Merhabalar bugün ilk iğnemi yaptım kızlar tüp bebek sürecim başladım :)) doktorum Aytun Hanım. Hadi bakalım şimdi günler geçmez(
Herkese merhaba kızlar,
Benim eşimde de sperm sayısında ve morfolojide sorun vardı. Tüp bebek için merkez araştırmaya başladık ve uzun araştırma sonucunda Bahçeci kliniğine karar verdik. Emre Bakırcıoğlu ile tanıştık. Erkek üreme sağlığı konusunda çok başarılı bi doktor. Eşim Emre Beyde tedavi gördü ve bu tedavi sonucunda tüp bebeğe geçtik şuanda hamileyim :)) Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin. Yani diyeceğim eşinde problem olan bayanlar mutlaka Bahçeciden Emre Bey ile görüşün bişey kaybetmezsiniz. Herkese tavsiye ederim ben.
merhaba kızlar dualarınız için tşkler cumartesi test günü inşallah meleklerim tutunmuştur.şuan hissettiklerim çok güzel umarım cumartesi günü dahada güzel olur.kendinize iyi bakın iyi akşamlar.
Kızlar günaydın,
Bugün öğlen transferim var ve bi değişiklik yoksa 2 embriyo transfer edilecek. Nolur dualarınızdan benide eksik etmeyin(
merhaba arkadaşım... allah sağ sağlim kucağınada almayı nasip etsin inşallah....... canım eşimde de harektli ve morfoloji sorunu var emre beyle görüşeceğiz inşallah... eşine dr nasıl bir tedavi uyguladı.... ve morfolojide düzelme oldumu?
Kızlar günaydın,
Bugün öğlen transferim var ve bi değişiklik yoksa 2 embriyo transfer edilecek. Nolur dualarınızdan benide eksik etmeyin(
Kızlar nasılsınız? teyzeleri haftaya kese görmeye gideceğiz çok heyecanlıyım Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah. Sizleri sürekli okuyorum sizlerden güzel haberler aldıkça çok seviniyorum. Bu güzel mutluluğu her bayan yaşamalı sadece yaşanırmış anlatmakla inanın olmuyor...
mewld merhabalar allah kucağına almaya nasip etsin.ben geçen hafta transfer oldum ilk hafta bel ve kasık ağrım çoktu son 3 gündür hiç bir ağrım yok,acaba büsüreci sen nasıl geçirdin.
kızlar merhaba nasılsınız.transferden sonra 5-6 gün baya ağrılarım oldu ama 3 gündür yok hamile olan arkadaşlar sizce bu normalmi.gebelik belirtileri nasıl oldu acaba sizlerin.....
merhaba kızlar dualarınız için tşkler cumartesi test günü inşallah meleklerim tutunmuştur.şuan hissettiklerim çok güzel umarım cumartesi günü dahada güzel olur.kendinize iyi bakın iyi akşamlar.
Canlarım, kader arkadaşlarım, dert ortaklarım nasılsınız :)) 17 haziran test günümdü ve sonucum pozitif kızlar hamileyim Allahıma şükürler olsun... Ama neden bu kadar geç haber verdim size bilgisayarda problem oldu yazamadım kaç gündür açılmıyordu format falan yedi. Telefondan girmeyide ben beceremiyorum :)) öyle güzelmişki bu duygu ağla ağla gözümde yaş kalmadı aklıma geldikçe geçen zaman gözlerim doluyor ve tebessüm ediyorum. Rabbim sizlerede yaşatsın hemde ennn kısa zamanda. Bebeğim geldi diye sizleri bıraktığımı sanmayın yine takipteyim canlarım, güzellerim
Canlarım, kader arkadaşlarım, dert ortaklarım nasılsınız :)) 17 haziran test günümdü ve sonucum pozitif kızlar hamileyim Allahıma şükürler olsun... Ama neden bu kadar geç haber verdim size bilgisayarda problem oldu yazamadım kaç gündür açılmıyordu format falan yedi. Telefondan girmeyide ben beceremiyorum :)) öyle güzelmişki bu duygu ağla ağla gözümde yaş kalmadı aklıma geldikçe geçen zaman gözlerim doluyor ve tebessüm ediyorum. Rabbim sizlerede yaşatsın hemde ennn kısa zamanda. Bebeğim geldi diye sizleri bıraktığımı sanmayın yine takipteyim canlarım, güzellerim
merhaba msera, bende 10 ve 11. gün adet olcakmışım gibi kasıklarımda ağrı oldu hatta korktum adet olcam sonuç negatif diye ama çok şükür öyle olmadı. Canım bence belirtilere fazla takılma. hiç belirti olmayıp hamile olanda var, bi sürü belirti yaşayıp negatif sonuç alanda var maalesef.. bu nedenle sen stres sıkıntı yapmadan bekle derim. Test günün ne zaman canım çok varmı
Neslicim gözünaydın hayatım Rabbim kucağında görmeyi nasip eder inşallah...
nesli merhaba canım allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.emin çok güzel bir duygudur benim test günümde cumartesi inşallah bende hayırlı haberler veririmmm :)doktorun kimdi canım benim doktorum mustafa beydi.
kızlar merhaba nasılsınız.transferden sonra 5-6 gün baya ağrılarım oldu ama 3 gündür yok hamile olan arkadaşlar sizce bu normalmi.gebelik belirtileri nasıl oldu
acaba sizlerin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?