Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Tebrikler wildaa

Tebrikleerrr

Boyle güzel haberler alınca günüm daha keyifli geçiyoo

tebrik ederim canım sorunsuz bir hamilelik olsun inşallah

tebriklerrrrrrrr sağsağlim kucağınada almayı nasip etsin RABBİMMMMMMM

Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun. Rabbim bu güzel haberi sizlerede nasip etsin... Her bayan anneliği sonuna kadar hak ediyor dualarım sizlerle güzel arkadaşlarım...

Kızlaaaaarrr adetimle başlıyoruz tedaviyeeee :)))) Allahım sonunda yaa kaç ay oldu inşallah hayırlı haberler alcaz hepimiz

Son düzenleme:

bende........canım o ne ya çok yanlış bence..... arkadaşım sen gel bizim doktorlarımızın şefkatli kollarına rahat et... bu arada doktorlarınızı .şiddetle kınıyorum

Son düzenleme:

arkadaşım... katılıyorum sana en azından içinde o şüpe olmadan tedaviye başlarsın hem ofis yaptıracakmışsın doğru secim ofis operetif kadar zor olmuyo anestezi bile vermiyorlar zaten ağrısız bir işlem... benim çok rahat geçmişti inşallah sendede bir problem çıkmaz ve biran önce mutlu sona ulaşırsın.... hepimiz anne olmayı fazlasıyla haketiyoruz... RABBBİM BUNU BİLİYOR

bende........canım o ne ya çok yanlış bence..... arkadaşım sen gel bizim doktorlarımızın şefkatli kollarına rahat et... bu arada doktorlarınızı .şiddetle kınıyorum

Ben de kınıyorum arkadaşım hatta protesto ettim türkiyeye geliyorum... Temmuz 12 gibi adet olursam başlayacak benim inşallah

Kızlaaaaarrr adetimle başlıyoruz tedaviyeeee :)))) Allahım sonunda yaa kaç ay oldu inşallah hayırlı haberler alcaz hepimiz

ooooo süper haber bu....arkadaşım inşallah güzel haberlerinide alırız....... öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
ooooo süper haber bu....arkadaşım inşallah güzel haberlerinide alırız....... öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canım benim çok çok sağol.. insanın tedavisinin ertelenmesi çok kötüymüş yaa. inan bekle bekle zaman geçmedi ayrıca tam plan yapıyorsun bu ay başlıyoruz diyoruz yok haydee öbür ay yeter yaaa

Canım benim çok çok sağol.. insanın tedavisinin ertelenmesi çok kötüymüş yaa. inan bekle bekle zaman geçmedi ayrıca tam plan yapıyorsun bu ay başlıyoruz diyoruz yok haydee öbür ay yeter yaaa

valla canım çok şükür tedavi ertelenmesi benim başıma hiç gelmedi ama çok kötü bi durum olsa gerek. yani kendince bi plan yapıyorsun ne bileyim hevesleniyorsun falan ama olmuyor kötü yaa ( ama olsun arkadaşım geç olsun da güç olmasın dimi

merhaba tly, tedavin hayırlı olsun canım. Sende sorun neydi? Bende Allah izin verirse bu ay tedavime başlıyorum bende rezerv azlığı var bu durum beni korkutuyor. Ama okuduğum kadarıyla bu şekilde hamile kalan kişiler var. inşallah bizlerde en kısa zamanda bebeklerimize kavuşup anne olcaz inşallah :))

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar; ben ilk denememi mustafa bahceciyle yaptim ve sonuc negatif oldu.neden olmadigini ogrenmek icin gittik ve bize genelde bunu aciklamak zordur ama sizin durumununzda netlik var dedi.olmamasinin nedeni multipolarbody mis.aciklamasi oldukca bilimsel oldugundan tam olarak anlayamadim.bu konuda bilgisi olan var mi acaba?transfer edilen embriyo cok kaliteliymis ama kismet degilmis.

Canım çok üzgünüm inşallah bi sonraki denemende bebeğin seninle olur ama inanki bu konu hakkında hiç bilgim yok ( daha anlayacağınız dilden anlatılmasını isteseydiniz keşke yani ne demekmiş multipolarbody ?

