Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

arkadaşlar merhaba ben de bahçeci düşünüyorum ama fiyat onusunda bir bilgim yok beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Canım;
2 yıl üst üstte inanmayacaksın öyle zorgünler yaşadım ki hem babam hem annemle.Sağlı sorunları çok fazlaydı.
babam devamlı hastane yatıyordu yanında kalıyorduk.
annem meme kanseri oldu o dönemde.hiç vakit bulamadık bu bebek işiyle uğraşmaya.
artık 35 yaşında oluyorum ve korkuyorum babamı kaybettim aradan 30 gün geçti tedaviye başladım hemen.
inşh dediğin gibi olur inşh o pozitifi görürüm görürüz hep birlikte...
hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun.

bahçeci fulyada tedavi gören arkadaşlar erbil yağmur nasıl bir doktordur?

Canım ben Güvenç Bey in hastasıyım.
Erbil içinde olumlu birçok şey duydum.
Eşimin gönlü Güvenç Beyden yanaydı ilk denemem olcağı için başladım.
Hakkımızda hayırlısı.
Erbil Bey için ayrıca bir topik var asıl ordaki arkadaşlarım daha detaylı yardımcı olabilirler sana bilgine canım.
yanlış anlama sadece bilgi amaçlı söyledim burda tedavi gören arkadaşım varsa elbette yazar.

arkadaşlar merhaba ben de bahçeci düşünüyorum ama fiyat onusunda bir bilgim yok beni bilgilendirirseniz sevinirim.

canım bize söylenen 5900 tüp bebek fiyatı
1500-2000 tl arası ilaçlar.
tabiki ilk muayene ve istenecek testler buna dahil değil.
bilgine canım.
Hayırlı olsun tedavinin.

teşekkür ederim ben de kalamış tüp bebek merkezinde yaptırdım oraya göre biraz pahalıymış ben her şey içinde 6000 e yaptırdım. aynı yerde mi denesem yoksa başka yerlere mi gitsem bilemedim. ocağa kadar karar vermem lazım.

arkadaşlar İstanbul dışından gelipte bahçeci fulyada yaptıran arkadaşlar bahçeci fulyanın anlaşmalı kalıncak otellere ve apartlara baktım bana pahalı geldi. bir gece kalınsa tamamda 7 gün devamlı kalınması gerekiyormuş hiç 100-120 tlye iki kişilik temiz merkeze yakın otel yada apart buluna bilirmi yada bilen varmı ? yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba arkadaşlar..3.denememize bahçeci fulyada başladık.doktorumuz Gürkan bey.15 kasım cumartesi günü yumurta toplama yapıldı.5 yumurta toplandı.dün aradılar ve 4 tane olgun yumurta olduğunu ve 3 ünün döllendiğini söylediler.şimdi de heyacanla embriyoların durumunu öğrenmeyi bekliyoruz.doktorumuz,eğer iyi kalite embriyo olmaz ise bir daha yumurta toplayabileceğimizi söyledi.inşallah kaliteli olurlar da bir daha aynı şeyler yapılmaz. gerçekten hem maddi hemde manevi olarak zor bir süreç.. Eğer her şey yolunda giderse önümüzdeki adet dönemi ile Era testi tedavisine başlamayı düşünüyoruz. Era testinden sonra da çıkan sonuca göre transfer yapılacak....hayırlısı.......

Canim merhaba grupon diye bir site var oraya bakmani tavsiye ederim
İki kisilik 100 liraya ve de cok luks oteller var siteye gir sehir olarak istanbulu sec ve tatil yerine tikla Allah isini rast getirsin insaallah

bahçeci fulyada tedavi gören arkadaşlar erbil yağmur nasıl bir doktordur?

Ben Erbil beyde tedavi gördüm. Gebelik oranı çok yüksek bir doktor. Çok ilgili, her zaman ulaşabiliyorsunuz. Hastasıyla sevinen ve üzülen bir doktor. Tavsiye ederim.

Canım ben de ilk denememi anadolu yakasında başka bir merkezde raporlu yaptırdım. çok uygundu ama olumsuz oldu. Tekrar 2. raporu aldım. Yine de olumsuz denemede yıpranmak istemedim ve ücretli olarak bahçeci fulyaya gittim. İstanbulda en iyi laboratuvar bahçecinin olduğunu duymuştum. Bence başka yerlerde zaman, para, moral ve umudunu kaybetme...

Fulyaya yakın bölgede 2 tane çok iyi öğretmen evi olduğunu duymuştum. Hatta anadolu yakasında oturduğum için ulaşım ve köprüden dolayı transferden sonra kalmayı düşünmüştüm :) Oraları da araştırabilirsin.

Allah hepinize hayırlısı ve sağlıklısıyla tez vakitte bebeklerinizi çifter çifter kucağınıza almayı nasip etsin...

