Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

2 denemede toplam 5 kilo aldım en çok göbek yaptım maşallahı var :)şu an Eşim dalga geçiyo göbeğimle fobi oluşturdu bende: Belimzi büktü bizim bu ilaçlar ya harbi 4500 doz 2. Denemede oha oha Kafayı sıyırcaz 3 kişye yeterdi vallaha bu ialaçlar

olcak olcak güzel düşünelim inşallah herşey yolunda gidecek

Son düzenleme:

pembecim histereskopiyi kendin mi isticeksin doktordan anlamadım canım (

geçmiş olsun canım ya)) valla ne olcek bu bizim halimiz böyle hastalık çıksın diye dua eder olduk valla.. ama inşallah bişi çıkmaz ama canım.. görünürde bir problem yoksa historoskopi olacaksanda ofis yaptır... zaten gerek duyarlarsa operetife geçer doktor hem daha uygun.. parası yani...

tamam canım nur senin kaçıncı deneme olcaktı bu

Kızlar ben kaçar, benim koca gelmek üzere sofra neyin hazırlayım adam kızıyor valla beni bilgisayar başında görünce öpüyorum iyi akşamlar canlar

günaydın kızlar nasılsınız? yaa bende çok fena kabızlık var şiştim patlıcam bişeyler işe yaramıyor hamile olanlar sizlerde böyle sorun oldu mu ve ne yaptınız peki ((

günaydın kızlar nasılsınız? yaa bende çok fena kabızlık var şiştim patlıcam bişeyler işe yaramıyor hamile olanlar sizlerde böyle sorun oldu mu ve ne yaptınız peki ((

merhaba karapek,

Bende 2,5 aylık hamileyim ve Erbil Beyin hastasıyım Fulyadan. Bende aynı durumu yaşıyorum ve geçen haftalarda çok kötü oldum. Artık normal ekmek yemiyorum. Kepek yada çavdar yiyorum.evde meyve kompostoları falan yapıyorum. kuru fasülye, nohut yemiyorum. asitli içecek asla içme. yani birazda hareket et canım sürekli yatma hamişim diye )

Karapekcim, kabızlık gebeliğin ilk 3 ayında sık görülürmüş. aldığımız progesteron hormonu kaslarda yavaşlamaya neden oluyormuş. Bu nedenle bağırsak hareketleri yavaşlarmış. ben kuru kayısı, kuru üzüm gibi şeyler yiyorum. Ne bileyim posalı besinler yemeye dikkat ediyorum. işte yeşillik, meyveler, kepek ekmeği. Bide arada yürüyüş yapıyorum ama kendini çok yormadan ve tabi bol bol su tüketmek gerek. bunlar iyi gelecektir canım dene bak..

tamam canım nur senin kaçıncı deneme olcaktı bu

canım ramazandan sonra allah kısmet ederse 4 üncü denemem olacak tabi eşimin tahlilleri iyyi çıkarsa... kocişimin biraz tedavi olması gerekiyomuş... valla zor günler bekliyo bizi dr bu şekilde tekrar denersek %90 yine tutmayacak dedi... allah sonumuzu hayır getire inşallah

karapek arkadaşım kapızlığa en iyi gelen şey kuru erik ye bide çavdar ekmeği tüket .. tabi en önemlisi bol su iç en az 2 3 litre kadar..hamileliğin 3 4üncü ayına kadar oluyomuş kabızlık.. geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar.... rabbim bu günlerin yüzü suyu hürmetine bizlerede evlat sevgisini tattısın hayırlısyla hamiş arkadaşlarımızada sağlıcakla doğumayı nasip etsin güzel rabbim

öyle deme yaa ( neden % 90 tutmasınki zaten eşin tedavi görüp öyle tüp bebeğe geçmeyecek mi?

herkese hayırlı cumalar arkadaşlar... rabbim bu mübarek 3 ayların ve bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine evlat hasretiyle yanan herkese hayırlısıyla o güzel duyguyu tattırsın inşalllahh

Hayırlı cumalar güzel arkadaşım Rabbim herkese içinden ne geçiyorsa onu nasip etsin inşallah...

öyle deme yaa ( neden % 90 tutmasınki zaten eşin tedavi görüp öyle tüp bebeğe geçmeyecek mi?

Hayırlı cumalar güzel arkadaşım Rabbim herkese içinden ne geçiyorsa onu nasip etsin inşallah...

canım ya hareketli problemimiz vardı zaten şim morfolojininde çok kötü olduğu sölendi... bununda bilinen kesin bir çözümü yok.. sson tedaviden önce doktor eşime 3 ay ilaç uyguladı... tabi banada ama hiç bir işe yaramadı.. onun için doktor busefer teseyi deneyebiliriz dedi buda beni çok korkutuyo...

amin canım inaşallah herşey yolunda giderde meleklerimiz gelir:)

amin canım :)
amin canım:)

Kızlar çok sağolun. Bende artık daha dikkat etsem iyi olcak. öyle kola falan içmiyorum zaten. ayrıca düzenli meyve yiyorum muz çok seviyorum bide canım istiyor aslında zararlıymış hamileyken ama ne bileyim genelde 1 tane yiyorum ( galiba ondan oluyor

çok sağol canım çok fenayım yaa şiştim patlıcam sanki ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…