Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Merhaba kızlar? Haftaya Mustafa Bahçeciden randevu aldım Allah izin verirse yola yeniden çıkıyoruz umarım bu son olur....

hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun :) kaç yaşındasın, kaçıncı denemen olcak peki? Allah izin verirse olur canım ayrıca Bahçeci kliniği çok başarılı zaten bu konuda için ferah olsun mutlaka gerisi ise bol dua :))

neyse hanımlar tüm terslikler beni buluyo benim için dua edin lütfen en azından yumurtalarım sağlıklı çıksın hepinize iyi akşamlar :18::18:

Son düzenleme:

neyse hanımlar tüm terslikler beni buluyo benim için dua edin lütfen en azından yumurtalarım sağlıklı çıksın hepinize iyi akşamlar :18::18:

kötü düşünme, güzel düşün güzel şeyler olsun ve yarın bizi habersiz bırakma pembecim anlaştıkmı :)) iyi akşamlar tatlım sanada

bahcecide ilk tüp bebek denemem maalesef negatif sonuclandı ,yaşım 32 sorunum polikistik over .
allah tüm bebiş bekleyenlere nasip etsin inşallah

günaydın üzülme canım ya hepimiz bu deneyimi yaşıyoruz polikistik over en çok gebeliğin oluşabileceği durummuş sende araştırabilirsin netten demekki vakti zamanı var

Kızlar selam. hafta sonu yazamadım cumartesi günü transferim oldu cuma aradılar merkezden cumartesi öğlen transferim oldu bekliyorum işte size haber vereyim dedim.

pembe ve burcu nasılsınız? Figen nerdesiiiiiinnnnnnnn :))

Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız bende iyi olmaya çalışıyorum cumartesi ikimizde ordaymışık belkide karşılaştık canım benimde yumurtalarım topalandı yarın transferim var allahın izniyle

heeyy sakin ol burdayım sağı solu topla anca geldim :)

nasıl yani ikinizde klinikteydiniz hee tesadüfe bak yaa :)) itiraf edeyim bende ordaydım deeeeermişiiiimmm :))))

Canım benim yarın transferin çok çok güzel geçer inş ve bizlere hamilelik haberini verirsin güzel arkadaşım...

Yarın kaçta olcak ve saat kaçta İstanbula geliyosun? işyerinden problem olmuyor dimi merak ettimde (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…