Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Eweeett bir hikaye ve bir hamişimiz dahaaaa Tebrikler nursah Rabbim kucağına almanı nasip etsin inşallah. 5. deneme çok zor olmuştur senin için yani bu tedavide bence en zoru bide beklemek insanın psikolojisi öylesine bozuyorki ( Rabbim seni bi daha zorlukla karşılaştırmasın inşallah :))

Canım ne güzel bir hikaye yaaa maşallah ama mutlu son :)))) Rabbim emeklerini boşa çıkarmamış ve sonunda yüzünü güldürmüş çok şükür darısı isteyen tüm bayanların ve tabii benim başıma

Kızlar ya ben oruç tutmak istiyorum ama nasıl bilemiyorum yani çok zorlar mı bebeğe zararı olurmu? sizler ne düşünüyorsunuz?

Kızlar ya ben oruç tutmak istiyorum ama nasıl bilemiyorum yani çok zorlar mı bebeğe zararı olurmu? sizler ne düşünüyorsunuz?

Canım yani ne desemki bilemiyorum. çünkü günler çok uzun hava sıcak. dayanabilcek misin? ayrıca hamileliğin zor geçiyorsa hiç tutma derim daha kötü olabilir ama iyi geçiyorsa sorun yok diyorsan 1 gün falan bi dene bakalım nasıl olcak. bide tabi doktorunuda ara bakalım o ne diyecek

Son düzenleme:
tebrik ederim Allah onlara kavusmani nasip etsin ins.pgt yontemi nedir acaba?

iyiyim valla nurcanım napiim işte evdeyim :)) sen nasılsın canım sen çalışıyor muydun ya?

iyiyim canım...valla eşimle küçük bir şirketimiz var çok şükür ama ben daha çok evden takip ediyorum.... sen neyaptın başladınmı iğnelere?

Arkadaşlar merhaba,

Bende Fulyada tedavi görüyorum doktorum Ümit Bey ama transferim iptal oldu moralim çok bozuk ( e2 değerim yüksek çıktı. donmuş bebeklerim beni bekliyor canım çok sıkkın kızlar yaa (

günaydın kızlar cuma günü histereskopi oldum hiçbişey çıkmadı sadece amh değerim düşük buda bebeğimin gelmesi için en büyük engel sanırım

merhaba nedime_ak,

arkadaşım seni anlayabiliyorum bende kaç aydır tedavime başlayamadım bile çok canımı sıktı bu durum. ne güzel bebişlerin seni bekliyor transferini bekliceksin sabret arkadaşım az kalmış biraz daha sabır...

günaydın kızlar cuma günü histereskopi oldum hiçbişey çıkmadı sadece amh değerim düşük buda bebeğimin gelmesi için en büyük engel sanırım

Biliyor musun pembe ben senin histereskopinin temiz çıkacağını biliyodum... peki amh değerinin yükselmesi için ne yapmak gerekmiş ilaç mı verdi? Nolcakmış yani ??

Biliyor musun pembe ben senin histereskopinin temiz çıkacağını biliyodum... peki amh değerinin yükselmesi için ne yapmak gerekmiş ilaç mı verdi? Nolcakmış yani ??

teşekkür ederim canım içinemi doğdu yaa:)nie sölemedin çok acıdı beaamh yükselmezmiş tatlım sigarayı bırak dedi o kadar yumurtalık rezervim az 31 yaşındayım ama galiba 40 gibi ühüüüüüüüüüüüüüüü ühhhhhüüüüüüüüüüü

yok ya içime falan doğmadı. yazdıklarını okuyordum doktorun demiş ya aslında gerek yok histereskopiye diye ondan dedim. Ayrıca kendini üzmeyi bırak ve ne gerekiyorsa onu yap lütfen. Ya bırak şu sigarayı lütfen istemiyorum seni de ve at gitsin. Hem yarın Ramazan başlıyor senin için iyi bi başlangıç olabilir sadece buna izin ver...

aslında azaltıyorum ama doktorum olmaz dedi lanet olsun de bırak dedi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…