmaz diye dusunuyorum.. insanlar 9. 10. kere bile deneyen var keske ilkinde olsa ama zor gibi geliyo banaAmin canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Daha beterinden saklasın inş. Bende ilk denemede negatifi görünce zor toparladım kolay değil bende sevmiyorum. Bizim sınavımızda bu demek ki diyorum ya sabır..
İçini ferah tut ama çokta kaptırma derim. Benimle ilk tedavide transfere beraber girdiğimiz arkadaşın kızı oldu mesela. 1. denemesiydi. Bilemezsin Allahım ol desin yeter ki. Biz uğraşıyoruz araştırıyoruz inanıyoruz ama can verecek olan o doktorda baan dedi sihirli değnek yok elimde diye. canın çok yanıyor işte .Yıkılmadım ayaktayım deyip yeniden başlıyorsun.ilk denemede negatif sonuca kendimi simdiden hazirladim hatta ins fazla embriyo olurda dondururlar her seferinde bu surece gerek kalmaz diye dusunuyorum.. insanlar 9. 10. kere bile deneyen var keske ilkinde olsa ama zor gibi geliyo bana
tabiki ins bu sefer pozitif sonuc alirsin Allah insana kaldiramayacagi yuku vermezmis demekki guclu olman bundan.. hayirlisi olsunda ne zaman olursa olsun senin sorun neydi ozel olmazsa? benim esimde sperm azligi var azosperm degil ama normal yolla gebelik mucize olacak kadar azİçini ferah tut ama çokta kaptırma derim. Benimle ilk tedavide transfere beraber girdiğimiz arkadaşın kızı oldu mesela. 1. denemesiydi. Bilemezsin Allahım ol desin yeter ki. Biz uğraşıyoruz araştırıyoruz inanıyoruz ama can verecek olan o doktorda baan dedi sihirli değnek yok elimde diye. canın çok yanıyor işte .Yıkılmadım ayaktayım deyip yeniden başlıyorsun.
Aynen bizde de aynı sorun var bide bende sol tüp kapalı gibi.tabiki ins bu sefer pozitif sonuc alirsin Allah insana kaldiramayacagi yuku vermezmis demekki guclu olman bundan.. hayirlisi olsunda ne zaman olursa olsun senin sorun neydi ozel olmazsa? benim esimde sperm azligi var azosperm degil ama normal yolla gebelik mucize olacak kadar az
bende tupler acikmis ama banada sol biraz problemli gibi dedi .. insan hic tanimadigi neler duyup ogreniyo ne zor seylermis bu kadar emege aciya sanciya insallah gonlumuze gore verirAynen bizde de aynı sorun var bide bende sol tüp kapalı gibi.
İnşallah sorunlarımız hemen hemen aynı . İnşallah 1. denemde kavuşursun. Görüşürüz yine. Burada öğreniyoruz bilmediklerimizi . Kader arkadaşı oluyoruz.bende tupler acikmis ama banada sol biraz problemli gibi dedi .. insan hic tanimadigi neler duyup ogreniyo ne zor seylermis bu kadar emege aciya sanciya insallah gonlumuze gore verir
insallah guzel haberler veirrim birbirimize tek embriyomu transfer edilicek ilkinde kac embriyo transfer edilmisti?İnşallah sorunlarımız hemen hemen aynı . İnşallah 1. denemde kavuşursun. Görüşürüz yine. Burada öğreniyoruz bilmediklerimizi . Kader arkadaşı oluyoruz.
bende tupler acikmis ama banada sol biraz problemli gibi dedi .. insan hic tanimadigi neler duyup ogreniyo ne zor seylermis bu kadar emege aciya sanciya insallah gonlumuze gore verir
Üçümüzün de sorunu ve doktoru aynı. Tez zamanda ağlama sesiyle uyanıp, uykusuz kalalım inşallah:)İnşallah sorunlarımız hemen hemen aynı . İnşallah 1. denemde kavuşursun. Görüşürüz yine. Burada öğreniyoruz bilmediklerimizi . Kader arkadaşı oluyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?