olsun canım ne kadar beklemen gerekiyorsa bekle sen bir ay geç olsun yeterki sağlıklı gebelik sağlıklı bebişlerimiz olsunBen de sabredemiyorum ama yapacak bir şey beklemekten başka. acaba 9 ay nasıl bekleyeceğiz biz
ayyy sen beni görseydin kafayı yerdin canım.. opu olcaksın bekle, opudan sonra transferi bekle, transferden sonra testi bekle, testten sonra keseyi bekle, sonra kalp atışı falan ooooooo şimdi 7 ay bekle anammm ne zor işmiş ya bu :))
eee öyle tabi kolay değil bu bebiş işi burcu :))
pembeden haber yok yaa( merak ediyorum ...........
Herkese merhaba,Bahçeciyle serüvenim 2011 yılında başladı polikistik over hastasıyım ve bebeğimiz olmuyodu..Bir tanıdık vasıtasıyla görüşmeye gittim ve ilk aşılama için tedaviye başladık..ilk tedavim negatif sonuçlandı ve ben kg vermeye karar verdim (çoğunuz bilirsiniz pko kg yapıyo malesef)sonra haziran ayında 2.aşılama tedavisine başladık..çok ümitliydim bu sefer olucak dedim ama sonuç yine negatif..birkaç ay aradan sonra biraz daha kg verip tüp bebeğe karar verdik eşimle..pkoda adet düzensizliği çok yaşanır adet düzensizliğim kg vermeme rağmen düzelmedi..bayramdan sonra tüp bebeğe başlayacaktık ama tam tedaviye başlayacakken kendiliğimden hamile kaldığımı öğrendim..dünyalar benim olmuştu ama bebeğimi 8 haftalıkken kalp atışı durduğu için kaybettim..kasım ayında kaybettim ve hala hamile kalamadım..eğer olursa önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlamak istiyoruz..haftaya merkezle görüşmeye gidicem doktorumla konuşucaz bakalım..allahım isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallah..
Merhaba canım hoşgeldin :)) Rabbim ilk denemede evladına kavuştursun seni inşallah.. Bahçeci gerçekten harika bi merkez orası öyle güzel bi güven veriyorki bana istediğim zaman ulaşıp aklıma takılanları sorabiliyorum kişiye özel hizmet alıyorum ya :)) Allah korusun sonucum negatif olsa bile bi dahaki denememi yinde Bahçecide yapıcam
Herkese merhaba,Bahçeciyle serüvenim 2011 yılında başladı polikistik over hastasıyım ve bebeğimiz olmuyodu..Bir tanıdık vasıtasıyla görüşmeye gittim ve ilk aşılama için tedaviye başladık..ilk tedavim negatif sonuçlandı ve ben kg vermeye karar verdim (çoğunuz bilirsiniz pko kg yapıyo malesef)sonra haziran ayında 2.aşılama tedavisine başladık..çok ümitliydim bu sefer olucak dedim ama sonuç yine negatif..birkaç ay aradan sonra biraz daha kg verip tüp bebeğe karar verdik eşimle..pkoda adet düzensizliği çok yaşanır adet düzensizliğim kg vermeme rağmen düzelmedi..bayramdan sonra tüp bebeğe başlayacaktık ama tam tedaviye başlayacakken kendiliğimden hamile kaldığımı öğrendim..dünyalar benim olmuştu ama bebeğimi 8 haftalıkken kalp atışı durduğu için kaybettim..kasım ayında kaybettim ve hala hamile kalamadım..eğer olursa önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlamak istiyoruz..haftaya merkezle görüşmeye gidicem doktorumla konuşucaz bakalım..allahım isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallah..
Kızlar görüşmeyeli nasılsınız? Ben iğnelere başladım muayenelere gidip geliyorum. Bugün de kontrolüm vardı yumurtalar iyi durumdaymış bi aksilik olmazsa inşallah pazartesi yada salı opum var bilginize sunar iyi günler dilerim hehehehe çok resmi oldu dimi yaaa :)))
Şimdiden tedavin hayırlı olsun canım ve mutlu sona ulaşırsın :))
Doktorun kim canım bahçecide, bide kaç yaç yaşındasın?
