Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

sana da günaydın tatlım ben varım...:)

iyiyiz canım sen napıyosun ??? tefriciyeler okundu mu ???

iyyim canım ne olsun tefriye 833 tane oldu da benim aslında okuyan arkadaşlar kaç tane okudur kalanını benmi okusam bilemedim kızlar tefriciyeyi okuyuverin cabucak hadi bakam şaka tabi ramazandayız işe gidiyoz eve geliyoz iftar resmen yığılıyorum sonra bulaşık yalaşık derken sahur hepiniz ben gibisinizdir kesin tabi bu arada iftara misafimde geliyo okuyamıyom yaaaaaaaaaa

ohooo işin başından aşkın desene :) olsun canım okursun daha valla bende okumak istiyordum daha ama
benim adet malum ne olduğu belli olmadı kolay gelsin sana tatlım :))

günaydın canlarım nasılsınız nerelerdesiniz kimseler yok ( kıazlar Allahıma bir değil bin kere şükürler olsun sonunda
adetim söküldü :))) coook mutluyum cok rahatladım ... inş yarın kliniğe gitcem
seviyorum sizi öpüldünüz kızlar )

Tünaydin kizlar nasilsiniz?
Ben bisey soracagim benim bugün asilamamin 12 günü ve atesim 36.8 karnima garip bir agri giriyor ve gidiyor anlamadim üzüleyimmi sevineyimmi

şükürler olsun canım hadi gözün aydın güzel haberler ver bize atıkın böyle:)
Tünaydin kizlar nasilsiniz?
Ben bisey soracagim benim bugün asilamamin 12 günü ve atesim 36.8 karnima garip bir agri giriyor ve gidiyor anlamadim üzüleyimmi sevineyimmi

canım hayırlı olsun desekmi bende bilemedim ama öyle gibi test yaptır bakalım inşallah bebiş geliyordur

oh ohh hadi bakalım Ayra.cım gözünaydın. Bugün klinik dönüşü yaz mutlaka takipteyiz )

Kızlar bu arada ben tefriciyeyi 500.e tamamladım cumartesi gece ve dün günboyu bi oturdum maşallah 500 yaptım kalktım :)) Notlara ekleyin lütfen

Allahım kabul etsin inşallah

allah razı olsun

ARKADAŞLAR PEMBE İÇİN SALAT=I TEFRİCE OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİZ

PEMBEE =1000
NURCANAN =500
TLY77 =500 okudu
BRC_1980 =500 okudu
AYRA_0606=300 okudu
figen84 =500
arkadaşlar kaç adet okuyabilirsiniz yazarsanız sevinirim ona göre düzenlyelim..

bitirince yazarsınız kızlar....allah razı olsun rabim herkesin yüzünü güldürsün inşallah
allah razı olsun

şükürler olsun canım hadi gözün aydın güzel haberler ver bize atıkın böyle:)

oh ohh hadi bakalım Ayra.cım gözünaydın. Bugün klinik dönüşü yaz mutlaka takipteyiz )

cook coook saolun kızlar geldim nasılsınız??? bugün Allahın izniyle başladık ilk iğnemi vuruldum geldim...
klinikte bugün iki kişi pozitif haberini aldı inş bizlerde öyle güzel haberlerle geliriz
içim şimdiden kıpır kıpır :))

Merhaba canım tedavin hayırlı olsun inşallah. Okuduğum kadarıyla doktorun Mustafa beydi inşallah güzel haberlerini alcaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…