Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Amin canım ALLAH RAZI OLSUN Allah bebeğini sana bağişlasın inşallah

Tedavisi devam eden, transferi yapılan arkadaşlar keyifler nasıl...

agrasifim,kompleksliyim,duygusalım sabırsızım ne kadar olumsuz şey varsa hepsi bende..bide kasıklarım ağrıyor bazende yanma oluyor...bide ben jel kullanıyorum yürüyüşümüde yapıyorum ama jelin bir kısmı topaklaşmış şekilde geri geliyo...aslında 5. gün embiryosu diye çok ümitliyimde yinede ya olmazsa şüphesi insanı çıldırtıyo...kısmet...

Aksi ispatlanana kadar hamilesin, o kadar :) Bebeklerine vereceğin isimleri düşün mesela, kız olsa, erkek olsa... Sonra ilk doğduğunda ailene ve arkadaşlarına alacak mısın ya da hazırlayacak mısın küçük süslemeli şekerlemeler, nasıl olacak, hangisi olacak, bunları düşün... ilk kucağına alışını, ilk gülüşünü, ona cici cici elbiseler aldığını... İlk dişini, neler yapacaksın düşün... İlk baba, anne dediğinde neler hissedeceğini düşün.... İlk adım atıp karşı kanepeye koltuğa kadar paytak paytak yürüyüşünü, ilk düşüşünü, içinin nasıl cızz ettiğini düşün... İlk yaşında neler yaparsın ona... Bence güzel düşünmek için çok şey var... Hatta o doğduğunda koşuşturmadan ne düşündüğünü ne hissettiğini bile farkedemeyeceksin... Şimdi zamanın varken, bebeğinle ilgili güzel olan ne varsa düşün, zaman kazandırır sana, bi bakmışsın 12 gün geçmiş ve test günü... Sen onla, o senle uzun bir yolculuğa hazır :)

canım aynı beni anlatmışsın senden bir gün sonra transfer oldum bende çok aşırı derecede agresifim duygusalım sinirliyim üzgünüm mutsuzum dediğin gibi 2 gündür jelde geri geliyor sanki vücudum onu bile istemiyor benimkide blasst ama hiç ama hiç umudum yok vucud artık mutsuzluğa alışınca galiba hep öyle olacak sanıyo benim kasıklarda felenda ağrı yok yani anlayacağın hiç bişey yok dün akşam ağlama kırizine girdim ya olmassa diye senin gibi bendede ne sabır kaldı ne ğüç

ümitsiz olmamak lazım ama elimde değil..sen nerde tedavi gördün? yaşın kaç? benimkiler dondurulmuş embiryoydu...

ümitsiz olmamak lazım ama elimde değil..sen nerde tedavi gördün? yaşın kaç? benimkiler dondurulmuş embiryoydu...

bahçeci fulyada 30 benimkilerde dondurulmuş embriyo çarşamba günü transfer oldu sana transferden sonra usg de bebeğini gösterdilermi bana göstermediler onada biraz üzülüyorum aslında

Daha kaç gün oldu, bu kadar stres yapmayın... Güzel şeyler düşünmeye çalışın, rahatlayın vücudunuz mutluluk hormonu yaysın.

bahçeci fulyada 30 benimkilerde dondurulmuş embriyo çarşamba günü transfer oldu sana transferden sonra usg de bebeğini gösterdilermi bana göstermediler onada biraz üzülüyorum aslında

bende bahçeci fulyada oldum salı günü tansferim oldu...benim zaten gözlerim kapalıydı hiçbirşeye bakamadım...kimsede birşey göstermedi...birde jel mi kullanıyosun iğnemi? ben jel kullanıyorum özellikle sabahları kaşıntım oluyo.kasık agrım ve gögüs şişkinliğimden başkada bir şikayetim yok..senin durumun nasıl?

slm kızlar mustafa bey ile ilk görüşmemi yaptım güzel geçti nasipse gerekli bir kaç test istedi onları hazırladıktan sonra
kurban bayramından sonra tedaviye başlıyorum size elevit folikasit ve omega3 vitamin haplarını tedaviye başlamadan önce mi verdi
ne zaman başladınız?

bende jel kullanıyorum bende jelle ilgili bi sıkıntım yok şükür benimde sadece göğüsler hassas o kadar başkada hiç bişey yok bugünde işe başladım hayırlısı artık

Benim doktorum Erbil bey ama ilk görüşme yani hazirandan beri kullanıyorum. Tedavi süreci ve sanıyorum ki hamile kalırsak sonrasında da 3 ay daha kullanacağız.

Hanımlar merhaba. Sayfalara şöyle bir göz attım Bahçeci oldukça isim yapmış ve başarı oranı yüksek bir merkez gibi gözküyor. Ama fiyatlar konusunda hiç bi fikrim yok. İlk tüp bebek denemenizi kaça yaptırdınız. İndirim ya da ödemede kolaylık sağlıyorlar mı biliyor musunuz? Bir de tüp bebeğe başlamadan hemen önde illaki HSG çektirmek gerekiyor mu?:26:

Arkadaslar bende gecen persembe gunu mustafa bahceciyle basladim hepimiz en hayirlisiyla isteklerimize nail oluruz 2013 hayirli ugurlu olsun.

Fiyatlar hakkında bilgi sahibi olan yok mu? Bizde tüp bebek yapmaya karar verdik ama fiyatları hiç bilmiyorum

Fiyatlar hakkında bilgi sahibi olan yok mu? Bizde tüp bebek yapmaya karar verdik ama fiyatları hiç bilmiyorum

Arkadasim klinigi arayip ogrenebilirsin benim daha onceden iki denemem var fiyat farkli oluyo herkes icin çider diye bir vakif var oraya uye ol. 150 tl o zaman tup bebekte indirim oluyo 4750 diye hatirliyorum ama yinede sen fiyat sor . Tavsiye ederim gidebilecegin en iyi yer doktorunu iyi sec mustafa bahceci harikaaaa

Hanimlar merhaba, doktorum Mustafa Bahceci ve 2. denememizi yapiyoruz.Yalniz birsey aklima takildi.benden adetliyken yapilan kan testlerini istemediler.ilk denemede her gittigimde kan vermistim.Birde beni adetliyken muayene etti cunku erken regl oldum.kafam karisti birazcik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…