Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

bende hiç duymadım benim 2 side hep kısa protokolle oldu 3. cü belki uzun olur ama bu yazdıklarını doktoruma danışıcam inşallah bu kez bebeklerimize kavuşuruz

Bana da kısa protokol uygulanacak Türkiyede. Sebebini hiç bilmiyorum, yani doktorlardan bilgi almak çok zor orda, burda herşeyi tek tek anlatırlar.

Umarım hakkımızda hayırlısı neyse o olur. Kavuşuruz bebelere :13:

şanlıurfadan canım

canım Rabbim verdiğin bu fedakarlıkları görüyor taa Urfadan geliyorsun inşallah mükafatını sen ve diğer tüm kardeşlerim alacaksınız.. Bazı aksaklık olmuş sanırım okuduğum kadarıyla. canını sıkmış olsada uzun sürmesine izin verme lütfen kaldığın yerden devam et nolur. stres o kadar etkiliyorki ne olduğunu sen bile anlamıyorsun. her zaman sakin ve pozitif olmaya alıştır kendini benden tavsiye tatlım

Kızlar aranızda opuyu genel anesteziyle değil de bilinci açık olarak sedasyonla yaptıran var mı? Bir de merkezde bayan anestezi uzmanı var mı?

Kızlar aranızda opuyu genel anesteziyle değil de bilinci açık olarak sedasyonla yaptıran var mı? Bir de merkezde bayan anestezi uzmanı var mı?

selam simlipembe,

Ben anesteziyle oldum bildiğim kadarıyla herkes öyle oluyor. Yani anestezi almadan opu duymadım ben. Bahçeci Fulyada yaptırdım ben ve anestezi uzmanı erkekti bayan var mı bilmiyorum. belki Umutta vardır diğer merkezde

Merhaba,

Ben ik tüp bebek denememi hollanda da bu yontemle yaptırdım. 10 dk sürüyor fakat çok can yakıyor. Bir de elinde olmadan kımıldıyorsun, bu da risk yaratıyor, beni kımıldamayın hanfendi içinizde iğne var kırılacak diye uyardıklarını hatırlıyorum. Hiç tavsiye etmem.

Canım yaaa nasıl yaptırdın o şekilde? Ne kadar canın acıdı Allah bilir ( ayy ben hiç yaptıramam herhalde canım çok kıymetlidir benim :))

Kızlar hamileyimmmmmmm hala şoktayım yaaaa sabah test yapıldı ve sonucum 145 küsür çıktı. Allahım sonunda yarabbim mucizem gerçekleşti inanamıyorum hala yaaaa......

Canım yaaa nasıl yaptırdın o şekilde? Ne kadar canın acıdı Allah bilir ( ayy ben hiç yaptıramam herhalde canım çok kıymetlidir benim :))

hollanda da genel anestezi yada lokal yasak malesef, neredeyse tüm klinikler canlı canlı yapıyor O yüzden ikinci deneme için Bahçeciye gelicem inşallah.

hollanda da genel anestezi yada lokal yasak malesef, neredeyse tüm klinikler canlı canlı yapıyor O yüzden ikinci deneme için Bahçeciye gelicem inşallah.

ama neden yasakki o kısmını anlayamadım kusura bakma canım. yani diğer ameliyatlarda nasıl oluyor? o zamanda düşük dozda mı veriyorlar? valla ilk kez duydum

ama neden yasakki o kısmını anlayamadım kusura bakma canım. yani diğer ameliyatlarda nasıl oluyor? o zamanda düşük dozda mı veriyorlar? valla ilk kez duydum

Burda ilaç kullanımı her zaman mininmumdur. Eczaneden gidip ilaç vs alamazsın doktorun yazması şarttır. Aynı mantıkla genel anesteziyi de riski buluyorlar ve dayabileceğin birşey bu genel anestezinin risklerini almaya gerek yok diyolar.

Ameliyatlarda kullanıyorlardır mutlaka ama tüp bebekte yapılmıyo

canım anestezi almadan yapmıyorlar doğru olanıda o çok ağrılı bir işlem resmen rahmini kazıyorlarr .... canım ama bayan anestezi uzmaı naramanın sebebi ne bilmiyorum.. bahceci umut tüp bebekteki dr bayan hberin olsun ....allah yardımcın olsun

Kızlar hamileyimmmmmmm hala şoktayım yaaaa sabah test yapıldı ve sonucum 145 küsür çıktı. Allahım sonunda yarabbim mucizem gerçekleşti inanamıyorum hala yaaaa......

tebriklerrrrrrrr sağsağlim kucağınada almayı nasip etsin RABBİMMMMMMM

canım bizdede aynı yöntem kullanıldı ama malesef olmadı..... ilaçlarında morfolojiye bi faydası olmadı...... doktorum bide emre bey görsün dedi tese yapıp biyobsi yapcaklarmış..... spermin iç yapısına bakcaklarmış... çünkü morfoloji kötü ama yumurtalarımız döllenebiliyor iyide gelişiyor ama aniden ölüyomuş... bunun sebebi araştırılacak sonrada inşallah tedaviye başlayabiliriz.... anne olmak isstiyorummmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…