Kızlar çok sağolun. Bende artık daha dikkat etsem iyi olcak. öyle kola falan içmiyorum zaten. ayrıca düzenli meyve yiyorum muz çok seviyorum bide canım istiyor aslında zararlıymış hamileyken ama ne bileyim genelde 1 tane yiyorum( galiba ondan oluyor
iyi akşamlar kızlar,
doktorum Ümit Bey Fulyada tedavi görüyorum. 8 haziran test günümdü hamile olduğumu öğrendim ve dünyalar benim oldu... Ama dış gebelik olmuş bebeğimi ultrasonda göremedik ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok kötüyüm ağlamaktan mahvoldum ama yapcak bişey yok.. Dondurulmuş embriyom var Allah izin verirse biraz dinlenip tekrar tedavime devam edicem. Ben merkezimden ve doktorumdan çok memnunum. Yine Ümit Beyle devam edicem sonuçta gebelik oluştu ama sonlandı ne diyeyim Rabbimin takdiri.. Allahım böyle istedi.. Yine ağlamaya başladım...
tekrar iyi akşamlar görüşmek üzere
iyi akşamlar kızlar,
doktorum Ümit Bey Fulyada tedavi görüyorum. 8 haziran test günümdü hamile olduğumu öğrendim ve dünyalar benim oldu... Ama dış gebelik olmuş bebeğimi ultrasonda göremedik ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok kötüyüm ağlamaktan mahvoldum ama yapcak bişey yok.. Dondurulmuş embriyom var Allah izin verirse biraz dinlenip tekrar tedavime devam edicem. Ben merkezimden ve doktorumdan çok memnunum. Yine Ümit Beyle devam edicem sonuçta gebelik oluştu ama sonlandı ne diyeyim Rabbimin takdiri.. Allahım böyle istedi.. Yine ağlamaya başladım...
tekrar iyi akşamlar görüşmek üzere
günaydın kızlar, nasılsınız ?
günaydın canım sen nasılsın nerelerdesin :) ben de tedaviye başlıcam biliyor musun sonunda eşim kabul etti ve dün gece malum kandildi ve saatlerce dua ettim Rabbim banada evlat nasip et diye. Ben innaıyorum olcak inşallah :)) sen ne durumdasın tly cnm?
Sağol canım iyiyim bu hafta kontrolüm var tüp bebeğe geçip geçmeyeceğim belli olcak inşallah. Artık tedavim başlasın istiyorum zaman böyle geçmek bilmiyor maalesef(
Merhabalar bugün ilk iğnemi yaptım kızlar tüp bebek sürecim başladım :)) doktorum Aytun Hanım. Hadi bakalım şimdi günler geçmez(
Merhabalar bugün ilk iğnemi yaptım kızlar tüp bebek sürecim başladım :)) doktorum Aytun Hanım. Hadi bakalım şimdi günler geçmez(
slm figen nasılsın bende transfer için gün sayıyorumyumurta toplandı ve dondurldu reglimin 2. gününü bekliyorum
slm figen nasılsın bende transfer için gün sayıyorumyumurta toplandı ve dondurldu reglimin 2. gününü bekliyorum
Hadi bakalım kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruz her zaman pozitif düşünelim pozitif olsun pozitif + pozitif + pozitif :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?