Tabi ki bu maddiyatla alakalı...
6000-8000 tl arası genelde...
inşh hakkında en doğru kararu verirsin.benim ilk tedavim olduğu için gözüm birşey görmedi .
inşh hepimiz için hayırlısı...

malesef bilmiyorum okuyupta atlatmak istemedim.
bende Kocaeliden gelicem dönücem mecbur...
ama aklıma yatan birşey olursa mutlka haber veririm.

Tedavi süreciniz hayırlısı olsun.Dilerim çok kaliteli yumurtalarınız olur.

Bugun muayeneye gittim yumurtalar istenilen boyuta gelmis dedi mustafa bey bu gece catlatma ignemi vurucam cuma gunude opu olacak insallah iyi kalite yumurtalarim olur dondurulacak ve bi dahaki ay transfer edilecek cok heyecanliyim

Esunger canim insallah hayirli haberlerle sonuclanir tedavin:) cok az kalmis ya :) allah emeklerinizi bosa cikarmasin stres yapma şöyle dusun stres yapmazsan hersey daha guzel olur akisina birak herseyi stres yapsanda yapmasanda sonuca ulasicaksin yani olan olacak hic gun falan sayma insan dahada stres oluyo yuzdun yuzdun kuyruguna geldin dualarim seninle

Allah razi olsun dogrub soyluyosun tedavi zamani hemen gecti transfer gunude gelecek insallah kac tane yumurta olcak kaci dollencek dondurulacakmi kafamda deli sorular hepimiz icin hayirlisini versin rabbim

Herkese merhaba artik yazmak istedim arkadaslar bahcecide tedavi gordum ilk denememizdi cikolata kistlerim vardi az yumi toplandi gec gelisti hatta dondurulmus embriyomuz yok su anda ama ben 7 haftalik hamileyim Allahin izniyle ikizler. Yazmamin nedeni yasadigim aksilikler kanama var hatta iki gun once fazlalasti sancilammaya basladim doktorum dusuk tehlikemin oldugunu soyluyor troidim biraz yuksek cikti bir sey olur korkusuyla yazmadim. Cunku guzel haberi vermek cok kolay ama Allah korusun dusuk yasarsam herkesin mesajina vevap vermek yipratici olabilirdi. Kanamam ara ara devam ediyor tehlikem hala var yattigim yerden kalkmiyorum. Dusuk icin jel kullaniyorum haftada iki tane vurunacagim cok acitan bir ignem var. Troid icin ac karnina bir ilac...Ama elhamdulillah bebeklerin kalp atisini duyduk biraz rahatladim boyle bir nefes almisken yazmaya karar verdim. Dilerim ki Rabbim isteyen butun kardeslerime nasip etsin inanin her duam da sizler de varsiniz dilimde ve gonlumdeainiz sizden de bebeklerim ve benim sagligim icin dua bekliyorum

Aaaa cokkkkkk sevindim portakalli gofret allah tamamina erdirsin icime dogmustu sanki cok ciddiyim pozitif cvbi alacagimi bekliyodum vay beee bi hamiş dahaa aramizda yuppppiiii :)))) ıslııııık:)) allah tamamina erdirsin

Rabbim tamamina erdirsin insallah saglikla kucagina al yavrularini

Canim esimde cok sevindi masallah diyo:) bol bol dinlen panik yapma bebegin beyni 7.ayda gelisiyomus 7 aya kadar normal seviyeye coktaaan gelmis olcak.sen bol bol ceviz ye balik ye ilaclarina dikkat et ve bebisinle konus konusmak bebegin beyin gelisimi icin cok faydali hersey gonlunce olsun

Aaaa cokkkkkk sevindim portakalli gofret allah tamamina erdirsin icime dogmustu sanki cok ciddiyim pozitif cvbi alacagimi bekliyodum vay beee bi hamiş dahaa aramizda yuppppiiii :)))) ıslııııık:)) allah tamamina erdirsin
Cok tesekkur ederim canim insaallah en kisa zamanda isteyen herkese nasip olsun.

mrb arkadaslar benımde kafam cok karısık endıselı.esımde cıddı derecede sperm azlıgı var 5.000den az hemde sekıl bozuklugu var.tup bebek onerıldı.onumuzdekı aylarda bahcecı de gorusmeye gıdecegım.tavsıye ettıgınız doktor varmi?ne kadara maal oluyor.?sıkıntılı bır surec allah yardımcımız olsun...

arkadaslar bırde ıstedıklerı testler neler?clınıkte butun testler yapılıyor mu?
Evet zor bir surec sonu guzel olsun insallah Ben mustafa beye gidiyorum onun olmadi zamanlarda kubra hanim muayene ediyor memnunum ben daha once cocuk icin yaptirdiginiz tum tahlil ve testler varsa gotur bizden kan tahlili istediler ilk asamada merjezde cok pahali tuttugu icin ben devlet hastanesinde yaptirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…