Canım çok geçmiş olsun... bu durumun tesellisi yok biliyorum ( ama multipolarbody ne demek hiç bilmiyioırum internetten baktım ama bişey bulamadım merak ettim yaa (

Canım çok geçmiş olsun... bu durumun tesellisi yok biliyorum ( ama multipolarbody ne demek hiç bilmiyioırum internetten baktım ama bişey bulamadım merak ettim yaa (

Cok sagolun kizlar.oyle zor bir durum ki!arada aklima geliyor hala agliyorum.multipolarbody i nette arastirdim ama cok bilimsel.Doktor kagida cizerek anlatmaya calisti.embriyonun etrafinda bir yuvarlak olmasi gerekirken (rahimde) bizde birkac parca olusmus bu yuzden tutmamis.bu durum nasil her ay kadin yumurtlamiyorsa tekrarlar diye birsey yok dedi.sans yani anlayacaginiz.simdi 2 ay sonra tekrar deneyecegiz.ins bu durum tekrarlamaz.ben secimimi yine mustafa beyden yana yaptim bu gorusmeden sonra.

Canım günaydın, tekrarlamama durumu varmış çok şükür bu seni rahatlatmalı. Tamam ağla, rahatla ama lütfen çok yıpratma kendini. Senin güçlü olman gerek arkadaşım ( Ayrıca hemen doktor değişikliği yapmaman çok güzel çünkü geçirdiğiniz aşamaları ve sorunun ne olduğunu bildiği için bir sonraki tedavinde aşamaları iyi bilecektir. Bu son olsun inşallah seni çok öpüyorum ve bizlere yaz lütfen tamammı kocaman sevgiler

Arkadaşlar ben ilk kez bu foruma yazıyorum. Daha önce girer okur ama yazmazdım hatta hamile olanları okuyunca sinirimden oturur ağlardım biraz bencilce ama napim elimde değil psikolojim mahvolmuştu çünkü. Toplam 3 tüp bebek denemesi ve sonuç kocaman sıfır...
Maddi manevi çöktük ayağa kalkcak halimiz kalmadı. Son bir kez daha deneyelim dedik ve paramızı toparlayınca bu kezde Bahçeciyi tercih ettik doktorumuz Erbil Beydi. Sil baştan testler, rahim filmi, sperm analizi derken test günüm geldi şok oldum sonuç pozitif :)) şükürler olsun kavuştum bebeğime derken bu kezde hergün artan değerim düşmeye başladı ve bebeğim beni terketti... Tamam dedik bitti buraya kadar olmuyor işte olmuyor... Allah bize vermiyor...

Aradan bikaç gün geçti Erbil bey aradı ve bir deneme daha yapalım dedi o kadar güzel konuştuki hayır demek imkansızdı ağlamaktan ben zaten nerdeyse hiç konuşmadım sadece dinledim. Sonra tamam dedik hadi bir kere daha deneyim dedik. Erbil bey bu kezde pgt yöntemi denicez dedi. Gel zaman git zaman arkadaşlar 5. tüp denememde bebeğime kavuştum hatta dün ilk kez bebeğimin kalp atışını duyduk.. Öylesine büyük bir mutlulukki inanın sadece yaşamak gerek.Aklım almıyor hala içimde 2 tane kalp var :)) Yani diyeceğim ümidinizi kesmeyin ve doğru adreste olduğunuza emin olun. Benim hikayem sizlerede ışık olsun. Dualarım hepinizle kardeşlerim Allaha emanet olun... Tekrar yazarım sevgiler

merhabalar... ne demişler her kışın sonu mutlaka bahardır.... rabbim hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin inşallah... bizler bu formda her hamilelik haberi aldığımızda inan kendimiz hamile kalmış gibi seviniiyoruz en azında içimizden birininde olsa yüzü gülüyor diye mutlu oluyoruz...ama kesinlikle kıskanmıyoruz.... burada kocaman bir aile gibiyiz ve bu bizi güçlü kılıyor.... sizde hoşgeldiniz aramıza......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…