Arkadaşlar ben ilk kez bu foruma yazıyorum. Daha önce girer okur ama yazmazdım hatta hamile olanları okuyunca sinirimden oturur ağlardım biraz bencilce ama napim elimde değil psikolojim mahvolmuştu çünkü. Toplam 3 tüp bebek denemesi ve sonuç kocaman sıfır...
Maddi manevi çöktük ayağa kalkcak halimiz kalmadı. Son bir kez daha deneyelim dedik ve paramızı toparlayınca bu kezde Bahçeciyi tercih ettik doktorumuz Erbil Beydi. Sil baştan testler, rahim filmi, sperm analizi derken test günüm geldi şok oldum sonuç pozitif :)) şükürler olsun kavuştum bebeğime derken bu kezde hergün artan değerim düşmeye başladı ve bebeğim beni terketti... Tamam dedik bitti buraya kadar olmuyor işte olmuyor... Allah bize vermiyor...
Aradan bikaç gün geçti Erbil bey aradı ve bir deneme daha yapalım dedi o kadar güzel konuştuki hayır demek imkansızdı ağlamaktan ben zaten nerdeyse hiç konuşmadım sadece dinledim. Sonra tamam dedik hadi bir kere daha deneyim dedik. Erbil bey bu kezde pgt yöntemi denicez dedi. Gel zaman git zaman arkadaşlar 5. tüp denememde bebeğime kavuştum hatta dün ilk kez bebeğimin kalp atışını duyduk.. Öylesine büyük bir mutlulukki inanın sadece yaşamak gerek.Aklım almıyor hala içimde 2 tane kalp var :)) Yani diyeceğim ümidinizi kesmeyin ve doğru adreste olduğunuza emin olun. Benim hikayem sizlerede ışık olsun. Dualarım hepinizle kardeşlerim Allaha emanet olun... Tekrar yazarım sevgiler
Hayırlı cumalar bitanem nasılsın
iyiim güze arkadaşım sen ve bebiş nasil bakim
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar.....
Arkadaşlar ben ilk kez bu foruma yazıyorum. Daha önce girer okur ama yazmazdım hatta hamile olanları okuyunca sinirimden oturur ağlardım biraz bencilce ama napim elimde değil psikolojim mahvolmuştu çünkü. Toplam 3 tüp bebek denemesi ve sonuç kocaman sıfır...
Maddi manevi çöktük ayağa kalkcak halimiz kalmadı. Son bir kez daha deneyelim dedik ve paramızı toparlayınca bu kezde Bahçeciyi tercih ettik doktorumuz Erbil Beydi. Sil baştan testler, rahim filmi, sperm analizi derken test günüm geldi şok oldum sonuç pozitif :)) şükürler olsun kavuştum bebeğime derken bu kezde hergün artan değerim düşmeye başladı ve bebeğim beni terketti... Tamam dedik bitti buraya kadar olmuyor işte olmuyor... Allah bize vermiyor...
Aradan bikaç gün geçti Erbil bey aradı ve bir deneme daha yapalım dedi o kadar güzel konuştuki hayır demek imkansızdı ağlamaktan ben zaten nerdeyse hiç konuşmadım sadece dinledim. Sonra tamam dedik hadi bir kere daha deneyim dedik. Erbil bey bu kezde pgt yöntemi denicez dedi. Gel zaman git zaman arkadaşlar 5. tüp denememde bebeğime kavuştum hatta dün ilk kez bebeğimin kalp atışını duyduk.. Öylesine büyük bir mutlulukki inanın sadece yaşamak gerek.Aklım almıyor hala içimde 2 tane kalp var :)) Yani diyeceğim ümidinizi kesmeyin ve doğru adreste olduğunuza emin olun. Benim hikayem sizlerede ışık olsun. Dualarım hepinizle kardeşlerim Allaha emanet olun... Tekrar yazarım sevgiler
Kızlar ya ben oruç tutmak istiyorum ama nasıl bilemiyorum yani çok zorlar mı bebeğe zararı olurmu? sizler ne düşünüyorsunuz?
tebrik ederim Allah onlara kavusmani nasip etsin ins.pgt yontemi nedir acaba?Arkadaşlar ben ilk kez bu foruma yazıyorum. Daha önce girer okur ama yazmazdım hatta hamile olanları okuyunca sinirimden oturur ağlardım biraz bencilce ama napim elimde değil psikolojim mahvolmuştu çünkü. Toplam 3 tüp bebek denemesi ve sonuç kocaman sıfır...
Günaydın kızlar, nerdesiniz yahuuu...
günaydınnnnn canimmmmm... nasılsın bakimmmmm
iyiyim valla nurcanım napiim işte evdeyim :)) sen nasılsın canım sen çalışıyor muydun ya?
iyiyim canım...valla eşimle küçük bir şirketimiz var çok şükür ama ben daha çok evden takip ediyorum.... sen neyaptın başladınmı iğnelere?
Arkadaşlar merhaba,
Bende Fulyada tedavi görüyorum doktorum Ümit Bey ama transferim iptal oldu moralim çok bozuk( e2 değerim yüksek çıktı. donmuş bebeklerim beni bekliyor canım çok sıkkın kızlar yaa (
günaydın kızlar cuma günü histereskopi oldum hiçbişey çıkmadı sadece amh değerim düşük buda bebeğimin gelmesi için en büyük engel sanırım
Biliyor musun pembe ben senin histereskopinin temiz çıkacağını biliyodum... peki amh değerinin yükselmesi için ne yapmak gerekmiş ilaç mı verdi? Nolcakmış yani ??
teşekkür ederim canım içinemi doğdu yaa:)nie sölemedin çok acıdı beaamh yükselmezmiş tatlım sigarayı bırak dedi o kadar yumurtalık rezervim az 31 yaşındayım ama galiba 40 gibi ühüüüüüüüüüüüüüüü ühhhhhüüüüüüüüüüü
yok ya içime falan doğmadı. yazdıklarını okuyordum doktorun demiş ya aslında gerek yok histereskopiye diye ondan dedim. Ayrıca kendini üzmeyi bırak ve ne gerekiyorsa onu yap lütfen. Ya bırak şu sigarayı lütfen istemiyorum seni de ve at gitsin. Hem yarın Ramazan başlıyor senin için iyi bi başlangıç olabilir sadece buna izin ver...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?