Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

kızlar bugün transferim oldu ama kasıklarımda batma var sizde olmuş muydu bide tuvalete girmeye korkuyorum bişey olcak diye komik belki ama elimde değil napayim ( nasıl bi strestir bu böyle yaa

bahceci fulyada buluşalım:)
kız gına geldi artık hastanelerden..
sen nerede oturuyosun ben avrupa yakasında gaziosmanpaşa da oturuyorum..
benim için farketmez kendi aracım var heryer bana uyar canım...

bizim bir umut grubumuz var zaten hatta bazıları ile ailece görüşüyoruz
hepimizin macerası zeynep kamilde başladı ve kopmadan birbirimize destek oluyoruz

kızlar bugün transferim oldu ama kasıklarımda batma var sizde olmuş muydu bide tuvalete girmeye korkuyorum bişey olcak diye komik belki ama elimde değil napayim ( nasıl bi strestir bu böyle yaa

canım benim hayırlı olsun transferin inş sımsıkı tutunurlar annelerine de güzel haberlerini alırız :))

dünürüm ben eskişehirdeyim :)
faceden tanışabiliriz :)

Son düzenleme:

hayırlı olsun 12 gün sonra güzel haberlerini alırız inşallah dinlen stres yapma arkadaşım

hadi hayırlı olsun arkadaşım.. bebeğin sana sıkı sıkı tutunur ve
inşallah 12 gün sonra beraber horon teperiz burda

belkide gördük konuştuk sizin kaç embriyonuz var neden olmuyo die sorduk:)belli mi olur o yeşil koltuklarda belkide oturduk beraber

unutmuşum eskişehirde olduğunu olsun inşallh tekrar geldiğinde görüşürüz... evet ya belkişde oturulup sohbetler edildi ne tuhaf dimi.. gerci ben hic bahceciye gelmedim ama belki yollarda karşılaşmış adres bile sormuş olabiliriz birbirimize
buarada face kullanmıyorum canım karşıyım birazcık msn olurmu ki

Son düzenleme:
Kızlar bende İzmirdeyim mümkün değil yani görüşmemiz pufff (

neden öyle diyosun canım gönüller bir olsun yeterki.
ama inşallh tekrar geldiğinde dek gelir ve tanışırız gercekten gönülden istiyorum bunu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…