Amin canım inşallahh..doktorum Burçak Hanım çok seviyorum kendisini doktor hasta ilişkisinden çok farklı ilişkimiz abla kardeş gibi olduk27 yaşıma yeni girdim canım..
Amin canım inşallahh..doktorum Burçak Hanım çok seviyorum kendisini doktor hasta ilişkisinden çok farklı ilişkimiz abla kardeş gibi olduk27 yaşıma yeni girdim canım..
Kızlar görüşmeyeli nasılsınız? Ben iğnelere başladım muayenelere gidip geliyorum. Bugün de kontrolüm vardı yumurtalar iyi durumdaymış bi aksilik olmazsa inşallah pazartesi yada salı opum var bilginize sunar iyi günler dilerim hehehehe çok resmi oldu dimi yaaa :)))
Hanımlar merhaba, 13 gündür Mustafa Bahçeci ile tedaviye başladım.Yalnız suan 4 yumurtam olabildi.Moralim bozulmuş durumda.Halbuki yumurtalıklarımda sorun yoktu ama gelişme cok yavaş olmuş.pazar günü yumurta toplama işlemi yapılacak.Doktor durumumum okadar kötü olmadığını söylüyor ama ben umutsuzum açıkçası.Ayrıca ilk görüşmeye Gürkan Arıkana gitmiştim.Kader mi bilemiyorum yumurta toplama işlemini Gürkan Bey yapacak.Ben doktorumu değiştirmiştim.Sizce Gürkan bey, işini iyi yapar mı?Öyle bir süreç ki hep yeni birşey cıkıyor ve ben artık yoruldum.Aşılamada yumurtalar hemen büyümüştü, tüp bebekte öyle olmadı.En büyük yumurtam 17,5 mm pazar gününe kadar daha büyürler mi?Benim durumumda olan varsa lütfen paylaşsın!
canım benim doktorum Gürkan Bey ve ben doktorumdan çok memnunum o konuda için rahat olsun. ayrıca pazar gününe daha 3 gün var güzel düşün güzel şeyler olsun. Oluşan o yumurtaların altın yumurtan olur inşallah güzel arkadaşım :))
selam superisi :))
Bende Bahçecide tedavi görüyorum ve şuanda hamileyim çok şükür sen küçükmüşsün be canım :)) Bu senin için bi avantaj Allah izin verirse sende bebişine kavuşcaksın... Doktorunla diyalogunun iyi olması çok önemli ona sürekli ulaşabiliyor olman onu sevmen herşeyden öncesi Allahım kalbine göre versin tatlım..
hoşgeldin canım aramıza :)) Rabbim gönlüne göre versin kuzumm ))
ne güzel canım memnun olmak doktorunla iyi anlaşmak bunlar çok önemli :)) Benim doktorumda Ümit Bey çok memnunum Allah razı olsun ondan çok ilgili
selam canım :) çok sevindim senin adına ne güzel bebeğine kavuşmuşsun Allahım sağsalim kucağınada almayı nasip etsin inşallah..yaşım küçük ama 5 yıldır evliyim canım yaa artık bebeğimiz olsun istiyoruz bir o eksik çünkü..yaşımın avantajı var dediğin gibi inşallah çok beklemeden bende yaşarım o güzel duyguyu..Allahım hepimizin gönlüne göre versin canım..
Amin canım çok sağol. çalışıyor musun peki ve istanbuldasın galiba. tüp bebek uzun ve yorucu bi macera. insan maddi ve manevi o kadar yıpranıyorki bizi sadece burdaki bayanlar anlıyor. ben abartmıyorum çevremde en yakınlarımla bile konuşamazdım böyle hadi yaa olmuyor mu ayyy yazık falan gibi sözler duymak ve bakışları görmek benim sinirlerimi zıplatırdı ve kimseyi görmek istemezdim bi müddet kimseyle görüşmedim bile annem ve kız kardeşim dışında. O yüzden şimdi hamileyim ya bebeğimi sevmelerini bile istemiyorum tabi bikaç kişi var sadece onlar için konuşuyorum :)) çok mu kötüyüm ne :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?