Pembe günaydın arkadaşım nasılsın? Tefriciyeye başlamışsın bende okumak istiyorum 500 tane bana yazın olurmu arkadaşım
Amiiiin cümlemizin inş canım gelmeyince adetim kararsız kalmıştım cok saol....
seninde cuman mübarek duaların kabul olsun göbişin bebekle dolsun tamammı :)
slm kızlar nasılsınız??? ben hiç iyi değilim bugün kliniğe gittim adet görmüyormuşum Mustafa bey ameliyattaymış
Erbil bey muayene etti tarlusal diye bi hap verdi muhtemelen kullanırken adet olursun dediler 2. günü de gelin dediler
ben cok sıkıldım arkadaşlar ya hiç böyle şeyle karşılaşmadım ben cok üzülüyorum cok stres yapıyorum elimde değil((
Günaydın arkadaşım. Sanada hayırlı cumalar. Amin inşallah Allahım tez zamanda gönlünüzden geçenleri nasip etsinn...
Bu arada çok erken yazmışsın sahurdan sonra uyumadın mı ne yaptın :))
amin canım sanada hayırlı cumalar...
Hayırlı cumalar Berra.cım seninde tüm duaların kabul olsun inşallah :)
Anladim Abla Allah nasip kismet ederse ucagim 13.20 de icicek Ben pasaporttan gecene kadar bavulu alincaya kadar Saat 14.30-15.00 olabilir gec kalmayayim diye belki direk giderim metroyla mecidiyeköye sonra dedigin gibi taksiyle :)).. Insallah asilamam tutuyordurda gebelik kontrolümü yapar.
arkadaşım sonucunu öğrendikten sonra neden gelmiyosun ki
belki okadar yolu boşuna gelmiş olacaksın
tuttu ise bebeğede zarar verir belki yolculuk acele etme bence
kendini tutmadı diye şartlandırmışsın sanırım ama onu allahtan başka kimse bilemez
canım seni çok iyi anlıyorum üzülüyorsun, stres yapıyorsun ama elinden geldiğince yapmazsan sonuca daha çabuk ulaşıyorsun.. Ben kafamı dağıtmak için kitap okurdum mesela yada ne bileyim TV izle. eşinle gezin dışarı çıkın bişeyler yap yani ama düşünüp düşünüp durma(
canım ama sen dün adet oldum demedin mi? o kanama neymiş peki
ayra sıkılma ya her şerde vardır bir hayır olacaksın merak etme pazartesi kesin bu kez tutatcak tahminim inşallah üzülme bizide üzme
sıkma canını arkadaşımoluyo bazen böyle çok stres yapıyosun galiba bide bitki çaylarını vazla kaçırdın ise ondanda olmuş olabilir ilacı kullanmaya başla 1 2 güne olursun inşallh
Olsun canım sen git yinede :)) aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım seninde
Hayda bak şimdi olsun canım takma kafana bak gittin öğrendin iyi oldu. Kendine çok fazla baskı yapıyorsun suyun akışına bırak bugün değilse yarın öbür gün muhakkak gelecek
ilginiz için çok teşekkürler dert ortaklarım iyiki varsınız valla burası da olmasa kafamı hiç dağıtamıycam dün lekelenme tarzında olmuştum devamı gelmedi hatta burayada yazdım.... demin de yine gelmiş akıntının içinde artık bilmiyorum hayırlısı
tamam kızlar takmıycam eşimide üzüyorum kendimide gelirse gelir gelmezsede kendi bilir ben elimden geleni yaptım ya hap ta kullanıcam sorun olmaz inş)
Sonucu salı öğreneceğim :) işimi garantiye aldım ben. Benim için kısa bir tatil olucak işlerim var halledilmesi gereken. Birde çok sıkıldım ben öğrenciyim sınavlar bitti diploma alındı Ağustos'ta yüksek başlıyor sonra Eylül ayına kalıyor. Tabiki orasını Allah bilir ama insan birazda hisseder ben hiç yanılmadım şimdiye kadar :))))
hımm anladım arkadaşım ama inşallah yanılıyosundur bu sefer
bu arada çocukta yaparım kariyerde diyenlerdensin yaniiii
sende benim gibi erkenden evlilik macerasına atılanlardansın galiba
İnsallah yanılıyorumdur :)
Ben 27 yaşındayım 4 yıllık evliyim aslında erken sayılmaz. Benim buradaki durumum çok farklı iki tane mesleğim var ama buradaki memleket her attığın adıma diploma istiyor bende katlanıyorum iyi bir yerlere gelmek için.. Hayat mücadelesi veriyoruz iste.
kızlar düşündümde ara ara biyerde toplansak tanışsak ne güzel olur
çak isterdim hepinizi tanımayı... (((((CİDDİYİM((((((34:
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM... yaş aynı ama ben 10 yıllık evliyim galiba ben daha aceleciymişimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?