bende hiç duymadım benim 2 side hep kısa protokolle oldu 3. cü belki uzun olur ama bu yazdıklarını doktoruma danışıcam inşallah bu kez bebeklerimize kavuşuruz
Msera off moralin bozulmuştur şimdi mutlaka ama canını sıkma arkadaşım geç olsunda güç olmasın ya hiç fark edilmeseydi Allah korusun bu daha kötü olurdu( sen nerden geliyordun İstanbula peki?
şanlıurfadan canım
şanlıurfadan canım
Kızlar aranızda opuyu genel anesteziyle değil de bilinci açık olarak sedasyonla yaptıran var mı? Bir de merkezde bayan anestezi uzmanı var mı?
Kızlar aranızda opuyu genel anesteziyle değil de bilinci açık olarak sedasyonla yaptıran var mı? Bir de merkezde bayan anestezi uzmanı var mı?
Merhaba,
Ben ik tüp bebek denememi hollanda da bu yontemle yaptırdım. 10 dk sürüyor fakat çok can yakıyor. Bir de elinde olmadan kımıldıyorsun, bu da risk yaratıyor, beni kımıldamayın hanfendi içinizde iğne var kırılacak diye uyardıklarını hatırlıyorum. Hiç tavsiye etmem.
Kızlar hamileyimmmmmmm hala şoktayım yaaaa sabah test yapıldı ve sonucum 145 küsür çıktı. Allahım sonunda yarabbim mucizem gerçekleşti inanamıyorum hala yaaaa......
Canım yaaa nasıl yaptırdın o şekilde? Ne kadar canın acıdı Allah bilir( ayy ben hiç yaptıramam herhalde canım çok kıymetlidir benim :))
Kızlar hamileyimmmmmmm hala şoktayım yaaaa sabah test yapıldı ve sonucum 145 küsür çıktı. Allahım sonunda yarabbim mucizem gerçekleşti inanamıyorum hala yaaaa......
hollanda da genel anestezi yada lokal yasak malesef, neredeyse tüm klinikler canlı canlı yapıyorO yüzden ikinci deneme için Bahçeciye gelicem inşallah.
ama neden yasakki o kısmını anlayamadım kusura bakma canım. yani diğer ameliyatlarda nasıl oluyor? o zamanda düşük dozda mı veriyorlar? valla ilk kez duydum
Allah razı olsun arkadaşım darısı sizlerin başına inşallah... öncelikle eşim sigarayı bıraktı canım maalesef çok içiyordu( ama baktı çocuk olmuyor sorunda kendinde olunca artık suçluluk duygusu mudur nedir bıraktı :)) ilaçlar kullandı ve IMSI denilen mikroenjeksiyon yöntemi kullanıldı.yani uygun olan spermi büyüterek seçme ve döllendirme işlemi. bunu şuanda her tüp bebek merkezi yapmıyor diye biliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?