Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Hmm baya uzun yapiyorlar islemi, vardir bundada bi hayir, insallah bu sefer bünyene göre hareket etmis olurlarda, bebisin benimser vucudunu...

3 kasimda görüsmeye gidicem insallah canim; tabi her sabah dayanamayip baska doktorami gitsem diye dusunmuyor degilim..

sende kendine çok dikkat et canim dualarim seninle ve tum dileyenlerle , opuyorum cok

Merhaba bayanlar bizde tedavi için bahçeciyi seçenlerdeniz. bizim sorunumuz eşimle alakalı. Emre Bakırcıoğlundan randevu almak istedim ama hastanenin sayfasında ismini bulamadım ayrıldı mı acaba bilgisi olan var mı?

canım
merhaba canım bende fulya bahçeciye gidiyorum. emre bey orada çalışıyor. sitede adı neden yok anlamadım. sitede telefon numarası var merkezin, yada istersen ben özelden atarım. sen direk telefonla görüşüp ön görüşme için randevu alabilirsin. zaten ön görüşme yapmanız gerekir en başta ... hayırlısı olsun.

cevabın için teşekkürler canım. maalesef emre bey oradan ayrılmış. bizde ya Emre Beysiz devam ederiz yola ya da emre bey nereye biz oraya. Bakalım daha karar vermedik.

cevabın için teşekkürler canım. maalesef emre bey oradan ayrılmış. bizde ya Emre Beysiz devam ederiz yola ya da emre bey nereye biz oraya. Bakalım daha karar vermedik.
demekki yeni ayrıldı çünkü ben bir arkadaşım için aytun hanıma sordum .. grüşmeye gelsinler diye mail göndermişti. yeni ayrıldı demekki hayırlısı canım merak etme başka değerli doktorlar var.. çok iyi bir labratuara sahipler bu konuda garanti verebilirim dışarıdan bile bazı doktorlar gelip rabratuarı kullanıyor ..hayırlısı olsun senin için ..

Ben de Bahçeci deyim. Yarın ilaç başlayalı 9 gün olacak. Kontrole yarın gıdecegim. Emre Bey yerine Alman Hastanesi nden Tansel bey gelmiş.

Ben de Bahçeci deyim. Yarın ilaç başlayalı 9 gün olacak. Kontrole yarın gıdecegim. Emre Bey yerine Alman Hastanesi nden Tansel bey gelmiş.
tatlikedi Hayırlısı olsun. Bende adet olmayı bekliyorum 21. gün ilaçlarına başladım bitmek üzereler .30-31 Ekim adet olmam lazım. Adetin 2. günü klinikteyim inş. 2. denemem inş yüzümüz güler bu defa. Sana da bol şanslar diliyorum.

Bugün kontrolüm vardı. Ben hiç bu kadar kalabalık görmedim kliniği. Söylenen saatten 2 saat sonra alabildiler. 2 kez kan değerlerimi mail atın dedim. Hala gelmedi. Bugün çatlatma iğnesi olup Çarşamba opu olacak.

Ben gittiğimde de kalabalık görmemiştim çok. 29 Ekim uğurlu gelsin inş.sana. Güvenç Bey dönmüş mü ? Dualarım seninle sorunsuz geçsin güzel yumoşların toplasın inşallah. Benimde adet olmam lazım beklersin gelmez iyi mi.

Güvenç Bey döndü. Onun hastalarımda Yıkılmış sanırım. Beni yarın sabah 6.45 te çağırdılar. O derece dolu yani.
Güzel dileklerin için teşekkürler. Senin adet hamilelikten dolayı gecikmiş olsa keşke

Aklıma gelmiyor değil aslında belki bir ihtimal ilaçlar daha erken getirir demişti. Aslında 31 kesin gelmesi lazım benim normalde pek gecikmez de.

merhaba bende cesitli merkezlerde uzun on gorusmeler sonrasi bahcecide guvenc bey ile yoluma devam etme karari aldim cok sicak ilgili sagolsun kasim ortasi adetimle tedaviye basliyoruz bana simdiden on hazirlik igneleri ve hormon bantlari verdi bunlardan kullanan varmi aranizda??

Hayırlı olsun. Doktorlarımız aynı. Ben öncesinde birşey kullanmamıstım.

Merhaba hepinizin tedavisi hayirlisiyla mutlulukla sonulansin insallah bende 5. Denememi bahcecide yapicam mustafa beyle 13 kasimda randevum var merkezin isleyisi hakkinda bazi seyler merak ediyorum mustafa bey ilk muayeneden sonra tedaviyide kendisimi yapiyor eger oyle degilse hangi dr onerirsiniz

merhaba benimde 13 kasimda adetle tedavim basliyor ben mustafa beyle baslayip daha sonra bir bayan doktorun takionettigini duydum cok yogun oldugundan o sekildeymis sanirim belkide degildir bilemiyorum burcak hanim olmasi lazim ama cok iyi diyorlar onada benim doktorum guvenc bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…