Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

ayy ben bile heyecan yaptım pembe, inşallah güzel geçer arkadaşım yarın saat kaçta olcak? bize yaz mutlaka merak ediyoruz

Günaydın kızlar.. pembecim transfer saat kaçta Allahın izniyle çok başarılı geçer ve bu kez bebeğine kavuşursun inş canım benim...

arkadaşlar ben de bu haftasonu Bahçeciyle görüşeceğim ilk kez tüp bebek deneyeceğiz çok heyecanlıyım hele burada olumlu şeyler okudukça daha çok heyecanlanıp mutlu oluyorum inşallah ben de ilk denememde hamile kalırım

merhaba canım aramıza hoşgeldin o zaman :) şimdiden tedavin hayırlı olsun canım. Ben ilk denemede hamile kaldım darısı başına inşallah... hangi doktorla görüşceksin canım yani belli mi?

merkez hakkında iyi şeyler duydukça çok mutlu oluyorum inşallah bizi de bebeğimize kavuştururlar

selam canım aramıza hoşgeldin şimdiden tedavin hayırlı olsun inşallah ilk denemede hamile kalırsın ve hemde ikiz olur :))

kaç yaşındasın ve sorun ne canım ? seni tanımamız adına bunlar zorunlu sorular şaka şaka :))

merkez hakkında iyi şeyler duydukça çok mutlu oluyorum inşallah bizi de bebeğimize kavuştururlar

merhabalar. Allah eğer izin vermişse, ol demişse ve bu tedaviyi Bahçeci gibi çok donanımlı merkezde görüyosanız olmaması için bi neden yok. Ama tekrar ediyorum Allahım izin vermişse.. yoksa en en en iyi merkez olsada kaderde yoksa yine olmaz ben buna inanıyorum sizde inanın lütfen....

çok doğru swcan, önce dua edicez sonra sabredip beklicez hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım. Ayrıca inanmak başarmanın yarısıdır :))

canlar ben 28 eşim 29 yaşında 6 yıllık evliyim 3 yıl çocuk için uğraşıyoruz eşim 9 ay önce varikosel ameliyatı oldu değerleri daha da düştü son testte toplam 20 000 sperm çıktı ileri hız ve morfoloji 0, bende bir sorun olmadığını söylediler sadece rahim filmi çektirmedim onu da burada isterlerse çektireceğim hiç aşılama tüp düşük yok umarım ben de buradaki arkadaşlar gibi bebişime kavuşurum tabi isteyen herkes de Bu arada çok da heyecanlıyım ne bileyim sanki hemen oluverecekmiş gibi mutluyum

Tabi ki canım Allah ol dedikten sonra merkez doktor bahane, sadece elimden ne geliyorsa yaparım olursa olur olmazsa demek ki böyle olması gerekiyormuş derim hayatıma ona göre yön veririm

ikiz evet hepimize ikiz bebişler ne güzel olur ben çok isterim ikiz olsun eşim de bu sabah diyordu keşke ikiz olsa diye :13:

günaydın canım. bende 30 yaşındayım 2 aşılama yaptırdık olmadı ve tüp bebek zamanı geldi çattı :))

Biliyor musun ilk aşılamada bile bende çok ümitliydim nasıl olsa olur dedik baya ümitlendik ama olmadı. Doktorlar da diyoki ilk tüp bebekte herkes olur diye bekler nasıl olsa o kadar ilaç, tıbbi destek falan. Rabbim gönlümüze göre versin ilk denemede tutar inş ama ben kendimi şimdiden negatife hazırladım bile ne bileyim herşeye hazırlıklı olarak başlamak gerek bence..

günaydın canım. Dediğin doğru :) olumsuz sonuç alabileceğimi farkındayım ama yine de hep iyi düşünüyorum şimdilik şu ay olursa şu zamanda doğum yaparım falan diye düşünüyorum ama olur ya 1. olmazsa 2. için hemen denemeye başlarım diyorum üzülmek yok umutsuzluk yok iyi veya kötü artık kaderde ne varsa onu göreceğiz Allah seni de isteyen herkesi de en kısa zamanda bebeğine kavuştursun canım

orası öyle canım mutlaka pozitif düşünmeliyizki sonuç pozitif olsun :) Ama hayal kırıklığı yaşamamak adına herşeye hazırlıklı olmak gerek. Onun dışında ne zaman doğum yapmak istersin tatlım )

en kısa zamanda :))))) hiç fark etmez canım ilk denemeye başladığımızda tabi hemen olacak sanıyor insan o zaman hesaplardım yaz tatiliyle birleşsin daha çok bebeğimle zaman geçireyim diye maalesef evdeki hesap çarşıya uymadı olsun da tabi sağlıklı hayırlı uzun ömürlü hangi aya denk gelirse gelsin ama daha fazla bekletmesinbiz bu hafta kontrole gideceğiz haziranda başlarsak nisan gibi olur inşallah sen tüp bebek için hangi aşamadasın tutarsa inşallah ne zamana denk geliyor doğumun

Son düzenleme:

canım bende polip vardı histereskopi ameliyatı oldum rahim temizlendi. Normalde geçen ay nisanda başlıcaktık muayeneye gittim doktor bi ay daha bekleyeleim dedi rahim dinlensin diye mayısa bu aya kaldı işte ama bakalım daha fazla sarkamasını istemiyorum zaman geçmez oldu yaa ( insan bekleyince öyle oluyo

olsun canım ne kadar beklemen gerekiyorsa bekle sen bir ay geç olsun yeterki sağlıklı gebelik sağlıklı bebişlerimiz olsun Ben de sabredemiyorum ama yapacak bir şey beklemekten başka. acaba 9 ay nasıl bekleyeceğiz biz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…