Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Canım muz yeme muz olmaz o zaten kabızlık yapar en azından normale dönene kadar yeme. Onun dışında dediklerimizi uygula faydasını görceksin kuru erik, kuru kayısı ve bol su

iyi akşamlar kızlar,

doktorum Ümit Bey Fulyada tedavi görüyorum. 8 haziran test günümdü hamile olduğumu öğrendim ve dünyalar benim oldu... Ama dış gebelik olmuş bebeğimi ultrasonda göremedik ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok kötüyüm ağlamaktan mahvoldum ama yapcak bişey yok.. Dondurulmuş embriyom var Allah izin verirse biraz dinlenip tekrar tedavime devam edicem. Ben merkezimden ve doktorumdan çok memnunum. Yine Ümit Beyle devam edicem sonuçta gebelik oluştu ama sonlandı ne diyeyim Rabbimin takdiri.. Allahım böyle istedi.. Yine ağlamaya başladım...

tekrar iyi akşamlar görüşmek üzere

çok geçmiş olsun arkadaşım zor bir dönem geçirmişsin... seni çok iyyi anlıyorum ama neyapalım biz elimizden geleni yapıyoruz sonrası rabbimin takdiri ... rabbim bizim için hayırlı olanı bizden iyi biliyor... yılmak yok yolumuza devam edeceğiz ve allahın izniyle sonunda bizlerde mutlu sona ulaşacağız.. hem bak donmuşların varmış biran önce kendini toparla bebişlerini fazla bekletme.... kendine iyyi bak...dualarımdasın

Son düzenleme:

merhaba merwew, arkadaşım çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm ( Bak dondurulmuş bebişin varmış Allah izin verirse onlar annelerini bekliyor. Sen gönlünü ferah tut, Rabbime sürekli dua et o hepimize nasip edecek inşallah.. Çok yıpratma kendini lütfen (

günaydın kızlar, nasılsınız ?

günaydın canım sen nasılsın nerelerdesin :) ben de tedaviye başlıcam biliyor musun sonunda eşim kabul etti ve dün gece malum kandildi ve saatlerce dua ettim Rabbim banada evlat nasip et diye. Ben innaıyorum olcak inşallah :)) sen ne durumdasın tly cnm?

Sağol canım iyiyim bu hafta kontrolüm var tüp bebeğe geçip geçmeyeceğim belli olcak inşallah. Artık tedavim başlasın istiyorum zaman böyle geçmek bilmiyor maalesef (

Sağol canım iyiyim bu hafta kontrolüm var tüp bebeğe geçip geçmeyeceğim belli olcak inşallah. Artık tedavim başlasın istiyorum zaman böyle geçmek bilmiyor maalesef (

Seni anlıyorum canım biz bayanlar bi an önce anne olmak için çırpınıp duruyoruz. ama bazen beklemek sabretmek gerek. Ben kaç senedir bekliyorum canım bi bilsen ahh ahhh hep bu eşim yüzümden. Ama bunada çok şükür diyorum şimdi resmen şafak sayar gibiyim :)) biliyorum az kaldı bu bile benim için büyük bir mutluluk.. sende kendini oyala canım kafana takıp aynı şeyleri düşünmemeye çalış elinden geleni yap yani Allah yardımcın olacak gör bak.

Herkeşşlere günaydın :)))) kızlar benim kabızlık düzelir gibi tamamen geçmedi ama verdiği o sancı ve şişlik yok sanırım kuru erik ve kuru kayısılar işe yaradı :))

slm figen nasılsın bende transfer için gün sayıyorum yumurta toplandı ve dondurldu reglimin 2. gününü bekliyorum

slm figen nasılsın bende transfer için gün sayıyorum yumurta toplandı ve dondurldu reglimin 2. gününü bekliyorum

bende iyiyim canım sağol bende ilaçlara devam. Rahimde incelme vardı normal kalınlığa dönmesini bekliyoruz işte. doktor tamam deyince başlıcaz tüp bebeğe şimdilik beklemeye devam zaman geçmiyor yaa çok sıkılıyorum artık gerçekten

Merhabalar bugün ilk iğnemi yaptım kızlar tüp bebek sürecim başladım :)) doktorum Aytun Hanım. Hadi bakalım şimdi günler geçmez (

Hadi bakalım kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruz her zaman pozitif düşünelim pozitif olsun pozitif + pozitif + pozitif :))

Herkese merhaba kızlar,

Benim eşimde de sperm sayısında ve morfolojide sorun vardı. Tüp bebek için merkez araştırmaya başladık ve uzun araştırma sonucunda Bahçeci kliniğine karar verdik. Emre Bakırcıoğlu ile tanıştık. Erkek üreme sağlığı konusunda çok başarılı bi doktor. Eşim Emre Beyde tedavi gördü ve bu tedavi sonucunda tüp bebeğe geçtik şuanda hamileyim :)) Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin. Yani diyeceğim eşinde problem olan bayanlar mutlaka Bahçeciden Emre Bey ile görüşün bişey kaybetmezsiniz. Herkese tavsiye ederim ben.

Son düzenleme:
merhaba kızlar dualarınız için tşkler cumartesi test günü inşallah meleklerim tutunmuştur.şuan hissettiklerim çok güzel umarım cumartesi günü dahada güzel olur.kendinize iyi bakın iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…